'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Александра36

Сторінок: [1] 2
1
ось вони

2
Друзі підкажіть,мені тец видала 2 різних ТУ.Хто може мені іх підтвердити чи відповідають вони нормам Законодавства? (лічильники на батареї з вертикальною розводкою)

3
я в киеве установила,а какая разница какой город в итоге все упирается в человеческий фактор

4
сейчас начало сезона,системы заполнены скорее у вас всё затянется

5
Через рік після установки лічильників тепла,ТЕЦ нарешті дала ТУ але дуже дивні.Пропонують змінити всю систему опалення та лічильник.В мене вертикальна двутрубна розводка ,стоять лічильники на 3 стояках.Установлювала компанія з ліцензієЮ.Може у когось була схожа ситуація?Потрібна порада до подальшИх дій

Буду дуже вдячна

ТУ додаю, це вжє 2 ТУ від них

7
ОТримала ось такі відповыді,після звернення в антимонопольний комітет,
Може хто знає як тепер бути далі,бо лічильники та систему міняти це якось вже занадто ,та ще й  на початку опалювального це неможливо

8
А мені ЖКГ виписали все  законодавство,вилами по воді,хоча просила поспияти у постановці на облік лічильників.
Антимонопольний відписались що вікрили провадження ,чекаю на подальші дії від них

9
Відповідь що-до площі  опалення місць загального користування:-)

10
Дякую за відповідь.Я  завтра і збираюсь до сільради з ясовувати,хто  таки балансоутримувач. Те що можуть вимагати ізоляції стояків не знала,але ж то вони ніяк на облік мої лічильники не візьмуть.Зараз чекаю відповіді від антимонопольного комітету.
А "Мастер-енерго " погрожують в суд подати за несплату по рахункам,напевно чекають колі буде боргу 1000грн.,поки що меньше.

11
мені порадили  ось так,от такий і був лист
щодо оплати за опалення місць загального користування. По перше з'ясуйте загальну опалювальну площу будинку. По друге- житлову опалювальну площу будинку, топто опалювальну площу всіх квартир у будинку. Далі пройдіться будинком та перевірте чи усі вікна та двері в будинку цілі та не мають протягів (російською сквозняков). А далі можна з₴ясовувати за опалення місць загального користування. Можна зробити інф запит до Жека та тец такого плану. Згідно вимог закона про інформацію прошу надати інформацію щодо загальної опалювальної площі будинку такого-то, опалювальній площі квартир у цьому будинку а також опалювальній площі місць загального користування цього будинку. Також прошу надати ксерокопії плану житлового будинку з позначенням місць загального користування що опалюються


я піду у сільраду з ясую хто зних є утримувач :-) гроші за опалення бере мастер-енерго чомусь в обхід ЖЕКу

13
Дуже ви гарно підкреслили,про те що все змінюється залежно від міністра:-),вони ці закони трактують у кожній службі кому як зручно як неточну науку якусь:-).Я ось ніяк не можу визначитись що простіше узаконити лічильники або зовсім познімати радіатори (хоча і те вони мені заборонили)

14
обов язково напишу їм запити,протягів немає будинок новий і утеплений от тільки радіаторі на поверхах не працюють і ніколи не працівали,тільки один коло ліфта працює.Буду вдячна за приклад листа до антимонопольного комітету :)

15
дуже дякую за пораду,бо вони мене вже заїли:-),я живу з вимкненими радіаторами 6 й рік,бо у кімнаті і так 23-24 градуси,дім 2006року але вертикальна двотрубна розводка,і у під їзді вже є лічильники взяті у них на облік (без хабара.але при другому начальнику).
Якщо не складно викладіть приклад заяви до антимонопольного буду дуже вдячна.Бо сижу як на пороховій чекаю коли вони на мене в суд подадуть за несплату рахунків,бо плачу по лічильникам.Ще питання а треба платити 20%  за стояки (обігрів місць загального користування??)

Сторінок: [1] 2

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email