'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Визначення строків позовної давності двох виданих один за одним судових наказів  (Прочитано 10132 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

Лист Мінсоцполітики № 135/0/113-17/201 від 09.08.2017 р.:
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

То Вам субсидію вже призначили, після того, як Ви сплатили заборгованість у сумі 568,15 грн., замість 29000 грн. заборгованості, з якою Ви не погодились?
Повинні призначити, бо вони визнали свою помилку розміру "заборговоності", а я надав ім дублікат квитанції про сплату 568,15 грн. на рахунок виконавця ЖКП КП "Керуючої компанії..." як аванс:
« Останнє редагування: 23 Серпня 2017, 23:58:48 від Олександр_2015 »
Записаний

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

То Вам субсидію вже призначили, після того, як Ви сплатили заборгованість у сумі 568,15 грн., замість 29000 грн. заборгованості, з якою Ви не погодились?
Повинні призначити, бо вони визнали свою помилку розміру "заборговоності", а я надав ім дублікат квитанції про сплату 568,15 грн. на рахунок виконавця ЖКП КП "Керуючої компанії..." як аванс:
Вибачте, я не зовсім зрозумів зміст листа/відповіді від УПСЗН, яке Ви опублікували тут.
УПСЗН пише, що за уточненою інформацією, у Вас є несплата за ЖКП у сумі 568,15 грн.
А раніше Ви казали, що Вам нібито виставляли борг у сумі 29000грн.
Тобто, я правильно зрозумів, що спочатку Вам відмовили у призначенні субсидій із-за начебто боргу у сумі 29000 грн, а потім, після Вашого звернення до УПСЗН, "уточнили" інформацію, і змінили суму заборгованості на 568,15 грн.?
Якщо це так, то у мене питання - куди поділась "заборгованість" в 29000грн.?
Записаний

Олександр_2015

• *
    • Перегляд профілю

Вибачте, я не зовсім зрозумів зміст листа/відповіді від УПСЗН, яке Ви опублікували тут.
УПСЗН пише, що за уточненою інформацією, у Вас є несплата за ЖКП у сумі 568,15 грн.
А раніше Ви казали, що Вам нібито виставляли борг у сумі 29000грн.
Тобто, я правильно зрозумів, що спочатку Вам відмовили у призначенні субсидій із-за начебто боргу у сумі 29000 грн, а потім, після Вашого звернення до УПСЗН, "уточнили" інформацію, і змінили суму заборгованості на 568,15 грн.?
Якщо це так, то у мене питання - куди поділась "заборгованість" в 29000грн.?
Це УПСЗН так викручується. Насправді вони не роблять ніяких запитів до виконавців ЖКП з приводу заборгованостей, а просто дивляться електронні дані від КП ГІОЦ по КП "Керуючим компаніям". І тільки після того, як я написав запит до КП "Керуюча компанія" з вимогою надіслати УПСЗН довідку про мою "заборгованість" перед ними, УПСЗН змінило свою думку. (УПСЗН раніше писало дурню про те, що у мене "заборгованість" перед КП "Керуючої компанії"за 119 місяців, тоді як моя КП "Керуюча компанія" існує лише... 26 місяців :o  ;D ). Все це я вже писав тут.

Але я помилився у цьому пості.
Треба читати так:
Цитувати
Але в наступному році я буду двічі подавати до суду на КП "Керуюча компанія...":
а) КП "Дирекція замовникая..." - влітку 2018 року - на перерахунок за ЖКП за період з грудня 2006 року по квітень 2015 року (і ще невідомо хто кому заборгував!) і
б) КП "Керуюча компанія..." - взимку 2018/2019 років - про визнання договору з КП "Керуюча компанія..." від лютого 2016 року - укладеним! (я їм послав оферту з тарифами 2000-2002 років, але вони на неї не відповіли  ;D;)

КП "Дирекція замовникая..." надавало ЖКП перед КП "Керуюча компанія..." і у моєму випадку це різні юридичні особи і я Вам про також вже писав.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email