'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Кира

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 6
16
А як же тоді можна розв'язати зазначену проблему? Судовими позовами? Якщо так - то до кого?

17
Есть ли какие требования к распечатке с технического носителя? Подала заяву на распечатку, конечно, отказали, делаю сама, подам жалобу председателю суду с требованием обязать судью заверить. А вот как оформлять саму распечатку. Дата заседания, №дела, текст...? Я так понимаю? Особых требований по оформлению нет?
В 2012 году несколько раз у разных судей Печерского р/с получила распечатки. Оформляют они их как вздумается. Мало-мальски нормальная озаглавлена так: Справа №ХХХХХ (левый верхний угол) Роздруківка технічного запису судового засідання (з архівної копії носія) (вверху листа по середине жирным шрифтом) від __.__.2012 р. по цивільній справі №ХХХХХХ за заявою ХХХХХХХХ до ХХХХХХХХХ (от левого поля обычным шрифтом) Далее - сама распечатка. Подписано в конце: Помічник судді ХХХХХХ (прізвище імя по батькові)
С 2013 года  получаю от суда отказы выполнять роздрукивки. Недавно голова Печ. Р/с написала, что Ваше право на роздрукивку - ДЕКЛАРАТИВНЕ и у них нет человека и нет возможности ее выполнить.
Пробовала сама выполнить и подать на заверение - отказали (выслали по почте мне домой).
Проблема еще в том, что Державна судова адміністрація сочинила письмо (еще при предыдущем председателе суда Отрош), в котором объявило, что распечатка - это журнал судебного заседания (приблизительно так) и теперь суды активно этим пользуются.
Буду рада совету как пробить эту брешь.

18
Якщо конкретний держвиконавець систематично порушує закони (не надсилає постанов, неадекватно сумі арештовує майно тощо) і є відповідні судові рішення, що такі його дії є невідповідними закону, то чи можна, враховуючи систематичність порушень, притягти цього держвиконавця до відповідальності (адміністративної, дисциплінарної і т.п.)? Якщо так - то куди потрібно звернутись?

19
Запитання / Re: оскарження рішення ВККС
« : 18 Травня 2014, 12:41:40 »
Чи звертався хтось останнім часом до ВАСУ з метою оскарження рішення ВККС? Не можу знайти на форумі ніякої інформації щодо адмінпозовів до ВККС.

20
Оплата ЖКП / Re: платить или не платить?
« : 29 Квітня 2014, 21:13:43 »
Киев, Деснянский район,
Щодо прибудинкової території зробіть інформаційний запит до Головного управління держземагенства у м. Києві (вул. Дегтярівська, 51) або до Державного агенства земельних ресурсів України (вул. Народного Ополчення, 3)

21
Оплата ЖКП / Re: платить или не платить?
« : 29 Квітня 2014, 21:08:37 »
Не платить! Что такое 3 месяца? Три года - вот это предмет обсуждения ;)
Только надо изучать материалы об этом, здесь на форуме.
Повністю підтримую. А до суду потрібно вже зараз шукати докази Вашої правоти.

22
Дякую, що витратили на мою проблему вільний час.
Спробую:
1) оскаржити "Постанову про арешт майна",
2) оскаржити дії держвиконавця (який всупереч закону не надіслав постанову про відкриття ВП тощо),
3) звернутися до суду із заявою про зупинення рішення на час перегляду справи за нововиявленими обставинами.
Про подальший розвиток подій розповім.

23
Ви пишите: "на майно, а вже потім на зарплату".
Але ж суми боргу бувають різні: до 3-х мінімальних зарплат, від 3-х до 10-ти мінімальних зарплат, більше 10-ти мінімальних зарплат.
То при сумі 100 грн. - про яке майно йдеться?

24
А як в зазначеному випадку (100 грн. боргу) мав би діяти держвиконавець, якби він керувався законом? Запропонувати сплатити добровільно або - в разі несплати боргу - звернути стягнення на зарплату?
Все ж таки, ніяк не можу розібратись. Правильний порядок дій держвиконавця такий як зазначено нижче?
1) винести постанову про відкриття провадження, в якій запропонувати протягом 7 днів добровільно виконати
2) наступного дня надіслати цю постанову рекомендованим листом боржнику
3) у випадку непогашення боргу винести постанову про примусове виконання із зверненням на зарплату

25
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v2274323-08

Я правильно зрозуміла, що прошиваються тільки завершені ВП (відповідно до п.3.10)? А в незавершеному можна замінювати аркуші, підтасовувати, т.я. відсутній опис документів?

26
Скажіть, будь ласка, по п.1.5.2 цієї Інструкції чи може держвиконавець сам скласти подібний акт (без свідків, інших сторін тощо)? Поки не зрозуміла, як її використати в моєму випадку, але знайшла в ній багато корисного для попереднього оскарження дій і постанов ДВС, за що Вам дуже вдячна.
Чи немає у Вас Інструкції, яка б визначала вимоги до матеріалів виконавчих проваджень (що вони, наприклад, повинні бути прошиті та пронумеровані)? Бо я раніше стикалася з тим, що держвиконавець заднім числом складає акт (що він мене не знайшов?!) і повертає виконавчі листи стягувачу, з приміткою що стягувач може повторно з ними звернутися до ДВС.

27
А постанова  про відкриття виконавчого провадження була? Ідентифікатор доступу вказано? Ви в реєстрі на сайті ДВС перевірили?
Я ж кажу, що держвиконавець не надіслав постанови про відкриття (з кодом доступу) і, думаю, тепер вже почав примусове стягнення. Мабуть, саме цього він і прагнув, щоб стягнути штраф, збір за проведення виконавчих дій тощо.

28
Стоп. Ми досі мову вели про постанову державного виконавця про арешт квартири, а не про постанову державного виконавця про відкриття виконавчого провадження.
Коротко викладу суть справи. Першою інстанцією було винесено рішення стягнути з мене 2000 грн. за ЖКП і 100 грн. судових витрат. Мій зустрічний позов, заперечення тощо суд не врахував/відмовив ... (Зрозуміло, що апеляція підтримала рішення суду.)
Я подала на перегляд за нововиявленими обставинами (добре, що вони знаайшлися!).
В цей же час ЖЕК швиденько отримав два виконавчі листи і відніс їх до ДВС.
Через місяць після цього (і через два тижні після винесення ДВС постанови про арешт майна) звичайним листом я отримала "Постанову про арешт майна та оголошення заборони на його відчуження", де зазначено: 1) накласти арешт на все майно; 2) заборонити відчуження майна в межах суми боргу (в постанові зазначена сума в 100 грн., тобто судові витрати).
Жодних інших постанов (в тому числі про відкриття виконавчого провадження) я не отримувала. Знаю навіть, чому. В попередній судовій справі оскаржувала (розгляд ще не завершено) постанови і дії цього самого держвиконавця, який зловживаючи своїми правами, подовжив ЖЕКу виконавчий лист ще на рік. Крім того, скаржилась на цього держвиконавця в Мінюст і ДВС України. То ж тепер держвиконавець знайшов спосіб помститися.
То тепер я маю якось себе захистити. Шукаю спосіб...

29
Якого рішення?
Рішення по якому ДВС намагається стягнути кошти

30
Юрій Васильович!
Скажіть, будь ласка, чи є сенс подавати до суду заяву про зупинення рішення на період оскарження постанов і дій держвиконавця? І якщо так, то які шанси, що суд її задовольнить?

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 6

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email