'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Київенерго попросило киян не платити за єдиними квитанціями  (Прочитано 927 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Київенерго попросило киян не платити за єдиними квитанціями
http://nv.ua/ukr/ukraine/events/kijivenergo-poprosilo-kijan-ne-platiti-za-jedinim-kvitantsijami-467793.html
Цитувати
Єдина платіжка, яка була розіслана киянам головним інформаційно-обчислювальним центром (ГІОЦ), є недійсною, повідомила прес-служба ПАТ Київенерго.
"У зв'язку з поширенням ГІОЦ нового формату платіжки єдиної для всіх комунальних послуг, звертаємо увагу своїх клієнтів на те, що оплата послуг Київенерго, як і раніше, має здійснюватися виключно за платіжними документами Київенерго, сформованими розрахунковою системою енергокомпанії", - йдеться в повідомленні компанії.
У Київенерго додали, що "в платіжках відображені точні обсяги споживання, коректні нарахування та реквізити вашого особового рахунку. Тому кошти, сплачені за цими рахунками, гарантовано будуть зараховані за спожиті вами послуги".
Компанія попросила киян не оплачувати послуги з тепло - і електропостачання в січні по платежкам ГІОЦ, оскільки не може гарантувати надходження коштів за спожиті послуги на особові рахунки клієнтів.
Також повідомляється, що платіжки Київенерго за електроенергію мешканці столиці отримають до 16 січня, а за опалення і гарячу воду - з 15 по 22 січня.
Нагадаємо, напередодні КМДА повідомила, що у січні мешканці Києва отримали оновлені платіжні документи комунального підприємства Головний інформаційно-обчислювальний центр (КП ГІОЦ), які є ознайомчим варіантом і були відправлені помилково.

Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email