'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - assia

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 15
16
Цитувати
Добрий вечір, шановні ! Якщо хтось мене вже поховав , то зарано ! Я ще живий і не склав зброю ! В мене ще багато питань, на які не отримав відповіді.  ???

17
Цитувати
- проект   - так,
- монтаж Київгазом   - не обов'язково... можливо і іншою організацією, яка має відповідну ліцензію
- 300-500 грн за лічильник   - від 300
- 1500 грн за проект і монтаж - ?
- лічильник повинен бути встановлений згідно певних вимог: не ближче ніж...   - відповідно до ТУ.
Добрий день, шановні! Дозвольте втрутитися в розмову. Вирішив встановити лічильник газу. Пішов до ЖЕКу, питаю. що за для цього потрібно робити?.Напрвили в газову контору. Прийшов, питаю, що і як, а мені ; у вас є ГВП? кажу :в мене газова колонка. Дайте вашу адресу, до вас прийдуть та безкоштовно встановлять лічильник. Встановлять чи ні не знаю, але приходив чоловік з газконтори, подивився і сказав ,що встановлять, при цьому в інши квартири повстромлював попередження про встановлення лічильників. Моїм знайомим в Білій Церкві вже встановили їх безкоштовно. Я так розумію, що це вигідно газопостачальнику, бо, мабуть, нарахування за нормами менші, чим згідно лічильника.

18
Добрий вечір, шановні ! Якщо хтось мене вже поховав , то зарано ! Я ще живий і не склав зброю ! В мене ще багато питань, на які не отримав відповіді.  ???

19
Цитувати
поставили счетчик  Supercal 539, заплатили за все про все (проект, установка) 3500гривен, может есть что-то лучшее за меньшую сумму, кто-нибудь устанавливал такой, какие минусы есть у него? спасибо.
Вы же его уже поставили, так в чем вопрос ? Название не нравится ? Оно, действительно, не симпатичное !!!! :-\

20
Добрий день, шановні ! Отримав « довгоочікувану» чергову і останню відмову про перегляд справи. Мотиви ті ж самі: « зі змісту доданих до заяви ухвал, не вбачається неоднакове застосування судом касаційної інстанції одних і тих самих норм матеріального права, оскільки вищевказані судові рішення ухвалено у справах, де предмет спору, зміст позовних вимог не є тотожними та ухвалені у справах за різних встановлених судами фактичних обставин».
Прохання дописувачів (особливо  таких як Gelo), якщо немає змістовних порад , не вдаватися до загальних оцінок, бо вини мене зараз не цікавлять.

21
Цитувати
Не тільки.
Добрий вечір, Юрій Васильович ! На питання в моїй темі  Ви поки не відповіли, я почекаю. По даній темі виникає питання. В яких випадках до мене без запрошення може з,явитися представник ЖЕКу та перевіряти, що я перепланував без "стуку" сусідів, чи будівельного сміття на подвіррі ? Я маю на увазі крім аварій.
Крім того , чи потрібно узгоджувати зараз перепланування , якщо це не пов,язано з газом?

22

Цитувати
Щодо демонтажу, то ви здійснили перепланування квартири. Після демонтажу дверного блоку і перегородки на кухню у вас вже немає окремої кухні, а утворилося нове приміщення. В технічному паспорті на квартиру у вас  двері і перегородка є, а фактично відсутні. То ж паспорт не відповідає реальному стану і потребує приведення у відповідність.
А яким чином треба в даний час врегульовувати питання (і з ким) під час перепланування квартири, якщо це перепланування не стосується опорних елементів будинку.  Чув, що зараз не треба мати на це дозволів, як було раніше. Як я розумію, то потреба зміньювати данні в техпаспорті може виникнути тільки при продажі чи інших діях. Крім того , комісія з ЖЕК при даних обставинах може з,явитися тільки по скарзі сусідів.

23
Вогник є. Та заяву то Ви вже подали, то які питання?
Пам,ятаєте, буцімто МАТА питала " що далі ? ". В мене теж питання, бо на успіх в ВССУ не сподіваюся. Хочу дізнатися  Вашу думку стосовно: «Суд прийшов до висновку, що позивачем вчинено дії в майнових інтересах іншої особи без її доручення, що регулюється положеннями глави 79 ст.ст.1158-1160 ЦК України».
 То яку особу мав на увазі цей суддя ? Я Вас просив дати оцінку моїм зауваженням в заяві про законність посилань на ці статті.
 Крім того, я виконав роботу  " яку мав би виконувати балансоутримувач. Зазначені обставини не заперечуються та визнаються сторонами." Якщо мається на увазі власник будинку по документам (КМДА), то згідно договору з балансоутримувачем між останнім та КМДА, саме балансоутримувач повинен робити ці роботи. Якщо мається на увазі , що я виконав роботу в майнових інтересах балансоутримувача, то з ним на той час в мене був укладений Договір , за яким я мав право згідно ст. 3.2.4. самостійно зробити ремонт , а " вартість ремонту стягнути з бал-ча або зарахувати при здійсненні наступних платежів"

24
Добрий день,Юрій Васильович ! Побачив зелений вогник - це добрий знак ! Є багато питань, але я зачекаю до  більше сприятливого часу.

25
Цитувати
. , а сам по существу вопроса, дилетант.
 Как Вам только живется с таким жизненным подходом?
Я так зрозумів, що це ви про себе ! Це дуже влучно ! А если серьезно, то я уже просил Вас не лезть со своими глупыми оценками в мою тему.

26
Цитувати
Я б не посилався на ті рішення, що вже були використані у попередніх заявах. Тільки на "свіже". Знову багато зайвих розмірковувань "взагалі".
Юрій Васильович, добрий день! " Взагалі"-це наслідок складання заяви потерпілою людиною. Не маючи підтримки з боку фахового захисника та змоги отримати змістовну консультацію, я намагався самостійно викласти події, як я їх розумію. Тому і зайві емоції. На жаль Перо крім критики ні чого не пропонував, хоча, безумовно, виклав би все більш професійно , при тому, що в успіх не вірив. Заяву я трохи почистив і маю час до 30-го. Буду відправляти поштою, бо це зручніше. Шкода. що всі (і Ви теж) крім "взагалі" та " земля плоска"(Перо) по суті ні чого не запропонували. Мене цікавило, чи вірно я висловився з приводу ст. 1158. Від Вас та Перо ні пари з вуст. А я ж для цього і надав заяву, щоб мене вчасно поправили, бо не хочеться виглядати зовсім дурнем. Якщо про 1158 мої зауваження вірні, то, на мою думку, це суттєво все змінює , бо саме на цьому вибудовується рішення суду.

27

Цитувати
По суті це однакові прохання. Бо "ляпи" можна побачити лише при оцінці.
Ви мене погано зрозуміли. Я вже підготував заяву, на жаль самостійно та , можливо, не якісно. В заяві декілько оцінок статей ЦК , які я трактував на свій розсуд, скажемо, частину заяви про ст. 1158 та деякі ін. Те, що судом не з,ясована причина самої події і суті спору, це очевидно. Скоріше, це було зроблено свідомо бо було ясно, що перекриття обвалилося з причини багатолітнього потрапляння вологи з даху. Тому Мальцев повинен був в мотивувальній частині написати : квартира знаходиться на останньому поверсі та з причини не відремонтованого даху.... і далі по тексту можна було фантазувати про "закінчення строку договору , про не сприйняття  кошторису відомого наукового інституту та безглузде посилання на ст. 1158". Цього не було зроблено, що дало можливість вже далі фантазувати Неміроіській. Якщо кошторис не сприймався, треба було відповідачами або судом вимагати експертизи. Над заявою я ще трохи попрацював і все одно подам, тому зараз сперичатися не має про що.


Цитувати
На стадії касаційного оскарження і складення заяви про перегляд обставини справи у ВССУ нікого не цікавлять. Тому не намагайтесь у заяві "спростувати" те, що було встановлено (можливо й неправильно) судами попередніх інстанцій.
Це так, але ж до чого в моїй справі ст.1158 ? В майнових інтересах кого я виконав роботу, якщо судом встановлено, що я виконав роботу " яку повинен був виконувати балансоутримувач" за договором з КМДА ? І не кажіть мені, що я власник будинку і тому повинен сам ремонтувати дах і таке ін.

28

Цитувати
Я Вам вже писав свої зауваження і не готовий знову читати про те, що "земля пласка".
[/quote]
А я  не просил оценить заявление, я просил только отметить юридические "ляпы". Уважаемый ПЕРО, я знаком с Вашим мнением о моем деле, Не утруждайте себя , тем более, что Вы не знакомы с материалами дела. Вообще то мне казалось, что Вы культурный и воспитанный человек. Надеюсь, что так оно и есть. :-\

29
Шановні, супермодератори ! Хто може швидко переглянути мою заяву про перегляд судового рішення, будьласка. Термін подачи по справі № 38000123 до 30 червня, а ще багато роботи ( друкування та ін.). Мене цікавлять можливі юридичні "ляпи", бо заяву складав самостійно. Якщо такі є, то позначте їх зеленим коліром. Дякую !

30

Цитувати
Нагадайте, скільки часу ще є.
Юрій Васильович, у Вас там гаряче. Я сам складаю нову заяву про перегляд. Є час до кінця червня по справі 38000123. Крім того буду намагатися долучити четверту справу, яку попередній ВССУ недочитав. Якщо дозволять обставини, то надішлю на форум за для можливого рецензування. На крайний випадок все одно подам до ВССУ.

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 15

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email