'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - gro-za

Сторінок: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16
166
Усім, кому вже замінили старі електролічильники на сучасні електронні слід перевірити, чи не обдурює вас Київенерго. Така подія сталася за адресою вул. Смоленська, 5/1, кв. 22 у м. Києві, коли 28.01.2010 р. інженер Енергозбуту демонтував старий лічильник у розподільчому щиту на 8-му поверсі першого під'їзду будинку, встановив електронний і залишив довідку зі своїм автографом. Після цього новий прилад обліку почав нараховувати "спожиту" електроенергію навіть при повному відключенні квартири від пакетного вимикача, та ще й не в маленьких обсягах - по 10 кВт-г щодоби, тобто більше 300 кВт-г за місяць, а раніше ці показники не перевищували 150-170 кВт-г. Недолік був виявлений вже на четвертий день, тобто 01 лютого 2010 р., після чого було подано три скарги до Енергозбуту Київенерго, відбулося одне відвідування МСД-8 власником квартири, а віз і нині там.
Лічильник "обліковує", контора пише. Маємо перспективу вирішення спору у судовому порядку.

167
Первісні сайти http://gro-za.io.ua/ та http://viki1234.io.ua/ знову функціонують. Все збережено. Навіть анімаційний фільм про ДТП - http://gro-za.io.ua/video

168
Сьогодні первісні сайти http://gro-za.io.ua/ та http://viki1234.io.ua/ відновлені. Головна сторінка з деякими дефектами і трохи застаріла, але це поправимо. На даний час не працює режим редагування через відсутність доступу по паролю. Андрій Гора своє слово стримав. Слід би його поздоровити з частковою перемогою.
До речі, на сайті gro-za.io.ua є розділ ВІДЕО, можна переглянути анімаційний фільм http://gro-za.io.ua/video про ДТП, який зіграв вирішальну роль у суді, як доказ.

169
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ / Сервер HFS
« : 17 Березня 2010, 14:58:41 »
http://77.123.183.213/Uploads/
http://77.123.183.213/Downloads/
Прошу відвідувачів повідомити, чи вдалося з'єднатися з даним сервером і відкрити розміщені там паки/файли. Якщо ні, то яка діагностика.

170
Алгоритм формування тарифу на утримання будинку та прибудинкової території відповідно до постанови КМУ № 529.

171
Наш сайт / УВАГА - СПАМ !
« : 16 Березня 2010, 08:29:41 »
Это письмо отправлено вам администратором сайта "solomenka.org". Если это сообщение является спамом, содержит оскорбления или прочие неприятные вам комментарии, пожалуйста свяжитесь с вебмастером по адресу:

maximds@bigmir.net

Включите данное сообщение целиком (особенно заголовки).

Отправленное вам сообщение:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Цитувати
Предупреждаем вас о массовой рассылке писем пользователям нашего форума от имени Владимира Курбатова из Всемирная организация по защите от спама StopSpam с рекомендацией пройти он-лайн проверку и перейти по внешней ссылке.

Администрация сайта и форума www.solomenka.org никакого отношения к данной рассылке не имеет и настоятельно рекомендует не выполнять содержащиеся в письмах предписания в целях обеспечения безопасности вашего компьютера!

С уважением,
Администрация

172
Не купуйте китайські струминні принтери фірми LEXMARK, тому що вони по суті одноразові. Особливо це стосується моделі z1420. Недавно в цьому пересвідчився особисто на прикладі двох виробів, перший з яких в кінці-кінців довелося повернути в супермаркет продавцю, а другий чекає своєї черги на вчинення такої ж дії.
Тема буде продовжена трохи пізніше ... за браком часу вимушений зробити паузу. А можливо тим часом ще хтось відгукнеться?

173
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd
http://www.rbc.ua/rus/newsline/show/kabmin_vvel_dvuhstavochnyy_tarif_v_poryadok_formirovaniya_tarifov_na_teplovuyu_energiyu_i_uslugi_po_tsentralizovannomu_otopleniyu_i_snabzheniyu_goryachey_vody_10032010

Кабмин ввел двухставочный тариф в порядок формирования тарифов на на производство, транспортировку, поставку тепловой энергии и услуги по централизованному отоплению и снабжению горячей воды. Соответствующее постановление Кабмина № 231 от 2 марта 2010 г. обнародовано на сайте правительства.
Согласно постановлению, "двухставочный тариф - тариф на производство, транспортировку, поставку тепловой энергии и услуги по централизованному отоплению и снабжению горячей воды, который состоит из годовой абонентской платы (стоимости обслуживания единицы тепловой нагрузки объекта теплопотребления), которая компенсирует условно-постоянную часть тарифа, и стоимости единицы реализованной тепловой энергии, услуг по централизованному отоплению и снабжению горячей воды, которая компенсирует условно-переменную часть тарифа ".
К условно-переменной части тарифа включаются расходы на электроэнергию, топливо и покупную тепловую энергию в объемах, обеспечивающих объемы потребления (кроме расходов на внутренние производственные нужды), и соответствующая часть прибыли.
Также, согласно постановлению расчет прибыли предприятий будет производиться согласно утвержденному уровню рентабельности. Каждая часть прибыли, которая включается в условно-постоянную и условно-переменную части тарифа, определяется умножением суммы соответствующих расходов на уровень рентабельности.

174
Ми - це я, Куля Віктор Іванович, моя донька Дєнкова Ірина Вікторівна, моя невістка Смирнова Ольга Вікторівна. Подали спільний позов до КП "Індустріальне" Солом'янської районної у м. Києві ради  про укладення Типових договорів, затверджених постановами КМУ № 560 та № 630. Вимагали також відшкодування моральної шкоди по 5 тис. грн. на кожну сім'ю. У попередньому судовому засіданні дійшли до Мирової угоди, яка у наступному засіданні була затверджена ухвалою суду.
Файли з копіями відповідних документів додаються.

175
http://www.fg.org.ua/ua/Bank_viplati_ukrprom.html

Інформація про виплати гарантованих сум відшкодування вкладникам банку ТОВ "Український промисловий банк"

    Фонд здійснює виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам Товариства з обмеженою відповідальністю «Український промисловий банк»  з 11 березня до 21 квітня 2010 року через установи банків-агентів Фонду.
    Вкладникам необхідно звертатись до  установ вказаних нижче  банків – агентів, залежно від першої літери прізвища вкладника та відповідно до розподілу, наведеному у таблиці 1:

176
Запрошую розмістити ваші документальні матеріали про порушення прав та інтересів, гарантованих Законом України "Про захист прав споживачів".

177
В компанії "Воля-Кабель" панує безладдя. Сьогодні в цьому я ще раз пересвідчився. Один підрозділ розміщує на сайті компанії одну інформацію, інший не має про неї поняття. Конкретно, я вирішив скористатися Спеціальною  пропозицією про можливість переходу на акційний пакет цифрового телебачення "Зимній Екстра-Базовий" (більш, ніж 110 каналів за 45 грн./міс. на всі телевізори у квартирі. Враховуючи те, що я вже був підключений до пакету "Воля Преміум-ТВ" з такою ж абонплатою, було потрібно зайти на Портал Абонента сайту компанії, вибрати назву акційного пакету і підключитися в режимі он-лайн.
Однак, у переліку пакетів нічого схожого на потрібний пакет не було. Я зателефонував на "Гарячу лінію" (044)502-22-50. Після довгого прослуховування непотрібної інформації дівчина-оператор по імені Тетяна підняла трубку і почала відповідати на власні запитання, а не на моє. Я тричі звертав увагу на конкретне питання, вона робила паузу, з кимось консультувалася, але конкретної відповіді так і не дала.
Нарешті, відчуваючи, що я вже був розлюченим, марно витративши півгодини безплідної суперечки, Тетяна з'єднала мене з консультантом. Також дівчиною, але підготовленою. Протягом 3-х хвилин з'ясувалося, що Портал Абонента дійсно не містить переліку акційних пакетів, і вона підключила мене на акційний пакет вручну.
Так що ж, така потужна компанія не може вишколити своїх операторів? Чи це свідомі дії на заплутування абонентів, щоб вони помилково підключалися не на той пакет, який їм потрібен, а потім з них можна буде вимагати зайві кошти?
Крім того, виявилося знову, що термінали iBox, до користування якими заохочувала Воля-Кабель для миттєвої сплати за послуги, тепер вже не можуть використовуватися. А якщо сплатити по рахунку через Ощадбанк, то бухгалтерія може підтвердити отримання переказаних коштів лише через тиждень, а то й пізніше. Дівчина Тетяна мені повідомила, що поки ці кошти не засвітяться в бухгалтерії, перейти на акційний пакет неможливо. А насправді - можливо!
Ну як вам це подобається? Може пора притягнути Волю до відповідальності? Наче й дрібні суперечки, але вони перманентні, становляться частиною нашого життя.

178
Було погано, стане гірше. Сьогодні ВР відправила уряд Юлії Тимошенко 264 голосами у відставку. Серед тих, хто підтримав постанову про недовіру уряду, були і 7 голосів від фракції БЮТ.
А чому стане гірше? Бо коаліції немає, нова кандидатура прем'єра не внесена. Тимчасово виконуючий обов'язки уряд недієздатний. Скоро ми на собі це відчуємо.
А я якраз готував позов на КМУ до Окружного адміністративного суду м. Києва про скасування деяких постанов у сфері ЖКП. Тепер позиватися по суті немає до кого.  :(

179
http://forum-msk.org/material/news/2022314.html  -  Европейский суд по правам человека удовлетворил жалобы сразу 155 подмосковных пенсионеров
Игорь Федотов, юрист Московской Хельсинкской группы 20.12.2009

Цитувати
Кремлевские имиджмейкеры неутомимы в восхвалении «дутых» и сомнительных достижений правящего режима. Но 17 декабря 2009 г. произошло реальное международное событие, в котором «заслуга» российских властей несомненна. Правда, наши власти вряд ли будут афишировать и пропагандировать это свое «достижение». Речь идет о публикации очередного постановления Европейского суда по правам человека (Case of Ryabov v. Russia), удовлетворившего жалобы сразу 155 подмосковных пенсионеров, у которых власти России произвольно отобрали значительную часть их пенсий.

Это, хоть и не первое такое постановление, но, похоже, рекордное по числу единовременно удовлетворенных жалоб россиян. Два предшествующих аналогичных постановления по многочисленным жалобам подмосковных пенсионеров, были опубликованы ЕСПЧ соответственно 15 октября и 26 ноября 2009г. А всего в рамках этих постановлений Страсбург установил нарушение прав более чем трех сотен ветеранов и обязал власти России выплатить каждому из них по 2000 евро в порядке возмещения вреда, нанесенного государством.

В их числе 78 заявителей, интересы которых в Страсбурге представлял юрист Московской Хельсинкской группы. Можно понять международный суд, который вынужден объединять в одно производство уже не единицы и даже не десятки, а сотни жалоб россиян. Ну, не успевает Европа переваривать «творчество» нашего чиновничества на тучной отечественной ниве нарушений прав человека!

Создается впечатление, что чем шире становится практика Европейского суда по жалобам россиян, тем больше крепчает в своей непробиваемости российская бюрократическая система. Попытайтесь, например, назвать кого-либо из чиновников (в мантии, или без таковой), которые поплатились за свои противоправные деяния, установленные в Страсбурге?

Взять, хотя бы, те десятки судей из Подмосковья, которые, как это установил Европейский суд (в постановлениях от 15 октября, 26 ноября, 17 декабря 2009г.), грубо нарушили право на справедливый суд множества подмосковных пенсионеров. Им, «правильным» судейским чиновникам, меньше всего стоит опасаться за свое будущее. Ведь они, уже доказавшие свою готовность принимать «нужные» решения по отъему пенсионных денег у стариков, как никто другой соответствуют уготованной им роли в российской государственной системе.

Если так пойдет и дальше, то, видимо, нас ожидают еще более сенсационные решения Европейского суда, где счет пойдет уже не на сотни, а на тысячи жалоб россиян, объединенных в одно производство. Иначе Страсбургу попросту не справиться с лавиной жалоб на Государство Российское.


180
Цитувати
http://gro-za.io.ua/ -  Обнадійливі новини щодо порталу io.ua
Обновление от 1 марта 2010г
Уважаемые пользователи сайта io.ua!
Хочу поблагодарить Вас всех за поддержку.
Признаюсь честно: когда я читал Ваши письма, у меня слёзы на глаза накатывались. Мне было очень приятно узнать, что мой труд и наше детище - сайты системы io.ua - приносят столько позитива в жизнь и работу такого множества хороших уважаемых людей.
Спасибо Вам за то, что Вы есть!
Хочу сообщить о положительной новости - в ближайшее время нам вернут наш io.ua!
Мы остановили эту адскую машину беспредела и беззакония со стороны сотрудников Голосеевского райотдела.
От имени всех пользователей сайта io.ua и от себя лично хочу поблагодарить сотрудников Главного следственного управления Украины и лично Заместителя Министра МВД - начальника ГСУ Коляду П.В. за объективное рассмотрение моей жалобы на действия следствия района.
Благодаря объективности начальника ГСУ и сотрудников ГСУ у меня возродилась вера - вера в то, что ещё не всё потеряно в нашем обществе, что ещё есть у нас в МВД офицеры с большой буквы. Офицеры, которые понимают, что такое честь мундира, офицеры которые стоят на страже правопорядка и защите прав простых граждан, офицеры, которые достойны этого звания. Я верю в то, что ещё есть у нас справедливость: не смогли районные "правоохранители" убить во мне веру в правоохранительную систему Украины.
Уважаемые сотрудники ГСУ, уважаемый Петр Васильевич!
От имени всех пользователей io.ua, от себя лично, нижайший Вам поклон и благодарность, честь Вам, хвала и долгие лета!

Андрей Гора

Сторінок: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email