Судові справи > Цивільні справи

Деснянський р/с. Позов до Житлорембуд, КП Дирекція

(1/6) > >>

Valery:
Вікторе Івановичу та дописувачі форуму! Сьогодні, з четвертого разу, на засідання у Апеляційному суді м. Києва, врешті з’явився представник одного з відповідачів за моєю апеляцію по укладання типових договорів. Суддя Волкова, повела себе дуже коректно: повідомивши присутніх, що мою позицію суд вислухав уже два рази і тепер чекає повідомлення по суті прави від відповідача КП «Житлорембудсервіс» Деснянського р-ну. Представник відповідача почала свою промову про негаразди з боргами, про арештовані рахунки, про створення нового КП «Диреція», яке тепер надає послуги з утримання будинку та території. Суддя зупинила і сказала, що це їм відомо, а ні то почитають її пояснення потім. Далі поставила запитання – а в чому причина, що відповідач не бажає укладати типовий договір. Відповідач в свою чергу повідомила, що камінь спотикань зі мною у нарахуваннях за спожиту теплоенергію за показами будинкового тепло лічильника. Причина чому вони не можуть нараховувати за його показаннями проста – 1. КП не знає чи повірений цей лічильник, чи ні – «Київенерго» таких даних їм не дає (на що суддя сказала – що Київенерго виробник, а не виконавець; виконавцем є саме відповідач) . 2. А вони взагалі цей лічильник не встановлювали і за нього не відповідають – наставили люди лічильників собі – а причому вони (виконавці). На моє зауваження, що будинок по проекту з лічильником, і прийнятий в експлуатацію балансоутримувачем, суддя попросила на наступне засідання  КП надати: акт прийомки будинку, паспорт будинку, паспорт на лічильник, договір з Київенерго. Далі взагалі було щось: відповідач заявила, що не має у Києві тарифів у гКал для мешканців, є тільки - коли встановлено «загальнобудинковий лічильник та квартирні лічильники обліку теплоенергії» (якщо взяти будь-яке розпорядження КМДА – то там таки є оце «та»). Добре, заявив я відповідачу - в мене у квартирі встановлено і квартирний лічильник, який ви не хочете брати на баланс. Суддя попросила в мене принести на наступне  засідання всі документи і переписку з КП відносно квартирного лічильника і повторно виказала відповідачеві про порушення постанови 630 в Правил користування тепловою енергією. Відповідач послалась на те, що нарахування робить ГІОЦ  по 1, 60 грн за кв.м., надсилає квитанції споживачам  і вони тут взагалі ні до чого. На моє зауваження, що ГІОЦ вносить у квитанції ті дані які їм надає ЖЕК (я вже не хотів виносити питання про законність діяльності ГІОЦ і правомірності папірців, які вони друкують). Суддя задала питання – а тоді навіщо така організація як ви, відповідачу – ГІОЦ нараховує, розсилає, отримує гроші, а що ж робить тут КП яке є виконавцем послуг з тепло-водопостачання? І попросила надати договір КП з ГІОЦ.  Ну ось і все – думаю наступне засідання буде ще цікавіше: бажаючим прийти – 8 липня на 11:00 буду тільки радий і дуже буду вдячний за підтримку.(Вибачте за сумбурність).
Прохання до В.І. – можна отримати копії рішень про укладання типових договорів з Вами (номери рішень пошукаю і повідомлю пізніше).
P.S. Вікторе Івановичу, розмістив в цьому розділі, бо не можу розпочати  нову тему у "Судові справи"

ВАВАНчик:
А что по этому поводу решил суд первой инстанции?
По поводу договора В. И. - так у него ж не было РЕШЕНИЯ суда, у него только определения про принятие судом мирового соглашения!

gro-za:
Дуже цікаво і повчально. А чому не можете розпочати нову тему в розділі "Судові справи"? Не зрозуміло. То може мені перенести Вашу тему туди?
Мені хотілося б побувати на черговому засіданні в Ап. суді. Попередьте мене ще раз днів за два до засідання.

ВАВАНчик:

--- Цитата: gro-za від 17 Червня 2010, 18:47:56 ---...Мені хотілося б побувати на черговому засіданні в Ап. суді. Попередьте мене ще раз днів за два до засідання.
--- End quote ---
Я тоже себе галочку поставил :)
Буду в городе и будет время - обязательно схожу!

Тетяна Academia:
Пане Валерію! А скан-копії рішення суду першої інстанції та текст апеляційної скарги можете опублікувати?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version