'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Відкрите виконавче провадження по скасованому судовому наказу  (Прочитано 3936 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Чечако

  • Гість

До суду подаєте Скаргу. Судовий збір не сплачується. Дивіться:  http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/v0006740-14
Таки СКАРГУ до суду. Зміст мабуть не потребує переробки. Є протиріччя висновку Ухвали і наявності виконавчого провадження. І вимога визнати виконавче провадження таким, що не підлягає виконанню повністю. Хоча треба ще уточнити.
Записаний

Чечако

  • Гість

Шановні добродії! Додаю про всяк випадок скаргу до суду та заяву до виконавців БПД (без персональних даних). На початку тижня зареєстрував заяву безпосередньо у виконавців. Одержав печатку з датою, але без номера. Номер на цій печатці взагалі не передбачений. В канцелярії суду мене послали на консультацію до якогось кабінету з метою визначення скарга то, чи заява. Скарга, мабуть, то дуже круто. Без збору і повинна розглядатись у присутності і можливі негативні наслідки бо з огляду на аналіз діяльності судів, який попався мені під час пошуку практичних матеріалів для оскарження, такі випадки визнаються зловживанням. Врешті решт я вирішив надіслати скаргу з поштового відділення листом з оголошенною цінністю, з описом вкладення та з повідомленням про вручення. Що і зробив у той же день, що і зареєстрував заяву у виконавців. Як відслідкувати коли буде призначено слухання не знаю. Коли розбирали заяву про скасування судового наказу я так і не знайшов на сайті суду інформації про засідання. Дякую за підтримку.
Записаний

Чечако

  • Гість

Шановні добродії! Написав, що додаю скаргу та заяву і не додав. Таки додаю.
Записаний

Чечако

  • Гість

Шановні добродії! Отримав ухвалу суду(Додається) по своїй скарзі. Правда замість скарги згадується ЗАЯВА і лише в одному місці "заява скарга". А от на заяву до виконавців ніякої реакції (від виконавців) так і не надійшло. У даному випадку це вже мабуть не суттєво бо до заяви, як і до скарги, надана ухвала суду. А от на що мені розраховувати у суді при розгляді моєї "заяви скарги"??? Які можливі "підводні каміння"??? Чи потрібно мати усі копії по справі, чи можна обійтись тим, що вже зафіксовано матеріалами справи, тобто прийти без документів???
За останні кілька років відпрацьована звичка - чекати якихось невідомих неприємностей. І ця ухвала, яка додається, була доволі несподіваною. Я вважав, що скаргу повинні розглянути на протязі десяти днів і дивився на розклад судових справ і себе не знаходив. Потім захворів і якось було не до пошуків у розкладі суду. Врешті решт заспокоював себе тим, що у виконавців є моя заява з копією ухвали і вони повинні її враховувати (а у них є право вимагати роз'яснень від суду). А тут, нарешті, одержав реакцію суду.
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Документи і копії документів потрібно мати з собою. Успіху.
Записаний

Чечако

  • Гість

Шановні добродії! Щиро дякую за підтримку!
Записаний

Чечако

  • Гість

Суддя на лікарняному, розгляд перенесено на кінець липня.
Записаний

Чечако

  • Гість

Шановні добродії! Наприкінці липня 2015р. прийшов на засідання суду. Крім мене ніхто більше не прийшов. Суддя пояснила, що справу з архіва ще не отримала і запропонувала написати заяву, що я не заперечую, щоб справу розглядали без мене. Десь у середині серпня я міг зайти та забрати ухвалу. Проте на підприємстві, де я працюю, ввели повну зайнятість (повний робочий місяць). Повна зайнятість з нарахуванням заробітної плати у борг підприємства перед робітником у повному обсязі. І я відкладав візит до суду і, врешті решт, дочекався ухвали поштою. На початку вересня. Копію (скан) ухвали без персональних данних додаю. Затримався тому, що і роботи багато і готував чергову заяву на скасування чергового наїзду, але вже по іншій справі. Сподіваюсь, що не зважаючи на допис ручкою, ця ухвала закону силу вже набрала. Щиро дякую за допомогу та підтримку.
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Записаний

Чечако

  • Гість

Без підтримки ГРОмадськогоЗАхисту було б значно важче. Саме завдяки ГРОмадськомуЗАхисту я почав опиратись більш рішуче  і запасатися зверненнями, відповідями на них, а також фіксацією фактів порушення законів (у моєму випадку "Про житлово-комунальні послуги", "Про звернення громадян", "Про кооперацію", "Про метрологію та метрологічну діяльність", "Про захист прав споживачів"(не знадобився, бо майже всі не укладають договори). А тут і в ЦК та в ЦПК довелось заглядати. А коли на обрії несподівано з'явилися виконавці з намірами примусового виконання виконавчого листа, якого не повинно було бути і про існування якого я не здогадувався, то довелось терміново заглядати у закон "Про виконавчу службу". Я і досі не отримую задоволення від отих заяв, скарг та подібних звернень, але бачу, що можна чинити супротив тому ціновому та правовому безладу-"безпределу", який існує навколо. На жаль, мешканці кооперативу, у якому я мешкаю, та інших кооперативів, вважають, що краще заплатити що вимагають, ніж розібратись у законах. І переконати їх неможливо. Основний аргумент:"Закон - що дишло...". І свої (Голова Правління, Правління, Ревізійна комісія) можуть за таких обставин грабувати своїх. Можна спробувати  витребувати моральний збиток, але він ляже на тих самих своїх сусідів. А коли кажеш - фіксуйте, звертайтеся, запитуйте, подавайте скарги, то на виході нуль.  А коли мене вже примусили цікавитись цими речами і я знайшов сайт "ГРО-ЗА", то я відчув, що з моїм задокументованим запасом звернень, скарг та відповідей можна опиратись. Тож щиро дякую за ВАШУ підтримку і взагалі за існування цього сайту. На жаль я не встигаю швидко реагувати на всі виклики які стосуються мене. Питань багато і першим, до кого звертаюсь - сайт "ГРО-ЗА". Щиро дякую!!!
Записаний
 

+ Швидка відповідь


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email