Форум > Запитання

Придбав житло с боргами, на попереднього власника винесений судовий наказ

<< < (2/3) > >>

Юрій Васильович:
А хто Вам сказав, що є виконавче провадження? І, якщо є, то не відносно Володимира... Володимир в цьому провадженні не є стороною і не має ніяких прав і обов'язків. Якщо КП пред'являло СН до ВДВС, то воно повинне повідомити ВДВС про отримання коштів у сплату боргу.
Пеню, повинен... (в тім пості помилка не замінив "пеню" на "3%", забув, виправлю). "3% річних, судовий збір та інфляційну складову боргу" стягують за рішенням суду. Відносно Володимира такого рішення нема. В умовах договору купівлі-продажу квартири обов'язку виконати Володимиром рішення суду щодо попереднього власника мабуть нема...

Владимир Сотников:
Дякую за відповіді. Так, ціну за житло знизили. Про судовий наказ дізнався на сайті судових рішень, його в очі не бачив.
То краще піти до виковчої служби та запитати особисто?

Владимир Сотников:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/41062779 судовий наказ

Олександр_2015:

--- Цитата: Владимир Сотников від 11 Листопада 2018, 20:36:49 ---http://reyestr.court.gov.ua/Review/41062779 судовий наказ

--- End quote ---
То де тут "пеня та інфляцію"?
Суми смішні...
І що Ви написали у призначенні платежу при сплаті?

Юрій Васильович:

--- Цитата: Владимир Сотников від 11 Листопада 2018, 19:29:58 ---То краще піти до виковчої служби та запитати особисто?
--- End quote ---
Вам більш нема чого робити? 
СН від 2014р. (це вже не 2 роки тому, як Ви казали), в той час (до 02.06.2016р.) строк пред'явлення був 1 рік. СН має силу виконавчого документа, тому в ньому вказуються строки для пред'явлення. Ви не бачили, що там 1 рік? 
Якщо, навіть, припустити, що зараз по тому СН відкриється виконавче провадження, то виконавець розшукуватиме того, хто вказаний у СН і майно того, хто вказаний у СН. Квартира вже Ваша власність, тому Вам ніщо не загрожує. Якщо виконавець таки знайде попереднього власника, а той посилатиметься на Ваш обов'язок по сплаті його боргів за жкп по колишній його, а тепер Вашій квартирі, то виконавець звернеться до суду про заміну боржника у цьому провадженні. Вас викличуть, а Ви пред'явите доказ про сплату боргу. Важливо - яке Ви зазначили призначення платежу.
Замість того щоб ходити до  ВДВС (а ще ж є й приватні виконавці), краще зверніться до ДП  «Криворізька теплоцентраль» з вимогою надання роздруківки  особового рахунку (з зазначенням нарахувань та отриманих платежів помісячно ) по цій квартирі за максимально можливий період, а також окремо за довідкою про відсутність боргу станом на сьогодня. 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Відповідь

Go to full version