'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Ціна на воду в Тернополі зросте на 30%  (Прочитано 1542 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

alexalex

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 373
    • Перегляд профілю
Ціна на воду в Тернополі зросте на 30%
« : 27 Листопада 2012, 22:25:17 »

На 30 відсотків можуть зрости з 1 січня 2013 року тарифи на водопостачання і водовідведення, кажуть у водоканалі. І це ще не все. Для мешканців багатоповерхівок вода може коштувати на 15-20 відсотків більше, ніж для приватного сектору. У підприємстві пояснюють, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, вважає діяльність у багатоквартирному будинку не ліцензованою і її витрати не включає до тарифу на виробництво послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Тобто всередині будинку діяльність, пов’язана з наданням цих послуг, повинна тарифікуватися окремо.


Володимир Кузьма, директор КП «Тернопільводоканал»: «Водоканали можуть займатися діяльністю і безпосередньо надавати послуги всередині будинку за допомогою внутрішньо-будинкових систем водопостачання та водовідведення, але при умові, що ця діяльність буде окремо тарифікована і цей тариф буде достатній для того, щоб забезпечити прибутковість такої діяльності».

Окрім водоканалу, послуги
всередині багатоквартирного будинку можуть також надавати й інші суб’єкти господарювання за окремими додатковими тарифами. Наприклад ЖЕК чи ОСББ.    http://novaera.te.ua/news.php?readmore=1773

Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email