Хочу запропонувати учасникам форуму спільно створити тему(розділ з кількох тем), яка могла б стати чимсь на зразок "Довідника" для пересічного київського споживача ЖК послуг.
На мій погляд цей розділ можна було б розподілити на теми з назвами, які повторюють назви київських комунальних підприємств - КП "Залізничне", КП "Грушківське", ДП "ЕКОС" і т.д.
В кожну окрему тему по конкретному КП, можна викладати документи, які вдалось отримати учасникам форуму при витребуванні документів від комунальних підприємств під час судових процесів:
- рішення про створення, або перетворення КП,
- статути КП,
- положення про створення КП,
- свідоцтва про реєстрацію ЮО КП,
- ухвалені КП договори з енергопостачальниками,
- акти про визначення цього КП балансоутримувачем будинку,
- ліцензії, якими повинні володіти КП і т.д.,
а також відповіді на запити учасників форуму до Райадміністрацій, стосовно цих КП, та іншу інформацію, яка може бути корисною для захисту прав споживачів ЖКП від цих КП.
Також на мою думку можна було б привести в якості прикладу по конкретних КП приблизний порівняльний розрахунок коштів, які КП нараховує споживачам за ЖКП за нечинними РКМД, та розрахунок, який повинен був нараховуватись за РКМДА, які були зареєстровані в установленому порядку.
А підсумувати кожну тему можна наданням рекомендацій для потенційних читачів цих тем - які дії бажано вчиняти кожному споживачу ЖКП, щоб намагатись мінімізувати, та оптимізувати свої витрати на ЖКП, на законних підставах.
Якщо створити такі теми, то я вважаю можна буде залучити до участі у спільних діях додатково якусь кількість киян.
Наприклад це можна зробити розклеївши короткі оголошення в будинках, з адресою сторінки форуму, яка стосується КП, яке обслуговує цей будинок.
Також можна спробувати зробити розсилку адреси сторінки цього розділу форуму на популярних київських форумах, та у соціальних мережах.
Наприклад на сайт
http://forumkiev.com в день заходить 4,450 відвідувачів.