'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Слава

Сторінок: [1]
1
Доброго  дня!
судовий розгляд чомусь переноситься , позивач постійно збільшує позовні вимоги та подав «додаткові пояснення»
(click to show/hide)
в яких повторив позовну заяву та відреагував на заперечення.

Позивач визнає, що квартира була відчужена на користь іншого власника та опломбована в період до 2005, також заявляє  що акт про відключення має бути в нас , однак як акт міг з’явитись в нас якщо власник інший та  батареї від’єднало ЛКП ? В судовому засіданні в справі з ЛКП , бухгалтер ЛКП пояснювала що вона не однократно змінювала власника особового рахунку, цю обставину можна доказати тех.. записом с/з. До ЛКП з актами претензіями , за встановленням факту відсутності батарей,  та за підключенням до системи не могли звертатися , оскільки ЛКП нас ігнорувало посилаючись на відсутність договору , жодних оплат ні ЛКП ні теплоенерго не проводили , гарячою водою не користуємося (є лічильник). В період до 2005 складали акти щодо відсутності радіаторів , однак не можемо їх знайти, думаємо чи встановлений термін зберігання для таких документів?
Позивач не надає доказів (опитувальні листи , акти включення системи) про які йдеться в додаткових поясненнях.
В розрахунках заборгованості дивна графа «заборгованість нарахована з урахуванням поданих до суду справ» в якій сума менша на 3 тисячі грн.. від суми зазначеної в позові та в графі «нарахування».

Також нами подані додаткові заперечення
(click to show/hide)
в яких нами додано постанову
(click to show/hide)
в якій йдеться, що договір теплоенерго  від 01.07,2014р не містив істотних умов типового договору, з  сайту позивача  стало відомо що, була додаткова угода
(click to show/hide)
, яка внесла зміни в договір , в суд вони подали змінений договір з датою 01.07.2014 р. – якого станом на 01.07.2014 р. не могло бути. Також за судовим наказом звертались з старим (незміненим)договором .
Також додали ухвалу 6-29140ск15 від 10.02.2016 щодо публічності договору.
Також ми додали в якості доказу квитанцію на оплату електроенергії на  600кВт, що на нашу думку є підтвердженням того, що самі опалюємо квартиру електрообігрівачами.(ще можемо додати доказ того що, в квартирі є джерело поновлювальної енергії, саме велогенератор з акумулятором на 500 ват( чи варто?)).

Щодо довідки з місця проживання: довідка не відповідає будинковій книзі та реєстрації особи-3 в міліції , в довідці дата реєстрації 1995 рік , однак квартира в 1998 була відчужена а суди тривали до 2009 року. з ЛКП договору так і не має (дана обставина встановлена в рішенні  1ої інстанції по справі з ЛКП), і не буде оскільки вже створено ОСББ 


Чи варто подавати зустрічний позов? «про перерахунок теплопостачання  без нарахувань за ЦО  , тільки за ГВП?»
Як  в подальшому вести процес?
Які документи витребовувати в позивача?

2
Засідання відклали без відкриття засідання секретар повідомив , що  прийде повістка поштою.

текст договору з сайту
(click to show/hide)

в п. 9.1 договору "9.1. Керуючись ст..7, п. 2, ст.. 630 Цивільного кодексу України даний договір є публічним. Умови цього Договору приєднання розміщуються на веб-сайті Виконавця та в  друкованому виданні і вважаються чинними починаючи з 01 липня 2014 та діють до прийняття центральним органом виконавчої влади типового договору приєднання та укладення такого договору зі споживачем та діють до відповідного рішення органами регулювання у сфері житлово-комунальних послуг."

фактично написано що, типового договору приєднання ще не існує? так як цей договір може відповідати типовому? хіба що типовому з ЖКП послуг, однак це договір приєднання, узгоджувати чи щось змінювати в якому сторона не має права , а типовому договорі з ЖКП є можливість узгодження послуг з виконавцем.

Можливо є рішення судів  з подібних правовідносин до 2005 року , однак в реєстрі і за 2008 не всі рішення можна знайти.

Ще є така обставина в цій справі , договір надісланий на ім'я особи 1 та отриманий нею, особа 2 не отримувала договору і їй не направлявся. Чи повинні були направити договори для двох власників?

3
Дякую  !
заперченя
(click to show/hide)
суд сьогодні , подаєм заяву на зупинення провадження
Цитувати
в зв'язку з розглядом в ВССУ справи з КП  , додаєм письмові докази,
в запереченях пункт, щодо самовільного відключеня частково підтверджений доказами(переписка, виконавчий напис).
якщо не зупинять будем просити(усно) відкласти , оскільки потребуєм правової допомоги .
P.S. на жаль ще не встигли перефотографувати справу,

4
Юрій Васильович
 
Цитувати
Цитувати
Переобладнання і перепланування жилих і підсобних приміщень, балконів і лоджій власниками квартир, наймачами і орендарями може провадитися лише з метою поліпшення благоустрою квартири за відповідними проектами без обмеження інтересів інших громадян, які проживають у цьому будинку.
"Правила користування..." в редакції 1995р. Після відключення експлуатуючою будинок організацією складається акт ( так було і до 2005р.), який надається теплопостачальнику для виключення квартири з абонобліку.

Дякую ! в нас є ленти якими КП опечатувало квартиру в 2005 , тоді і пообрізували і електрику і труби, - квартира була відчужена за виконавчим написом на користь банку в 1999 році - борги росли КП попереджало що все відріже ( є попередження) -  чи достатньо буде додати ленти опечатки квартири та попередження ? і хай Теплоенерго доказує що це те так?

Йосип
Цитувати
Ви приєднувалися до договору приєднання? на яких умовах? він у спрваві є? Дивна позиція теплоенерго! є договір приєднання. все узгоджено. а через рік їм стало відомо що батареї відєднані.
їх  представник прийшов в жовтні 2015 року (та лист про те що їм відомо про відєднання) після цього поштою прислали договір приєднання , ми проігнорували- тепер суд.
В справі є , в договорі зазначено що це не типовий договір .- думаю це важливо.

Олександр 2015

Цитувати
Цивільний кодекс України
Стаття 634. Договір приєднання
2. Договір приєднання може бути змінений або розірваний на вимогу сторони, яка приєдналася, якщо вона позбавляється прав, які звичайно мала,.....
Може подати зустрічний про розірвання або зміну договору приєднання???
за зустрічний треба судовий збір платити?

Дякую! добавлю до заперечень п.2 -

5
Цитувати
а з позивачем які у Вас відносини? борг у Вас є? Які відносини у позові зазначив позивач?
Теплоенерго посилається на договір приєднання від 1,07,2014 який ми не підписували та помилкову довідку КП з місця проживання  , покладаючи борг в тому числі на не власника .
до 1,07,2014 нарахування проводило КП , борг по нарахуванням до 1,07,2014  КП в касаційній інстанції , оплат не проводили з 2000 року.Перед Теплоенерго до 01,07,2014 боргів немає.

в мат. справи є лист від Теплоенерго до нас, від жовтня 2015 , про те що їм відомо що батареї від'єднанні(приходив їх представник, акту не дав, встановив та пішов)та зазначено, що автономне опалення не встановлено , хоча в нас автономне є  в вигляді електрокалориферів з термостатами.

Є квитанції про оплату електроенергії з яких видно, що зимою споживання збільшується до 500 грн. Думаємо їх копію як доказ енерговитрат на опалення додати до мат справи.

Просять стягнути солідарно - що теж неправильно,+ 3% річних,+ інфляційні,+ судовий збір. +Витребувати індефікаційні коди з ДПІ . Вони сплатили 1378 грн судового збору, збільшили позовні вимоги в зв'язку з  поточними нарахуваннями до 10000 грн.
 Вони правильно сплатили судовий збір?
вимог получається три ,
 1 стягнути борг.
 2 судовий збір,
 3 витребувати з ДПІ





6
Доброго дня !
Допоможіть з судовим розглядом справи , справа в першій інстанції,
батарей немає , останній поверх ( є тільки крани Маєвського для спуску повітря, і 10 см. труби на кожному з 6 стояків).
до липня 2014 нарахування проводило КП, пізніше передали в Теплоенерго , з КП відносин не було, ( справа про борг КП, другий раз в касаційній інстанції.

Позивач доніс та посилається на  такі рішення судів-
http://reyestr.court.gov.ua/Review/53498286
http://reyestr.court.gov.ua/Review/58452299
однак думаю що ці рішення стосуються випадків відключення батарей  після 2005 року , оскільки в Порядку 4 (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z1478-05)
в пункті 1.3 Дія цього Порядку не поширюється на власників, наймачів
(орендарів)  окремих  приміщень,  які  були відокремлені від мереж
централізованого   опалення   та   гарячого   водопостачання    та
користуються  автономним теплопостачанням до набрання чинності цим
Порядком.


Думаю як відкласти розгляд справи?(можливо  в зв'язку з касацією КП)?
Які  докази, що відключення  відбулось до 2005 року допустимі ?(акту немає)
і чи є зміст доказувати, що батарей давно немає ?
Який порядок відключення батарей діяв до 2005 року?
Чи може залишок труби з краном Маєвського вважатись  "відгалуженням від стояків у межах квартири". як це зазначено в п. 22  правил 630?


P.S. Ми не проти сплачувати за обігрів МЗК та підігрів води, однак за обігрів квартири яку опалюємо електрикою платити не хочемо.
 

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email