Судові справи > Господарські справи

Спір між ЖБК "Промбудівельник-3" та АЕК "Київенерго" продовжується.

(1/1)

gro-za:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4187.msg11148.html#msg11148  -  АПЕЛЯЦІЙНА СКАРГА на рішення Господарського суду м. Києва від 21.11.2007 р. за позовом Київенерго.
Вирішено стягнути з ЖБК "Промбудівельник-3" 77 656,51грн. - основного боргу, 2 998,20грн. - пені, 1 937,37 грн. - 3 % річних, 6 322,69 грн. - інфляційної складової боргу, 889,15 грн. - витрат по сплаті державного мита, тощо. Відповідач не згоден.

Справа повернулася до ГС м. Києва на повторний розгляд у іншому складі суду (прийняв до провадження суддя Спичак О.М.) за наслідками касаційної скарги "Київенерго".
Розгляд справи № 20/301-41/58 призначений на 02.04.2010 р.

gro-za:
Ухвалою ГС м. Києва провадження у справі зупинене до остаточного вирішення мого спору з КМДА, а також інших позивачів, щодо тарифів на ЖКП.

shakirkirill:
Виктор Иванович, добрый день. Это Кирилл. Если у Вас будет на руках это определение суда про зупинення провадження Вы сможете дать мне его на время для использования по назначению?
Есть ли какие-либо новости по поводу Єдності, это не их офис находится возле админсуда на втором этаже Хрещатик 8?
С уважением, Кирилл
P.S Я вчера разместил у себя на ветке еще два решения, посмотрите интересные.

gro-za:

--- Цитата: shakirkirill від 03 Квітня 2010, 12:12:55 ---Виктор Иванович, добрый день. Это Кирилл. Если у Вас будет на руках это определение суда про зупинення провадження Вы сможете дать мне его на время для использования по назначению?
Есть ли какие-либо новости по поводу Єдності, это не их офис находится возле админсуда на втором этаже Хрещатик 8?
С уважением, Кирилл
P.S Я вчера разместил у себя на ветке еще два решения, посмотрите интересные.

--- End quote ---
Доброго дня, Кириле! Дякую за останні два Ваші повідомлення з судовими рішеннями. Стосовно ухвали ГС м. Києва про зупинення провадження у справі Київенерго проти ЖБК - суддя обіцяв вислати її сторонам на протязі 5 робочих днів. Як тільки отримаю - обов'язково кольорову світлокопію розміщу.
З партією "Єдність" поки-що ситуація незрозуміла. В обох справах, провадження по яких відкрито у Шевченківському райсуді м. Києва (судді Голік Н.О., Бужак Н.П.), представники позивача не з'являються. Добре, що не виникло питання про закриття цих справ. Маю намір розшукати офіс Київського відділення партії і поцікавитися, чи будуть вони підтримувати свої позови. А сенс у цьому є, з огляду на можливості змінити предмет і підстави, збільшити обсяг вимог.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version