'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Андрій

Сторінок: 1 ... 31 32 [33]
481
Наш сайт / Re: ініціалізація
« : 25 Січня 2010, 11:41:20 »
Я поки що не маю тут своєї визначеної позиції. Якщо на форумі видно ім'я а не нік, то нік може бути будь-яким. Тут Ви заважати не будете, хіба людина дуже звикла до свого ніку. Тоді домовитеся. Єдине, чого не варто робити, це перереєстровуватися, бо це втрата існуючих повідомлень. При потребі змінити нік пишить - я його зміню.
Єдине, що, я б не радив користувачам з іo.ua ім'я змінювати - дійсно потім важко впізнати та прив'язати до існуючих повідомлень. Але у Вашому випадку з ніком проблема. Вас запам'ятовували як "нік - Артемівськ". Тобто, ще й по місту. Я подумаю, як цьому раду дати. Як придумаю - відпишуся.

482
Зараз інші користувачі цього не зможуть зробити. Редагування календаря доступне Вам та Адміністратору.

483
Спробував відзначити початок розкладу в календарі. Якщо цим користуватися зручно - додам решту пізніше.

484
Наш сайт / Re: ініціалізація
« : 24 Січня 2010, 23:22:44 »
Тут моє втручання потрібно. Для кожного користувача я вручну відтворюю відповідність зі старими повідомленнями. Вважав, що користувачі не будуть змінювати ніки. Якщо є потреба зміни ніку прохання повідомляти мені старий нік в цей розділ, у приватні повідомлення, чи через e-mail. З Юрієм і Ник Артемівськ зараз розберуся.

Зроблено.

485
На форум завантажені повідомлення і нариси з gro-za.io.ua та viki1234.io.ua. Форум також має непоганий пошук і тепер можна, на відміну від попередньої реалізації пошуку, шукати у нарисах та форумі одночасно.

486
Наш сайт / Re: Відкриття форуму
« : 24 Січня 2010, 16:07:59 »
Направив повторну заявку на DOMEN-HOST.kiev.ua з посиланням на лист з попереднього повідомлення

487
Наш сайт / Re: Відкриття форуму
« : 23 Січня 2010, 14:32:43 »
Цитувати
Можливо, слід відкрити нову тему на Форумі  solomenka.org, у якій повідомляти про перебіг подій на наших сайтах.

Я вважаю, що інформувати користувачів слід будь якими доступними способами.
Сайт gro-za.pp.ua як і gro-za.org.ua функціонувати буде. Ці імена не залежать від хостингу. Один хостинг впаде - перенесемо на інший.
Цитувати
Крім того, комусь може буде недешево оплачувати зарубіжний трафік.

Це дискусійне питання. Не так багато трафіку генерує перегляд форуму. А абоненти Укртелекому взагалі до зони UA не відносяться. Нажаль, я поки що не знайшов нормального хостингу в Україні. Є варіанти, коли безкоштовний хостинг дають, якщо сайт сподобався. Днями я написав одному з таких провайдерів (http://domen-host.kiev.ua), але відповіді не отримав. Як я розумію, це еквівалентно відмові. :-[

488
Наш сайт / Відкриття форуму
« : 23 Січня 2010, 00:26:17 »
Останнім часом у нашої спільноти проблеми з форумом. Спочатку перестало працювати дзеркало. Потім основний форум на io.ua. Мені не відомо на який час відпав io.ua, тому, про всяк випадок, я нашвидкоруч відкрив цей форум.
Цей форум спочатку планувався використовувати як ще один варіант дзеркала. Можливо також і для типових запитань та обговорення питань технічного характеру які подекуди захаращували основний форум. Але не так сталося, як планувалося.
Я також не впевнений що закінчилися проблеми з хостингом дзеркала. Тому я, про всяк випадок шукаю запасний хостинг. Якщо проблеми з http://gro-za.org будуть продовжуватися, прохання периодично перевіряти також і http://gro-za.org.ua. Наразі я не знаю яку з цих адрес зможу приєднати до резервного хостингу.

Сторінок: 1 ... 31 32 [33]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email