'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Віталій

Сторінок: 1 ... 8 9 [10]
136
Знайдіть якщо є, членську книжку  Вашого батька в цьому кооперативі, а також  квитанції про сплату членських внесків
Можливо в книжці записано сумми цільових внесків до кооперативу, які робив Ваш батько.
Для приватизації голова кооперативу видає довідку, про те що такий то громадянин, є членом кооперативу, згідно рішення загальних зборів (номер протоколу), та затверджений рішенням ВК райради (номер дата), що громадянин є власником гаражного боксу, що сумма пайового внеску становить таку то  сумму, що є рішення ВК Київради про відведення зем. ділянки, а також про те, що гаражний бокс(наприклад) побудований господарським способом, та про те що вказаний бокс не проданий, під забороною чи арештом не знаходиться.
Але чи видасть він таку довідку на ім"я померлої людини?
Членських книжок у кооперативі не було, а внески фіксувалися у книзі, що зберігається у голови. В мене на руках є довідка, досить стара – кінець 2003-го року, де вказані усі данні для приватизації. Батько був розпочав цей процес, але потім закинув. Чи варто цю довідку показувати нотаріусу? Ще голова казав, що може видати аналогічну довідку, з числом на місяць раніше смерті батька. Але чи визнає її нотаріус – бо за час що пройшов до смерті з гаражем багато чого могло відбутися? Як поступити? Нести стару? Отримувати й нести нову?

137
Батько був членом гаражного кооперативу, але гараж не приватизував. Який документ я повинен вимагати від голови кооперативу, щоб заявити у нотаріальну контору право власності на цей гараж?

139
Дякую.
Щось мені ще казали, що треба підійти до голови кооператива і перевести рахунок на себе. Щось тут можете підказати? І що робити спочатку - відкривати справу у нотаріуса чи переводити рахунок у кооперативі?

140
Ми ще поки нікуди не зверталися, тому і справа мабуть, ще ніяка не відкрита. На руках в нас тільки свідоцтво про смерть батька і приватизаційний сертифікат з додатками у вигляді плану квартири з БТІ. То куди нам спочатку? У нотаріальну контору? У яку – державну чи приватну?

141
Доброго дня.
У приватизованій квартирі, яка була приватизована на мого батька, було прописано 3 особи: батько, матір і я, їхній син. Батько помер і тепер матір хоче переоформити право власності на квартиру на мене. Якою повинна бути наша послідовність дій? До кого і по що звертатися?
Дякую.

142
Цитувати
P. S. У Льоні-Космоса з'явилася можливість не підвищувати тарифи  ???

Як тоді розцінювати це повідомлення?
http://maidan.org.ua/static/news/2010/1275398373.html

143
Дякую за роз’яснення.
Ще є декілька запитань:

Цитувати
подайте запит від імені батька у своє Управління праці та соцзахисту населення (УПСЗН) у якому зареєстрований Ваш батько як пільговик.
Це та сама організація, яка по-старому називалася „районний собес” чи якась інша?
І ще, можливо крім площі, на яку вони надають пільги, треба ще й запитати про кількість осіб?

Цитувати
норма 21 кв. м на людину + 10,5 кв. м на всіх пільговиків у сім`ї. У Вас виходить 52,5 кв. м. по пільзі 50%, решта - 100% і не потрібно вираховувати якісь там коефіцієнти.
Тут я не зрозумів. А як рахувати у разі як загальна площа квартири 71 кв. м, а житлова 57 кв. м?

144
Лічильники на воду є. Саме їх встановлення і спричинило бажання перераховувати на більшу кількість осіб, тому що сплачувати стали реально менше і „хитрі розрахунки” кооперативної бухгалтерії стали неможливі.
Але проблема криється в іншому. Батько і матір сплачують 50% від суми, так як батько учасник бойових дій. Тому коли розрахунок здійснюється на 4-х осіб, то вся сума помножається на 0.75, коли ж розрахунок здійснюється на 6 осіб, то сума помножається на:
1/6*2*0.5+1/6*4*1=0.83. До того ж додається плата за газ ще на 2-х осіб і, здається, плата за користування ліфтом, яка теж розраховується на кількість осіб. Загалом виходить збільшення десь на 75 грн щомісяця.
Ніяких окремих договорів по при будинковій території немає. Все зведено у одну платіжку від КП ГІОЦ.

145
Доброго дня, пане Вікторе!
В мене виникла наступна ситуація. В квартирі, що знаходиться у кооперативному будинку (Шевченківський район) офіційно зареєстровані три особи: мій батько – учасник бойових дій, матір і я. У 2002-ому році у квартирі була тимчасово зареєстрована моя дружина, на той момент громадянка Узбекистану. Термін тієї реєстрації складав 3 місяці, після чого вона була перереєстрована у іншому місці – у приватному будинку в Київській області, де згодом отримала українське громадянство і зареєстрована зараз. З моменту тієї реєстрації нарахування квартплати йшло на 4-х осіб. Ми не заперечували, так як тарифи були не високі а моя дружина фактично проживає з нами. Потім в нас з’явилися 2 дітей. Дітей у вказаній квартирі не реєстрували, а зареєстрували у тому ж будинку, де й моя дружина.
З грудня 2008-го року голова кооперативу без будь яких письмових повідомлень і обґрунтувань збільшила нарахування квартплати, збільшивши кількість осіб по яких вона нараховується до 6. Ми не погодилися з цим і виставили вимоги: або ми платимо по старому (за 4-х осіб), або не будемо платити взагалі. З того часу й досі ми не сплатили жодної платівки. На ім’я голови кооперативу ми надсилали рекомендованого листа (є квитанція), у якому просили перелічити осіб по яких здійснюється нарахування, але відповіді не отримали.
Коли ми реєстрували дітей у тому будинку в області від голови кооперативу я отримав довідку (листопад 2008 р.), що вони тут не зареєстровані.
Схоже зараз кооператив збирається подавати позов до суду. На скільки я розумію, за законом ми повинні сплачувати лише за тих осіб, що зареєстровані в квартирі. Чи не змогли б ви пояснити, якою має бути стратегія захисту.
Колись я вже писав про цю історію, але тоді воно так і „зависло у повітрі”, а зараз сплило знову. Я б може й не парився, але коли обоє дітей інваліди (втрата слуху), коли треба платити за заняття з ними, за слухові апарати (по 18 тіс. грн. для кожної), починаєш рахувати кожну копійку.
З найкращими побажаннями,
Віталій.

146
Доброго дня, пані та панове!
В одній з гілок форуму прочитав про такий „фінт” у (здається, Соломенському) районному суді, коли виклик на перше судове засідання до громадянина не доходить, але за поштовими документами усе гаразд (тобто підпис громадянина просто підробляється). В результаті засідання відбувається без цього громадянина (а формально він відсутній без поважної причини) з усіма негативними наслідками. Як унеможливити цю ситуацію? Де і як дізнатися, чи подав позивач заяву до суду і коли призначене перше засідання?

Сторінок: 1 ... 8 9 [10]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email