'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Горизонтальний трубопровід із гарячою водою  (Прочитано 152236 раз)

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Доказ, отриманий з порушенням закону -це в даному випадку посилання на те, що в сусідньому будинку "неофіційно" перенесено трубопровід, тобто відсутні документи на підтвердження законності такого перенесення.
Не буде.
А якщо ОМС надасть лист, що виявлено перенесення трубопроводу, це буде доказом наявності технічної можливості?
Якщо ні, як правильно отримати доказ наявності технічної можливості?
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Плюсы и минусы трубопровода под потолком
Плюс:
  • Дополнительное отопление в осенне-зимний период.
  • Зимой вдоль труб в коридоре быстро сохнут вещи.

Минус:
  • В теплое время года нагревает и сушит без того жаркий воздух.
  • Неэстетичный вид.
  • Что делать, если потечет, когда никого не будет дома? Тут воду не перекроешь.
  • Не поставишь шкаф до потолка.
  • Сложно будет когда-то продать из-за наличия неэстетичной трубы.

Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Автор: Перо:
Цитувати
Краще обгрунтовуйте свої доводи листами компетентних організацій, де повідомляється, що за наявності технічного поверху трубопровід має бути розташований саме там, а не в квартирі.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
Краще обгрунтовуйте свої доводи листами компетентних організацій, де повідомляється, що за наявності технічного поверху трубопровід має бути розташований саме там, а не в квартирі.
А які організації є компетентними?
Справа в тому, що у мене є різні листи. Так, Держархбудінспекція та Київпроект каже, що СНиП дозволяє при наявності техповерху прокладати через квартири. КиївЗНДІЕП зазначив, що не можна.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Отримав Ухвалу районного суду.
Засідання за цивільним позовом 20.02.13р.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Цитувати
А які організації є компетентними?
Справа в тому, що у мене є різні листи. Так, Держархбудінспекція та Київпроект каже, що СНиП дозволяє при наявності техповерху прокладати через квартири. КиївЗНДІЕП зазначив, що не можна.

В суді слід використовувати докази, які вигідні Вам. Тобто, слід подавати лист КиївЗНДІЕП. Проте, листів самих по собі недостатньо. Слід посилатися на відповідні норми матеріального права, що обгрунтовують позовні вимоги і спростовують зміст листів, що можливо будуть надані опонентами.

Цитувати
А якщо ОМС надасть лист, що виявлено перенесення трубопроводу, це буде доказом наявності технічної можливості?
Якщо ні, як правильно отримати доказ наявності технічної можливості?

Я неодноразово повідомляв про судову експертизу. А також -про необхідність спочатку поспілкуватися з експертами у цій галузі. 
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Наслідками має бути скасування постанови ОАС. Або наполягайте на задоволенні скарги, однак підстави для її задоволення сумнівні.

http://reyestr.court.gov.ua/Review/29229675
Таким чином, колегія суддів вирішила згідно ст. 200 КАС України залишити апеляційну скаргу без задоволення, а постанову суду - без змін, з урахуванням того, що суд першої інстанції правильно встановив обставини справи та ухвалив судове рішення з додержанням норм матеріального та процесуального права.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Наслідками має бути скасування постанови ОАС. Або наполягайте на задоволенні скарги, однак підстави для її задоволення сумнівні.

http://reyestr.court.gov.ua/Review/29229675
Таким чином, колегія суддів вирішила згідно ст. 200 КАС України залишити апеляційну скаргу без задоволення, а постанову суду - без змін, з урахуванням того, що суд першої інстанції правильно встановив обставини справи та ухвалив судове рішення з додержанням норм матеріального та процесуального права.

Оскаржуйте далі два рішення до ВАСУ, де слід просити залишити позов без розгляду, оскільки було подано заяву про це в порядку п. 5 ч. 1 ст. 155 і ст. 203 КАС. Подавали таку заяву? Крім того, можна спробувати оскаржити рішення по суті і залишити позов без розгляду на підставі ст. 228 КАС, проте це можливо лише за умови відкриття касаційного провадження.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Оскаржуйте далі два рішення до ВАСУ, де слід просити залишити позов без розгляду, оскільки було подано заяву про це в порядку п. 5 ч. 1 ст. 155 і ст. 203 КАС. Подавали таку заяву?
Окрему заяву не подав - не встиг.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Якщо не подавали -зараз слід прикласти зусиль до відкриття касаційного провадження (тобто належним чином обгрунтувати скаргу), після чого відкликати позов.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

належним чином обгрунтувати скаргу
Скаргу я можу обгрунтувати тільки одним - хибним висновком суду щодо дотримання Мінрегіоном законодавства про звернення громадян.
Але чи хибний цей висновок?
(click to show/hide)
Чи не пропустив я строк для подачі касаційної скарги? Адже рішення КААС від 29 січня. Але поштою я його ще не отримав.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Сьогодні відбулося судове засідання.
ПАТ “Київпроект” надав письмові заперечення.
Я підготував на рецензію пояснення.
Наступне с/з через 7 днів.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Скаргу я можу обгрунтувати тільки одним - хибним висновком суду щодо дотримання Мінрегіоном законодавства про звернення громадян.

Чи не пропустив я строк для подачі касаційної скарги? Адже рішення КААС від 29 січня. Але поштою я його ще не отримав.

1) Не треба посилатися на те, хто мав надати відповідь: ВАСУ це не буде оцінювати. Слід зазначити -яка норма матеріального права порушена судами, які встановили, що відповідь надана належною особою. А також -яка норма процесуального права порушена, коли суд не залишив позов без розгляду (хоча така заява і була складовою скарги).
2) Слід у КААС і 1-ій інстанції зареєструвати заяви про видачу рішення, посилаючиь на те, що КААС не відправляв копію ухвали. Потім з копіями цих заяв подати до ВАСУ клопотання про поновлення строків.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Я підготував на рецензію пояснення.

Сумнівно, що вистачить цих доводів. Прикладайте листи інших установ, що підтверджують Вашу позицію. Також посилайтесь, що рішення виконкому № 45 від 16.01.78 р. (щодо можливостей його окремого оскарження я повідомляв раніше) не є підставою для відступлення від вимог ДБНіП. Крім того, для суду слід ідентифікувати -що саме прокладено у квартирі: кільцеві перемички або трубопровід (це також предмет доказування).
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

У вкладенні клопотання про залучення третіх осіб по цивільній справі.
Думаю, просити суд залучити спеціалістів проектних інститутів, що приймали участь у обстеження моєї квартири.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email