'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗЛОЧИН, скоєний головою РДА.  (Прочитано 2263 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю


150 x 208, 9 кБ
Сидоров Іван Петрович - голова РДА

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗЛОЧИН, скоєний головою РДА.

Вирішив кошти територіальної громади позичити любим друзям з приватного товариства.



Судді Солом’янського районного суду м. Києва
Трубнікову А.В., вул. Шутова, 1, м. Київ, 03113

Заявник:
Іванова Світлана Юріївна,
вул. Я. Коласа, 6, кв. 381, м. Київ, 03148

16 березня 2009 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ
про злочин, скоєний службовою особою


Керуючись ст. ст. 94, 95, 98 КПК України та ст. 364 Кримінального кодексу України, повідомляю про злочин, скоєний службовою особою державної виконавчої влади – головою Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації Сидоровим Іваном Петровичем, який підпадає під ознаки ст. 364 Кримінального кодексу України, а саме – зловживання службовим становищем.
Склад злочину полягає у тому, що Сидоров І.П., з корисливих мотивів та в інтересах третіх осіб – власників приватного товариства з обмеженою відповідальністю «Світ Плюс», всупереч інтересам територіальної громади міста Києва та Солом’янського району у цьому місті, всупереч інтересам трудового колективу структурного підрозділу комунального підприємства «Світ» – магазину «Ветеран», заподіяв майнову шкоду на суму 484,5 тис. грн. шляхом укладення з товариством «Світ Плюс» незаконного довгострокового кредитного договору від 15 травня 2008 р. на зазначену суму, а також укладення незаконного договору купівлі-продажу від тієї ж дати майна на суму 131,4 тис. грн.
Про цей злочин заявникові стало відомо під час розгляду справи № 2-а-36-1/09 за моїм адміністративним позовом до Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації про визнання недійсним її розпорядження, підписаного Сидоровим І.П., визнання невідповідним законодавству від 21.04.2008 р. № 686 «Про укладання договору оренди цілісного майнового комплексу плодоовочевої бази комунального підприємства «Світ» Солом’янського району м. Києва. Як вбачається з тексту розпорядження, його справжньою метою була реорганізація КП «Світ» шляхом приєднання до приватного товариства з обмеженою відповідальністю «Світ Плюс» та визначення його правонаступником ліквідованого комунального підприємств. При цьому під управління приватних осіб, наближених до Сидорова І.П., підпадає майно іншого структурного підрозділу КП «Світ» - магазину соціального призначення «Ветеран», яке не має відношення до плодоовочевої бази і не було об’єктом договору оренди. Крім того, Сидоров І.П. допустив суміщення посад директора комунального підприємства «Світ» і директора ТОВ «Світ Плюс» в одній особі Качкалди Петра Григоровича, а також головного бухгалтера приватного товариства і водночас комунального підприємства в одній особі Хільманчук Наталії Володимирівни, які розпоряджаються активами неліквідованого на даний час КП «Світ», у тому числі магазину «Ветеран», у власних приватних інтересах, отримують зарплату за рахунок діяльності магазину «Ветеран» і мають на меті у подальшому його ліквідувати, про що свідчать накази та розпорядження зазначених осіб.
Зазначені вище докази про злочинну діяльність Сидорова І.П. на користь третіх осіб залишилися в документах Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації, які частково у вигляді копій додані за клопотанням мого представника до матеріалів справи № 2-а-36-1/09.
На підставі викладеного вище
прошу:
1. Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 364 КК України щодо Сидорова Івана Петровича, Качкалди Петра Григоровича та Хільманчук Наталії Володимирівни. У якості підозрюваного прошу також відібрати пояснення у заступника голови райдержадміністрації Іващенка Анатолія Володимировича, який сприяв злочинним діям Сидорова І.П., Качкалди П.Г. та Хільманчук Н.В. і не використав свої повноваження для їх припинення.
2. Визнати мене потерпілою особою і цивільним позивачем у даній справі.

Цивільний позов до підозрюваних осіб про відшкодування нанесеної матеріальної і моральної шкоди буде мною поданий після порушення кримінальної справи і винесення відповідної постанови.

Заявник Іванова С.Ю



2009-03-16
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email