'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Форум => Запитання по ЖКП => Тема розпочата: Тетяна Academia від 07 Червня 2010, 10:58:54

Назва: Проект закону про реєстрацію майнових прав у багатоквартирних будинках
Відправлено: Тетяна Academia від 07 Червня 2010, 10:58:54
http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?pf3511=37864
Назва: Re: Проект закону про реєстрацію майнових прав у багатоквартирних будинках
Відправлено: gro-za від 07 Червня 2010, 13:30:08
[url]http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?pf3511=37864[/url]

Загонимо усіх мешканців багатоквартирних будинків у чергову комунальну стайню і змусимо їх підкорятися погоничу з числа чиновників місцевої влади!
Загонимо усіх мешканців багатоквартирних будинків у чергову комунальну стайню і змусимо їх підкорятися погоничу з числа чиновників місцевої влади! А я то раніше вважав, що депутат Одарченко  (мені особисто знайомий автор законопроекту) розумніший і більш самостійний. Виходить, йому дали команду "Фас", він її виконав. Єдине, що втішає, закон, у разі його прийняття, спіткає доля ЗУ "Про житлово-комунальні послуги", та й самого ЗУ "Про ОСББ" у нинішніх редакціях. Усі будуть дружно ігнорувати, керуватися телефонним правом та неофіційним вказівками можновладців. Прогнозую, тим не менше, що кількість судових позовів з боку мешканців суттєво збільшиться. Бо на утримання величезної армії нових чиновників будуть потрібні кошти, а стягувати їх будуть з мешканців зовсім не на договірних засадах. Виходить, що юристи без роботи не залишаться. Тільки економікою ЖКГ нікому буде займатися.
А взагалі проект закону суперечить Конституції України. Замість добровільного об'єднання створюються примусові. Тільки останнім часом ВР України вже розтоптала Конституцію. І має намір топтатися по ній і надалі.
А ми будемо виживати (див. прикріплену ілюстрацію).
Назва: Re: Проект закону про реєстрацію майнових прав у багатоквартирних будинках
Відправлено: Александр від 09 Червня 2010, 17:54:14
Проект Закона явно суперечить Конституции. та как сужает права граждан. Впрочем это в порядке вещей.