'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Юрій Васильович

Сторінок: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 658
7846
А як стосовно податку з суми списаного боргу?

7847
А що Вам заважає сплатити тільки поточні нарахування?

7848
Цитувати
Житель Краматорска отсудил у ЖЭКа 20 тысяч гривен. Владимир Тарасенко обвинил коммунальщиков в затоплении своей квартиры и выиграл дело в суде.

Эту и другие новости вы можете посмотреть в выпуске информационной программы "События" за 7 марта в 8:00
   http://www.segodnya.ua/economics/gkh/Ukrainec-otsudil-u-ZHEKa-20-tysyach-griven-za-potop-v-kvartire.html 

7849
Можна нотаріально.
Судовий збір платити потрібно. Розмір 70% від 34,41 грн. , тобто 24,09 грн.

7850
 На первісному сайті http://gro-za.io.ua/journal_0  на подібне прохання від
Наталя   2012-10-31 18:27:51
Віктор Іванович відповів так         
Цитувати
1    gro-za   2012-10-31 20:36:21   
    Щоб грамотно написати апеляційну скаргу, необхідно вивчити усі матеріали справи. За станом здоров'я для мене це непосильно. Зверніться до іншого юриста. На даний час я вимушений обмежитись лише короткими повідомленнями на цьому Форумі.

На жаль...
Якщо бажаєте, викладіть свою проблему на цьому форумі.

7851
Копію "свого" рішення потрібно подати  належно завірену. А рішення, на які посилаєтесь, можно роздрукованими з сайту ЄДРСР.

7852
Розмір 34,41 грн.
Оскаржувати потрібно і постанову і припис.

7853
после установки нового счетчика изменились ли существенно показания расхода воды?

Відповідно до п.3 статті 28 Закону України "Про метрологію та метрологічну діяльність", періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки, які належать фізичним особам, що не є суб'єктами підприємницької діяльності, здійснюються за рахунок підприємств і організацій, які надають послуги. Фізичні особи зобов'язані своєчасно (з урахуванням установлених міжповірочних інтервалів) подавати ці засоби обліку на повірку.
Відповідно до вимог статті 32 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, виконавець послуг зобов'язаний контролювати установлені міжповірочні інтервали, проводити періодичну повірку засобів обліку, їх обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж).

Тільки ще враховуйте:
1. Перше речення ч. 3 ст. 28 ЗУ "Про метрологію та метрологічну діяльність"
Цитувати
Порядок подання фізичними  особами,  що  не  є  суб'єктами підприємницької  діяльності,  -  власниками  засобів вимірювальної
техніки  (результати   вимірювань   якими   використовуються   для здійснення  розрахунків за спожиті для побутових потреб електричну і теплову енергію,  газ і воду) на періодичну повірку цих  засобів та   оплати   за  роботи,  пов'язані  з  повіркою,  встановлюється Кабінетом Міністрів України.

2. Ч.1 ст. 46 ЗУ "Про метрологію та метрологічну діяльність"
Цитувати
1. Підприємства,   організації  та  фізичні  особи  оплачують метрологічні роботи, пов'язані із здійсненням на госпрозрахункових засадах усіх видів державного метрологічного контролю,  визначених статтею  21,  а  також  послуги,  передбачені  частиною  четвертою статті  15  цього  Закону, в порядку ( 805-2012-п ), встановленому Кабінетом Міністрів України.
де  "визначених статтею  21" - це :
Цитувати
Стаття 21. Види державного метрологічного контролю і нагляду
     1. До державного метрологічного контролю належать:
.....   
     повірка засобів вимірювальної техніки.

3. "Порядок оплати метрологічних робіт і послуг" (ПКМУ № 805 -2012р.).
Цитувати
2. Замовники оплачують:
 1) такі метрологічні роботи, пов'язані із здійсненням на госпрозрахункових засадах усіх видів державного метрологічного контролю, визначених статтею 21 Закону:
.....
 повірка засобів вимірювальної техніки;

4. ПКМУ від 1 червня 2011 р. N 869 :
Цитувати
24. Витрати з проведення періодичної повірки,  обслуговування
і ремонту квартирних засобів обліку води та  теплової  енергії,  у тому числі їх демонтажу, транспортування та монтажу після повірки, визначаються відповідно до укладених договорів між  виконавцем  та субпідрядником,  який  виконує зазначені послуги,  з розрахунку на один  квартирний  засіб  обліку  води  та   теплової   енергії   і нараховуються  щомісяця  споживачеві у складі послуги залежно від кількості  таких засобів обліку  шляхом   додавання   плати   за проведення   періодичної   повірки,   обслуговування   і   ремонту квартирних засобів обліку води та теплової енергії,  у тому  числі їх   демонтажу,  транспортування  та  монтажу  після  повірки,  до загальної вартості послуг.

5. Постанову ВАСУ К/9991/29412/12     http://reyestr.court.gov.ua/Review/29217750

 

7854
Пани Татьяна, скажите, пожалуйста, после установки нового счетчика изменились ли существенно показания расхода воды? Дело в том, что у нас постоянно идет расход горячей воды больше, чем холодной, например, холодной -11 кубов, а горячей  -16 (проживает 2 человека, вода расходуется экономно, никто специально воду не льет  вхолостую).
Відповідно до "ПРАВИЛ надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої  води і водовідведення" (ПКМУ № 630 - 2005р.)
Цитувати
16. У  разі  виникнення  сумнівів  щодо правильності показань квартирних засобів обліку споживач в  установленому  порядку  може проводити їх позачергову повірку за власні кошти,  про що інформує виконавця.  Якщо виявлена у показаннях помилка виходить  за  межі, передбачені  у  паспорті  квартирного  засобу  обліку,  виконавець повинен здійснити перерахунок  плати  за  споживання  води  та/або
теплової  енергії  з дня останньої повірки або встановлення засобу обліку,  якщо його повірка не проводилась,  шляхом зменшення плати на  відсоток,  який  перевищує встановлені межі точності для цього типу засобу обліку, до моменту виявлення помилки.
Тільки до того як витрачатись  на позачергову повірку,  слід переконатися в її доцільності. Лічильники зараз рахують не тільки кубометрами (1000 літрів),  а й літрами ( третя цифра на шкалі після коми). Маючи ємність в 20-30 літрів ( тільки слід перевірити її самому, а не дивитись що написано) можна перевірити  роботу лічильника "в ручному режимі".

7856
Зразок позовної заяви. Випадок не аналогічний, але по формі годиться. А суть викладете свою.
http://advokatms.com.ua/zrazki-procesualnix-dokumentiv/pozovna-zayava-pro-viznannya-nezakonnoyu-ta-skasuvannya-postanovi-pro-nakladennya-shtrafu-za-pravoporushennya-u-sferi-mistobuduvannya

7857
Цитувати
У 3-х чи 4-х примірниках її подавати?
Стільки, скільки участників (звісно крім свого).
Цитувати
Як вважаєте, листи з роз’ясненням будівельних норм, що будуть отримані, краще прикласти до апеляційної скарги чи потім подати до суду першої інстанції?
Чому першої? Апеляційної. Можно й потім, з клопотанням про долучення до матеріалів. У відповідачів буде менше часу на осмислення що заперечувати.
Скарга надто вже лаконічна. Не зазначено які норми порушив суд.

7858
Вот как раз это и есть тайное проникновение!! Потому что, они пришли с одной единственной целью= отрезать мне незаконно свет. И обратились почему то, не ко мне, а к соседке, не посчитав своей обязанностью поставить меня в известность. Вот если б отрезали свет соседке, которая иx впустила это не было б тайным проникновением. Или если бы я впустила.
Суд встановив
Цитувати
При проведенні перевірки не з'ясовано, хто є власником житлового приміщення, скільки осіб проживає та прописано, не опитані усі причетні особи, свідки (сусідка), не витребувано інформацію з УЖКГ щодо здійснення чи не здійснення перевірки, ...
З'ясують: 1. Проникнення в саму кватриру не було. ЖЕКівці перебували лише в тамбурі.
2. В тамбур їх впустила сусідка, яка є як мінімум співвласницею цього тамбуру.  Тобто перебували вони в тамбурі за згодою одного зі співвласників.
3. Згідно до техпаспорту будинку,  це взагалі є площа сходової клітки.  Дозволу на перепланування нема:
Цитувати
1.4.3. До  елементів перепланування жилих приміщень належать: перенесення і розбирання перегородок,  перенесення  і  влаштування дверних   прорізів,   улаштування   і  переустаткування  тамбурів, прибудова  балконів  на  рівні  перших  поверхів  багатоповерхових будинків.
Цитувати
1.4.1. Переобладнання і перепланування жилих будинків,  жилих і  нежилих  у  жилих  будинках приміщень дозволяється робити після одержання дозволу  виконавчого  комітету  місцевої  Ради  народних
депутатів відповідно до законодавства.

7859
Автор: Roman:
Цитувати
Чи правомірно прийняття рішення при наявності заяви про відкладення розгляду справи та моєї неявки?
Навіть якщо причини 1-ї неявки позивача є неповажними та не подано заяви про  розгляд справи за його відсутності:
Цитувати
1. Суд відкладає розгляд справи в межах строків, встановлених статтею 157 цього Кодексу, у разі:
3) першої  неявки  без   поважних   причин   належним   чином повідомленого  позивача  в судове засідання або неповідомлення ним про причини неявки,  якщо від нього не надійшла заява про  розгляд справи за його відсутності;
У разі повторної неявки позивача суд залишае справу без розгляду.
Цитувати
3.  У  разі  повторної  неявки  в  судове засідання позивача, повідомленого належним чином, якщо від нього не надійшла заява про розгляд  справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду.

7860
Автор: nemo:
Цитувати
Вот, навоял письмецо. Раньше не получалось, лежал в больнице. Не знаю, отправить рекомендованным письмом или отнести лично в суд, с отметкой на втором экземпляре???
Что можно еще сделать в подобной ситуации???
Я Вам радив:
Ви запаслися добрим доказом неотримання судового наказу.
Подаєте заяву до суду з вимогою  надати копію СН , та копії заяви про видачу СН та доданих до неї документів.
Потім подаєте заяву про скасування СН. За подання заяви про скасування СН не сплачується судовий збір.
Скаргу про порушення подаватимете потім, як отримаєте СН.
Автор: nemo:
Цитувати
У лютому місяці 2013 року, я випадково дізнався про видачу судового наказу № 2-н-89/12 від 10 лютого 2012 року, який набрав  законної сили з 02.04.2012р.
Не треба про лютий. Взнав - зразу подав заяву "надати копію".
У Вас зараз два варіантти:
1. Подати запит "Чи є відносно Вас  будь які судові накази в період  з ... по  ....?".  При отриманні відповіді,  що є - подання заяви "Прошу надати копію". Після отримання копії - заява про скасування ( впродовж 10 днів з дати отримання).
2. Зразу подати заяву "Прошу надати копію" ( Вам  відомий номер  і дата СН). Після отримання копії - заява про скасування ( впродовж 10 днів з дати отримання). Дуже бажано під час складання заяви про скасування СН ознайомитися з матеріалами справи, зробити з них копії (допоможе довести неотримання СН раніше).

Сторінок: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 658

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email