'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: КМР назначит виновных (исполнителей)  (Прочитано 1732 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВАВАНчик

  • Гість

Цитувати
Про визначення виконавців комунальних
послуг у житловому фонді м. Києва
Відповідно до законів України „Про місцеве самоврядування в Україні“, „Про столицю України – місто-герой Київ“, „Про житлово-комунальні послуги“, „Про теплопостачання“, Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 529, Порядку формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.07.2006 № 955, Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, Порядку визначення виконавця житлово-комунальних послуг у житловому фонді, затвердженого наказом Державного комітету України з питань-житлово-комунального господарства від 25.04.2005 № 60, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19.05.2005 за №541/10821, рішення Київської міської ради від 08.10.2009 №319/2388 „Про введення в дію тристороннього договору про надання послуг, пов'язаних з розподілом (розщепленням) грошових коштів за комунальні послуги, що надходять від населення на спеціальні розподільчі рахунки“(БА, знакомые все лица! Нужно хоть к Юзьковой зайти, узнать что она постановила по этому вопросу!), з метою врегулювання організаційних, господарських відносин, що виникають у сфері надання та споживання комунальних послуг між їхніми виробниками, виконавцями і споживачами, та підвищення якості надання населенню комунальних послуг, посилення відповідальності виконавців цих послуг перед споживачами, Київська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Визначити виконавцями послуг централізованого постачання гарячої води у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м.Києва балансоутримувачів теплових пунктів, які за напрямком діяльності мають можливість надавати послуги централізованого постачання гарячої води, та інших юридичних осіб, яким теплові пункти передані в управління, повне господарське відання, володіння, користування, оренду або концесію.
2. Виконавцям послуг централізованого постачання гарячої води в термін до 31.12.2011 укласти зі споживачами, які є власниками, орендарями чи наймачами квартир у багатоквартирних будинках, договори про надання відповідних комунальних послуг згідно з типовим договором, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №630.
3. Рекомендувати власникам відомчих житлових будинків, житлових будинків житлово-будівельних кооперативів, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлових будинків, побудованих за залучені кошти інвесторів, при визначенні виконавців послуг централізованого постачання гарячої води керуватися цим рішенням.
4. Контроль за виконанням зазначеного рішення покласти на постійну комісію Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.
Київський міський голова Л.Черновецький


http://www.kmv.gov.ua/rpolicyprj.asp?Id=523

(обратите внимание каким шрифтом написан текст. Боятся наверно что ктото узнает преждевременно :) )
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email