'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - vovanchik

Сторінок: [1]
1
Доброго дня! Прийшла платіжка за послугу ГВП за червень 2020р із сумою 4913,14 грн., за 61.2 м.куб., згідно загальнобудинкового лічильника. За травень було нараховано 460 грн. Квартирних лічильників нема. На протязі 5-ти років, кожного місяця я визивав представника ТОВ " Євро-Реконструкція", для замірів температури ГВ у квартирі та складання відповідного акту, для подачі Акта-претензії. Жодного разу температура ГВ не була вище 40*С, відповідно робився перерахунок згідно ПОСТАНОВИ КМУ №151, ВІД. 02.11.2007.,П.10. На зараз у зв'язку з карантином для протидії пандемії COVID-19, ТОВ «Євро-Реконструкція» заявки на замір температури у точці розбору споживача не приймає. Я сам складав Акти-претензії за квітень, травень, червень та відправляв їм на електронну адресу. Але вслід за платіжкою, у мою поштову скриньку, була покладена досудова претензія, без конверту, з вимогою сплатити даний борг. Платити за те що не споживав я не збираюсь! Прошу Ваших порад стосовно моїх дій у цій ситуації! Дякую!

2
Договори / Война с балансоутримувачем...
« : 14 Серпня 2015, 01:15:20 »
Доброго времени суток! Моя тема по отоплению пока притормозила - нет ответа на запрос,поэтому прошу консультаций по договору с ЖЕКом и возможными дальнейшими действиями в этой связи...

3
Доброго дня! У нашому будинку  (новобудова), склалася така ситуація: балансоутримувач - заснований забудовником,згідно наказу по підприємству(МОУ),нараховує рахунки за опалення,згідно показів будинкового лічильника.У декількох мешканців є власні лічильники тепла.Мною було обчислено сплату по всіх квартирах,згідно платіжок,за опалювальний період,поділено получені суми на тариф,та вираховано кількість спожитих Гкалорій,по кожній квартирі - окремо,за кожний місяць і за період в цілому.Проявились дуже "цікаві" речі ,а саме:
1.у багатьох квартир, зовсім не має виставлених рахунків за опалення та утримання прибудинкової території, при чому ,право власності на квартири належить "сумнівним" ТОВ нашого забудовника.
2.квартири з однаковою площею,слачують незначно ,але все таки різні суми.
3.різниця між власним лічильником,та будинковим - площа 103м.кв.- складає - 703.21грн/1.9938Гкал,проти 2125грн/6.0243Гкал.
4.за опалення МЗК (воно існує), власники квартирних лічильників не сплачують.
5.та ще ,дуже багато "цікавого", на мій погляд, з точки зору Правоохоронних органів.

Прошу поради, що до можливих подальших дій по вищенаведенному? Був поданий інформ.запит .






Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email