'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Новини по "Київенерго" ("К.Енерго" з 2019 р.)  (Прочитано 155402 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #165 : 02 Вересня 2015, 23:54:14 »

На тарифи "Київенерго" чекає перевірка

Цитувати
Аудиторсько-консалтингова компанія EY (Ernst & Young) проведе експертизу тарифів ПАТ "Київенерго".

Про це повідомляє сайт енергокомпанії.

Зокрема, передбачено перевірку документації, на підставі якої НКРЕКП встановлювала тарифи для "Київенерго" на тепло, гарячу воду та опалення з 1 липня 2014 року, з 1 квітня 2015 року та з 8 травня 2015 року.

""Київенерго" надасть EY всю необхідну інформацію для проведення експертизи тарифів на тепло, гарячу воду та опалення", - запевнили в енергокомпанії.

Гендиректор "Київенерго" Олександр Фоменко висловив сподівання, що "співпраця з EY дозволить підвищити довіру споживачів до роботи теплоенергетиків столиці".

http://kiev.pravda.com.ua/news/55e6b5b489cbc/
Записаний

Пересiчний

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 75
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #166 : 27 Жовтня 2015, 23:48:00 »

Нардеп Ольга Червакова викраває аферу Київенерго з нібито встановленими в житлових будинках теплолічильниками. Насправді їх не ставили:
https://www.facebook.com/chervakova/posts/892045520850807
Прочитавши, вирішив і собі перевірити, чи є в нашому підвалі теплолічильник, про що свідчить карта:
 http://kyivenergo.ua/te-home/karta_lichylnykiv
Виявляється, і у моєму випадку те саме - немає теплолічильника! А повинен бути. (Шевченківський район).
« Останнє редагування: 27 Жовтня 2015, 23:52:16 від Пересiчний »
Записаний

Пересiчний

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 75
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #167 : 20 Листопада 2015, 01:17:28 »

Будинковий теплолічильник встановили, моє попереднє повідомлення можна видалити.
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #168 : 13 Грудня 2015, 11:02:22 »

Київенерго: борг споживачів за світло сягнув майже 900 мільйонів
http://kiev.pravda.com.ua/news/566c138bf3827/
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #169 : 06 Березня 2016, 20:32:29 »

"Київенерго" каже, що перегріває батареї навесні ненавмисно



Цитувати
ПАТ "Київенерго" заявляє, що не може швидко відреагувати на зміну температури повітря через складний технологічний процес подачі тепла до квартир, тому перегріває батареї ненавмисно.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Припущення про нібито навмисне перегрівання батарей, коли на вулиці потепління, некоректне", - наголосили у "Київенерго".

У компанії пояснили, що температурний графік теплоносія узгоджується на початку опалювального сезону і коригується відповідно до прогнозів Гідрометцентру.

Також на теплопостачання впливає те, що київська тепломережа вважається найбільш складною і розгалуженою у Європі, а 70% труб давно вичерпали свій 25-річний термін експлуатації і потребують заміни.

"Щоб розгорнути роботу системи теплопостачання потрібно 7-10 діб, приблизно стільки ж – щоб коректно і з мінімальними пошкодженнями згорнути на міжопалювальний сезон. Тому миттєво реагувати на тимчасові (2-3 доби) потепління посеред опалювального сезону тепловики столиці не мають можливості: технологічний процес складний і поки що недостатньо гнучкий, щоб швидко адаптуватися по погодних умов", - пояснили у "Київенерго".

Ще одним фактором, який впливає на температуру повітря у квартирі, є стан внутрішньобудинкових мереж.

"Приблизно в 2,5 тисячі будинків столиці мають розбалансовані внутрішні мережі (через несанкціоновані перепланування, утеплення балконів, незаконні врізки тощо). Це означає нерівномірну циркуляцію теплоносія по будинковій системі. І тому мешканці, скажімо, 2-го поверху можуть скаржитися на ледь теплі батареї, а 15-го – вимушені відчиняти вікна, бо спекотно", - йдеться в повідомленні.

У "Київенерго" наголосили, що регулювати обсяги теплоносія у нових будинках можна через систему автоматичної погодної регуляції. Це можуть самостійно робити ЖЕО, ОСББ чи ЖБК.

Якщо ж мова йде про будинки радянських часів, які не мають терморегуляторів, то треба подати заявку до свого тепло постачальника про повне або часткове відключення будинку від теплопостачання.

http://kiev.pravda.com.ua/news/56dc228b65a9c/
Записаний

alexalex

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 373
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #170 : 19 Березня 2016, 13:39:20 »

      Коммунально-договорной "разводняк": как это делают в "Киевэнерго"
           
Цитувати
.            Нынешняя ситуация вокруг "Киевэнерго" является нагляднейшим примером того, как граждане страны, в данном случае жители Киева, стали жертвами собственной безграмотности, пассивности, стремления приспособиться любой ценой, нежелания отстаивать свои права и законные интересы, часто даже не понимая, в чем их смысл. Зато имеет место безропотное подчинение интересам олигархическим! Речь идет о вакханалии с повальным заключением договоров на пользование электроэнергией, поставку горячей воды и оказание услуг централизованного отопления. Люди подписывают эти более чем сомнительные "бумажки", не читая, под давлением "Киевэнерго", причем целый ряд положений этих, с позволения сказать, "документов" являются кабальными для потребителей, противоречат закону и даже здравому смыслу. Такая "договорная кампания" является откровенным "разводняком", но граждане давятся в очередях в офисах "Киевэнерго", боятся лишний раз открыть рот, опасаясь, что "отключат свет", не глядя, подмахивают подсовываемые им "бумажки", услужливо предоставляют свои персональные данные (вплоть до правоустанавливающих документов на жилье) частной "лавочке", каковой, по сути, является в данный момент "Киевэнерго".   

Больше читайте здесь: http://gazeta.zn.ua/energy_market/kommunalno-dogovornoy-razvodnyak-kak-eto-delayut-v-kievenergo-_.html :)         
« Останнє редагування: 20 Березня 2016, 11:59:04 від Юрій Васильович »
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #171 : 20 Березня 2016, 14:40:48 »

      Коммунально-договорной "разводняк": как это делают в "Киевэнерго"
          Больше читайте здесь: http://gazeta.zn.ua/energy_market/kommunalno-dogovornoy-razvodnyak-kak-eto-delayut-v-kievenergo-_.html :)
Такий саме "разводняк" від авторів ції статті.
Цитувати
Так, в п. 10 договора о пользовании электрической энергией утверждается, что потребитель имеет право на выбор поставщика электроэнергии. Уже смешно! Прибранное к рукам структурами Ахметова "Киевэнерго" является на данный момент монопольным поставщиком электроэнергии в столице.
Смішно це чи не смішно, але це норма типового договору, затвердженого ПКМУ №1357. Наявність її в договорі є обов'язковою відповідно до ЦКУ.
Цитувати
Специально для "Киевэнерго", а также для клиентов этой организации сообщаю, что действующим законодательством установлена следующая процедура заключения подобного рода договоров. Производитель и/или исполнитель услуг высылает потребителю проект договора заказным письмом или передает другим путем, предусмотренным действующим законодательством и предусматривающим документальную фиксацию факта получения потребителем проекта договора. Начиная с момента получения проекта у потребителя есть календарный месяц на принятие решения о подписании/неподписании и внесении поправок в текст.
Не виробник, а саме виконавець послуги.  Закон не забороняє укладати договори без письмового листування. Хоть у приміщенні виконавця, хоть у споживача. Зазначена в статті, процедура потрібна у разі наявності спору по тексту договору.
Цитувати
Во-вторых, при заключении договора частная лавочка, каковой в данный момент является "Киевэнерго", не просто собирает персональные данные, но еще и требует предоставить правоустанавливающие документы на жилье, что является более чем сомнительным деянием.
По-перше не має ні якого значення приватне підприємство, чи комунальне,  чи державне. По-друге жоден договір стосовно жкп не укладається без пред'явлення правовстановлюючих документів на об'єкт ( квартиру,  будинок, гараж,  тощо). Правила...:
Цитувати
об'єкт споживача - житловий  будинок,  гараж,  майстерня  або інша  електрифікована  споруда,  що  належить  споживачу на правах власності або користування;
Тобто порібне документальне підтвердження права власності чи права користування. Це по електриці. По інших послугах типові договори маюнь навіть графу  для внесення відомостей про правовстановлюючі документи.
Цитувати
Само понятие "договор присоединения" является юридически неоднозначным и в значительной мере противоречащим гражданскому законодательству, согласно которому договор — это двусторонний документ, в котором стороны являются равноправными субъектами правоотношений, соответственно, в равной степени имеют право формулировать отдельные положения и весь договор в целом.
Відверта брехня! Договір приєднання передбачениий ЦКУ. Друга сторона (споживач) не має права пропонувати свої формулювання. У випадку жкп споживач може вимагати дотримання форми і змісту договору, встановлених КМУ у Типовому договорі.
Цитувати
Договор присоединения означает примерно следующее. В любых средствах массовой коммуникации, допустим, на своем корпоративном сайте, монополист публикует текст договора. Мол, предупредил всех реальных и потенциальных абонентов.
Автори плутають договір приєднання з публічним договором.
Цитувати
С 2015 г. домовладельцам стали срочно навязывать (фактически обязывать) заключение договоров на пользование электроэнергией, поставку горячей воды и оказание услуг по централизованному отоплению.
Такий ОБОВ'ЯЗОК передбачений  ЗУ "Про ЖКП" ще з  2004р.  А до того був передбачений підзаконними  актами по  кожній послузі  окремо.
Цитувати
Взять, например, п. 11 проекта договора "Киевэнерго", согласно которому в случае получения субсидии потребитель должен уведомлять поставщика. Это полнейшая отсебятина юристов "Киевэнерго", не прописанная ни в одном нормативном акте!
Відверта Брехня! Див. типовий договір
Цитувати
У  разі отримання житлової  субсидії  на  оплату  електричної енергії  своєчасно  повідомляти енергопостачальника про своє право на  зменшення  розміру  плати  за   спожиту   електричну   енергію відповідно  до  порядку  призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат  на  оплату  житлово-комунальних  послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.
Див. "Правила..."
Цитувати
31-1.   У   разі   отримання   житлової  субсидії  на  оплату
електричної  енергії  споживач  повідомляє енергопостачальника про своє  право  на  зменшення  розміру  плати  за  спожиту електричну енергію  відповідно  до  порядку  призначення та надання населенню субсидій  для  відшкодування  витрат на оплату житлово-комунальних послуг,  придбання  скрапленого  газу, твердого та рідкого пічного побутового  палива.  (  Правила  доповнено  пунктом  31-1 згідно з Постановою КМ N 1275 ( 1275-2001-п ) від 26.09.2001 )
Автори статті самі читали ПКМУ №1357?
Цитувати
Классикой "киевэнерговского жанра", несомненно, является п. 12 договора, в котором значится, что поставщик имеет право требовать от потребителя компенсации убытков, нанесенных в процессе использования электроэнергии.
  Відверта брехня! ( Вже як "классика жанра" цієї статті). Див. типовий договір
Цитувати
вимагати від  Споживача   відшкодування   збитків,   завданих порушеннями, допущеними Споживачем під час користування електричною енергією;
Див. "Правила..."
Цитувати
Права та обов'язки енергопостачальника
     37. Енергопостачальник має право:
          вимагати від   споживача   відшкодування   збитків,  завданих порушеннями,   допущеними   споживачем   під   час    користування електричною енергією;

Цитувати
Например, п.15 утверждает, что поставщик осуществляет поверку, ремонт и обслуживание приборов учета. Проверено на практике: когда вышел из строя счетчик, пришлось без толку звонить в "Киевэнерго"
Підміна понять. Див. "типовий договір"
Цитувати
15. Енергопостачальник безплатно:
     здійснює планові  повірку,  обслуговування та ремонт приладів обліку;
Ключове слово "Планові".  В аварійних випадках електрик ЖЕКу дійсно має  право розпломбування клемної коробки лічильника для "підтягнення" гвинтів на клемах, заміни проводу. Зачіпати "госпломбу" електрик ЖЕКу права не має. Тому, коли ЖЕК встановить, що поломка всередині лічильника, тоді викликає представників ХХХХ-енерго.
Цитувати
Еще больше умиляет п. 19 договора об ответственности поставщика и его компенсации потребителю ущерба, нанесенного в результате поставки некачественной энергии.
"Умиляет" чи ні, але це норма типового договору
Цитувати
19. Енергопостачальник несе відповідальність:

     за шкоду,  заподіяну Споживачу або його  майну  в  розмірі  і порядку, визначених законодавством;

     у разі   тимчасового   припинення  електропостачання  з  вини Енергопостачальника - у розмірі двократної вартості недовідпущеної споживачу електричної енергії;

     у разі  відпуску  Споживачу  електричної  енергії,  параметри якості якої  знаходяться  поза  межами  показників,  зазначених  у договорі-сплачує 25 відсотків вартості такої енергії;

     у разі  порушення  прав  Споживача (відмова в реалізації його прав, у  наданні  необхідної  інформації,  надання  послуг,  що за якістю не відповідають  вимогам  нормативно-технічних  документів, ухилення від перевірки якості електричної енергії тощо).

     Енергопостачальник  не  несе  відповідальності  за  тимчасове припинення  постачання  електричної  енергії,  відпуск електричної енергії,  параметри  якості  якої  не   відповідають   показникам, зазначеним у  договорі,  або за шкоду,  заподіяну Споживачу,  якщо доведе,  що вони виникли не з його вини,  а з вини  Споживача  або внаслідок дії обставин непереборної сили.

Цитувати
То же самое можно сказать о п. 25 и 26, регламентирующих подачу жильцами претензии к "Киевэнерго", которое имеет полную возможность эту претензию не принять, о чем написано здесь же, и на этом подача претензии завершится.
Не "не принять", а відмовити у задоволенні. Що не є тотожним. Ще раз див.  Типовий:
Цитувати
25.  У  разі  порушення  Енергопостачальником  умов  договору Споживач  викликає представника Енергопостачальника  для складання та  підписання  акта-претензії  Споживача,  в  якому  зазначаються терміни,   види,   показники   порушень   тощо   (бланк   типового акта-претензії надає Енергопостачальник).

     Акт-претензія складається   Споживачем    та    представником Енергопостачальника і скріплюється їхніми підписами.

     У   разі   неприбуття   представника   Енергопостачальника  у встановлений  термін  Споживач  має  право скласти акт-претензію у довільній формі.

     У   разі   відмови   представника   Енергопостачальника   від підписання  акт  вважається  дійсним, якщо його підписали не менше ніж  три  споживачі,  або  Споживач  і  виборна особа будинкового, вуличного, квартального чи іншого органу самоврядування.

     26. Акт-претензія Споживача   подається  Енергопостачальнику, який  у  десятиденний термін усуває недоліки або надає Споживачеві обгрунтовану відмову щодо задоволення його претензій.

     Енергопостачальник  може відмовити  в  задоволенні  претензій Споживача  щодо  відхилення  показників якості електричної енергії від встановлених  державними   стандартами   на   підставі   даних реєстраційних   технічних   засобів,  атестованих  і  опломбованих територіальними органами Держстандарту.

Думаю, досить прикладів?
Є в статті і позитивні моменти
Цитувати
жители Киева, стали жертвами собственной безграмотности, пассивности, стремления приспособиться любой ценой, нежелания отстаивать свои права и законные интересы,
Давно вже говоримо, що треба вивчати законодавство і вчитися захищати свої права!
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #172 : 12 Квітня 2016, 19:50:43 »

Ахметов готує "оборудку" щодо 6 енергокомпаній - Лещенко



http://www.pravda.com.ua/news/2016/04/12/7105268/
« Останнє редагування: 12 Квітня 2016, 20:59:19 від Перо »
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #173 : 24 Квітня 2016, 19:45:47 »

Столичные власти намерены привлечь иностранных инвесторов к управлению тепло- и энергосетями, арендуемыми "Киевэнерго", - секретарь горсовета Прокопив
http://censor.net.ua/news/385943/stolichnye_vlasti_namereny_privlech_inostrannyh_investorov_k_upravleniyu_teplo_i_energosetyami_arenduemymi
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #174 : 24 Квітня 2016, 19:46:57 »

Киевэнерго сетует на увеличение долгов киевлян до 800 млн грн
http://kievvlast.com.ua/news/kievjenergo_setuet_na_uvelichennie_dolga_kievljan_do_800_mln_grn38369.html
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #175 : 02 Червня 2016, 16:19:58 »

Рахунки "Київенерго" арештували через санкції "Нафтогазу"



Цитувати
Державна виконавча служба заарештувала рахунки ПАТ "Київенерго" через штрафні санкції НАК "Нафтогаз України", чим паралізувала роботу компанії.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби столичної енергокомпанії.

У компанії наголосили, що штрафи "Нафтогазу" за газові борги, які "Київенерго" погасила в повному обсязі, перевищують 1,5 мільярда гривень.

"При цьому законність нарахування 1,2 мільярда зараз розглядається в судах, а 372 мільйони гривень стали причиною арешту всіх рахунків компанії, враховуючи й ті, за якими здійснюються виплати зарплат і податків", - повідомили у компанії.

У "Київенерго" додали, що на сьогодні в Україні арештовано рахунки 104-х теплокомуненерго, а загальна сума нарахованих НАК "Нафтогаз України" штрафів перевищує 10 мільярдів гривень, з яких 4,4 мільярда гривень знаходяться у виконавчому провадженні. 

"Арешт рахунків "Київенерго" та інших енергокомпаній тягне за собою повне блокування їх господарської діяльності. Компанії не можуть виконувати зобов'язання з підготовки тепломереж до опалювального сезону, проводити необхідні ремонтні роботи та реконструкції теплового та електричного господарства, виплачувати податки й зарплати", - наголосили у прес-службі.

У компанії пояснили, що не можуть вчасно розрахуватися з боргами через несвоєчасну компенсацію різниці в тарифах, затримку фінансування держбюджетом пільг та субсидій, борги споживачів за тепло та електрику.

"Станом на 1 червня борг Києва за тепло перевищує 1,9 мільярда гривень, за електроенергію – 930 мільйонів гривень. Заборгованість держави з компенсації різниці в тарифах перевищує 760 мільйонів гривень, а борги ДП "Енергоринок" за поставлену електроенергію – 275 мільйонів гривень", - підсумували в "Київенерго".

http://kiev.pravda.com.ua/news/57501490462b4/
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #176 : 09 Червня 2016, 14:56:33 »

Київенерго каже, що через 2 тижні її робота зупиниться

Цитувати
ПАТ "Київенерго" за 2 тижні буде змушене зупинити роботи з ліквідації пошкоджень, підготовки до опалювального сезону у зв’язку з арештом її рахунків, в т. ч. зарплатних.

Про це повідомляє прес-служба енергокомпанії.

"Аварійних запасів "Київенерго" для підтримки роботи теплового та електричного господарства столиці вистачить лише на 2 тижні", - йдеться в повідомленні.

У компанії наголосили, що арешт рахунків призвів до повного блокування господарської діяльності "Київенерго".

"Компанія змушена буде припинити реконструкції, капітальні та поточні ремонти тепло- та електромереж, теплоджерел і електричних підстанцій, випробування тепломереж, реалізацію програми зі встановлення будинкових лічильників тепла", - йдеться в повідомленні.

У компанії додали, що вкрай занепокоєні ситуацією й закликають органи державної влади вжити негайних заходів щодо її врегулювання.

"Зупинка ремонтної кампанії та інвестиційних програм, неможливість забезпечити оперативне усунення аварій є передумовою серйозних технологічних ризиків стабільності проходження опалювального сезону 2016/2017 років", - йдеться в повідомленні. 

Відзначається, що станом на 8 червня виконано близько 30% запланованих ремонтних робіт у тепло- та електрогосподарстві, проведено гідравлічні випробування близько 50% столичних тепломереж.

Також встановлено 56% від запланованої на цей рік кількості будинкових лічильників тепла (1 450 із 2 570).

"Враховуючи ці вузли обліку, в Києві без лічильників лишається близько 10% житлового фонду", - відзначили в "Київенерго".

Як відомо, наразі рахунки 104-х підприємств теплокомуненерго, у тому числіі "Київенерго", заблоковані через штрафні санкції НАК "Нафтогаз України".

Загальна сума нарахованих штрафів перевищує 10 мільярдів гривень (включаючи 1,5 мільярди гривень штрафних санкцій до "Київенерго").

4 червня "Київенерго" заявила, що робить усе можливе для відновлення стабільної роботи й безперебійного надання послуг киянам, у зв’язку з арештом її рахунків через штрафні санкції НАК "Нафтогаз України".

http://kiev.pravda.com.ua/news/57582ffc4fef5/
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #177 : 15 Червня 2016, 18:46:38 »

Тарифи "Київенерго" на опалення зростуть більш ніж удвічі
Цитувати
Тариф на централізоване опалення для клієнтів "Київенерго", що мають будинкові чи квартирні прилади обліку теплової енергії, з 1 липня 2016 року збільшиться в 2,16 рази (на 759,72 грн/Гкал) і становитиме 1416,96 грн/Гкал (з урахуванням ПДВ).

Про це йдеться в повідомленні компанії в газеті "Хрещатик", передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, тариф на централізоване опалення для споживачів, які не мають будинкових чи квартирних лічильників теплової енергії, з 1 липня 2016 року становитиме 32,97 грн/кв. м в місяць (з ПДВ).

Таким чином, тариф збільшиться в 2,04 рази, або на 16,83 грн/кв. м в місяць.

Як наголошується в повідомленні, тариф на централізоване гаряче водопостачання для споживачів "Київенерго", за умови підключення рушникосушки до системи гарячого водопостачання, з 1 липня становитиме 83,1 грн/куб. м (з ПДВ), що в 2,03 рази або на 42,18 грн/куб. м перевищує його поточний рівень.

При відсутності рушникосушки новий тариф на централізоване гаряче водопостачання становитиме 76,71 грн/куб. м (з ПДВ), збільшившись в 2,02 рази, або на 38,8 грн/куб. м.

Як зазначено в повідомленні, тариф ПАТ "Київенерго" на теплову енергію для потреб населення з 1 липня 2016 року становитиме 1153,8 грн/Гкал (без ПДВ), збільшившись в 2,17 рази або на 622,7 грн/Гкал від нинішнього рівня.

При цьому вартість виробництва компанією теплової енергії для потреб населення збільшиться в 2,18 рази або на 568,22 грн/Гкал - до 1050,43 грн/Гкал (без ПДВ).

Вартість транспортування теплової енергії зросте в 2,13 рази або на 53,01 грн/Гкал - до 99,78 грн/Гкал (без ПДВ), а вартість її постачання - в 1,7 рази або на 1,47 грн/Гкал, до 3,59 грн/Гкал (без ПДВ).

http://www.epravda.com.ua/news/2016/06/15/596058/
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #178 : 18 Серпня 2016, 19:00:38 »

Население продолжает активно "наращивать" долг перед "Киевэнерго"



Цитувати
В "Киевэнерго" в очередной раз забили тревогу. В публичном акционерном обществе (ПАО) подсчитали и выяснили, что долг жителей столицы перед "Киевэнерго" увеличился. Неудивительно, что долг врос, ведь цены воистину космические и население просто не справляется...

Задолженность потребителей столицы за использованную электрическую энергию перед ПАО "Киевэнерго" с начала года увеличилась на 295,7 млн гривен и по состоянию на 1 августа 2016 года составила 917,4 млн гривен. Только за июль рост долга составил почти 28 млн гривен, сообщает пресс-служба компании.

"Отметим, что в течение полугодия наибольший прирост задолженности за электроэнергию перед компанией продемонстрировали предприятия жизнеобеспечения города коммунальной формы собственности, население и предприятия и организации, которые финансируются из государственного бюджета", - говорится в сообщении.

Как отмечается, суммарно задолженность этих потребителей выросла почти на 273,3 млн гривен и достигла 687,9 млн гривен, в том числе долг АК "Киевводоканал" с начала года вырос на 202,6 млн гривен и достиг 371,7 млн гривен.

"Население г. Киева с начала текущего года увеличило задолженность за потребленную электрическую энергию перед компанией на 26,6 млн гривен - до 224,9 млн гривен. Увеличение задолженности произошло во всех районах столицы", - сообщает пресс-служба компании.

Сообщается, что потребители Дарницкого, Святошинского и Соломенского районов остаются крупнейшими должниками за электроэнергию перед "Киевэнерго". Их задолженность по состоянию на 1 августа составляла 32,24 млн гривен, 24,92 млн гривен и 25,87 млн гривен соответственно.

Отметим, что задолженность киевлян перед "Киевэнерго" за первое полугодие 2016 превысила 1,7 млрд гривен.

http://newsnetwork.tv/news/naselenie-prodolzhaet-narashivat-dolg-pered-kievenergo-pochti-300-mln.html
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Новини по "Київенерго"
« Reply #179 : 01 Листопада 2016, 01:35:39 »

Фракции “Единство” и “Солидарность” задобрили Ахметова на полмиллиарда гривен из столичного бюджета



(click to show/hide)
http://kievvlast.com.ua/text/frakcii_edinstvo_i_solidarnost_zadobrili_ahmetova_na_polmilliarda_griven_iz_stolichnogo_bjudzheta45124.html
« Останнє редагування: 01 Листопада 2016, 01:43:20 від Перо »
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email