'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Нове розпорядження Черновецького про затвердження тарифів від 25.12.2008 р. № 1780/1  (Прочитано 1857 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

 

Нове розпорядження Черновецького про затвердження тарифів від 25.12.2008 р. № 1780/1

Це вже втретє Черновецький намагається застосувати дискримінаційні тарифи для бюджетних установ та інших споживачів.



ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
25.12.2008 № 1780/1

Про затвердження тарифів на теплову енергію, встановлення та погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води для бюджетних установ та інших споживачів


Відповідно до законів України „ Про місцеве самоврядування в Україні", „Про столицю України - місто-герой Київ", "Про теплопостачання" та "Про житлово-комунальні послуги", Указу Президента України від 03.10.2008 №905/2008 „Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 вересня 2008 року „Про хід виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 1 лютого 2008 року „Про заходи щодо стабілізації фінансового стану Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України" та ситуації на ринку природного газу" та стан переговорів щодо умов імпорту російського природного газу для українських споживачів", Порядку формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.06.2006 № 955, постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України від 26.06.2008 № 785 "Про затвердження тарифів на виробництво теплової енергії "АЕК "Київенерго", від 24.07.2008 № 857 "Про затвердження тарифів на виробництво теплової енергії ЗАТ "ЕК "Дартеплоцентраль" та з метою реалізації власних (самоврядних) повноважень:
1. Затвердити тарифи на теплову енергію, що виробляється АК"Київенерго" та ЗАТ"ЕК"Дартеплоцентраль", для відпуску бюджетним установам та іншим споживачам і ввести їх в дію з дня опублікування (додаються).
2.Встановити тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води виробникам цих послуг комунальної форми власності для здійснення розрахунків з бюджетними установами та іншими споживачами і погодити на цьому рівні тарифи на зазначені послуги підприємствам - виробникам усіх інших форм власності, в тому числі АК"Київенерго" (в частині теплових пунктів, що знаходяться на її балансі та в зоні теплопостачання АК"Київенерго") і ЗАТ "ЕК"Дартеплоцентраль" - на теплових пунктах, що знаходяться на балансі АК"Київенерго" в зоні теплопостачання ЗАТ"ЕК"Дартеплоцентраль" та ввести їх в дію з дня опублікування (додаються).
3.Встановити тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води виконавцям цих послуг комунальної форми власності для здійснення розрахунків з бюджетними установами та іншими споживачами і погодити на цьому рівні тарифи на зазначені послуги виконавцям усіх інших форм власності та ввести їх в дію з дня опублікування (додаються).
4.Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 27.11.2008 №1662 „Про затвердження тарифів на теплову енергію, встановлення та погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води для бюджетних установ та інших споживачів".
5.Першому заступникові голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д.Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.
6.Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов\'язків.

Голова Л.Черновецький


Затверджено розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 25.12.2008 №1780/1

Тарифи на теплову енергію, що виробляється АК"Київенерго" та ЗАТ"ЕК"Дартеплоцентраль", для відпуску бюджетним установам та
іншим споживачам

№п/п Назва підприємства Бюджетні установи Інші споживачі
грн за 1Гкал (без ПДВ) грн за 1Гкал (з ПДВ) грн за 1Гкал (без ПДВ) грн за 1Гкал (з ПДВ)
1. АК"Київенерго" 251,04 301,25 508,47 610,16
2. ЗАТ"ЕК" Дартеплоцентраль"ь" 251,04 301,25 508,47 610,16
Примітка: тарифи для бюджетних установ застосовуються також і при розрахунках з окремими підприємствами, установами та організаціями, зазначеними у додатку 1 до Тарифів на теплову енергію, що виробляється АК"Київенерго" та ЗАТ"ЕК"Дартеплоцентраль", для відпуску бюджетним установам та іншим споживачам.

Заступник голови - керівник апарату
Б. Стичинський

Додаток 1
до Тарифів на теплову енергію, що виробляється АК"Київенерго" та ЗАТ"ЕК"Дартеплоцентраль", для відпуску бюджетним установам та іншим споживачам

Перелік окремих підприємств, установ та організацій, до яких застосовуються тарифи на теплову енергію, що виробляється АК"Київенерго" та ЗАТ"ЕК"Дартеплоцентраль" , для бюджетних установ

1. Будинки творчості, творчі спілки, їх підрозділи і місцеві організації при умові, якщо вони не займаються комерційною діяльністю.
2. Молочно-роздаточні пункти дитячого харчування, молочна фабрика-кухня дитячого харчування №1, молочна кухня Подільського району при дитячій лікарні №9, молочна кухня Дніпровського району при Центральній районній поліклініці №1, ВАТ"Завод дитячого харчування „Салюс".
3. Дошкільні установи та середні навчальні заклади (дитячі садки, школи всіх типів, ліцеї, гімназії, школи-інтернати, дитячі будинки), позашкільні заклади освіти (дитячі технічні станції, туристичні станції, станції юних натуралістів, будинки дитячої творчості, підліткові клуби, дитячі оздоровчі табори тощо) усіх форм власності.
4. Бібліотеки, музеї, заповідники, будинки культури, клуби, науково-методичні центри, зоопарк, школи естетичного виховання дітей.
5. Державне комунальне підприємство „Телерадіокомпанія „Київ".
6. Товариство з обмеженою відповідальністю „Маяк".
7. Товариство,з обмеженою відповідальністю „Оздоровчий табір
„Лідер".
8. Підприємства, які надають ритуальні послуги.
9. Громадські благодійні фонди та заклади, що надають послуги з догляду за хворими і літніми громадянами, дітьми та інвалідами.
10. Український конгрес інвалідів та їм подібні.
11. Спортивно-оздоровчий комплекс "Водник", палац підводного
спорту „Школа плавання та здоров\'я".
12. ВАТ "АК "Київводоканал", міські та районні комунальні шляхово-
експлуатаційні підприємства, ВАТ "Київспецтранс", підприємства міського
благоустрою та зеленого господарства ( крім ремонтних управлінь КО
"Київзеленбуд"), парки культури та відпочинку комунальної власності міста.
13. Підприємства (об\'єднання) і організації Українського товариства сліпих і Українського товариства глухих.
14. Центр соціальної реабілітації, спілка ветеранів Афганістану та інші ветеранські організації.
15. Українська Екологічна Асоціація "Зелений світ".

16. Хлібозаводи.
17. Державне підприємство "Науково-дослідний виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця".
18. Державне підприємство „Дочірнє підприємство закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України „Укрпрофоздоровниця" „Київська міська курортна бальнеолікарня профспілок України".
19. Комунальне підприємство „Головний інформаційно-обчислювальний центр".
20. Комунальне підприємство „Водно-інформаційний центр".
21. Релігійні організації усіх конфесій.
22. Фізкультурно-оздоровчі і спортивні споруди (крім фітнес-клубів).


Затверджено розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від " 25."12.2008 № 1780/1

Тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води виробникам цих послуг комунальної форми власності для здійснення розрахунків з бюджетними установами та іншими споживачами

№п/п Назва послуги Одиниця виміру Тариф за одиницю виміру, грн (з ПДВ)
1. Централізоване опалення при наявності будинкових засобів обліку теплової енергії, яка використовується на опалення:
- бюджетних установ 1Гкал 337,74*

- інших споживачів 1Гкал 684,08*


2. Централізоване опалення при відсутності будинкових засобів обліку теплової енергії, яка використовується на опалення:

- бюджетних установ
1кв.м опалюваної площі на місяць в опалювальний період 8,27

- інших споживачів
1кв.м опалюваної площі на місяць в опалювальний період 16,76

3. Централізоване постачання гарячої води при наявності у приміщенні засобів обліку гарячої води для:
- бюджетних установ 1 куб.м 21,10
- інших споживачів 1 куб.м 48,57

*Тариф застосовується до 01.02.2009 виробниками комунальних послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води, АК "Київенерго" (в частині теплових пунктів, що знаходяться на її балансі) і ЗАТ"ЕК"Дартеплоцентраль" при виставленні платежів бюджетним установам та іншим споживачам за теплову енергію, використану для вироблення/створення комунальних послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води.

Примітки:
1.Тарифи для бюджетних установ застосовуються також і при розрахунках з окремими підприємствами, установами та організаціями, зазначеними у додатку 1 до Тарифів на теплову енергію, що виробляється АК"Київенерго" та ЗАТ"ЕК"Дартеплоцентраль", для відпуску бюджетним установам та іншим споживачам.
2. Розрахунки за послуги з водовідведення гарячої води проводяться за тарифами, встановленими на 1 куб.м стоків для відповідної групи споживачів.
3. Тарифи на послуги з централізованого опалення застосовуються при розрахунках з:
- орендарями та власниками нежитлових приміщень у житлових будинках;
- орендарями та власниками приміщень у окремо стоячих нежитлових будівлях;
- власниками та квартиронаймачами квартир, які використовують їх не за призначенням.
4. Тарифи на гарячу воду застосовуються при оплаті фактично
спожитих послуг при розрахунках з:
- орендарями та власниками нежитлових приміщень у житлових будинках;
- орендарями та власниками приміщень у окремо стоячих нежитлових будівлях;
- власниками та квартиронаймачами квартир, які використовують їх не за призначенням.
Заступник голови -
керівник апарату Б.Стичинський


Затверджено
розпорядженням виконавчого
органу Київської міської ради
(Київської міської державної
адміністрації)
від " 25." 12. 2008
№ 1780/1

Тарифи на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води виконавцям цих послуг комунальної форми власності для здійснення розрахунків з бюджетними установами та іншими споживачами

№п/п Назва послуги Одиниця виміру Тариф за одиницю виміру, грн.
(з ПДВ)
1. Централізоване опалення при наявності будинкових засобів обліку теплової енергії, яка використовується на опалення:

- бюджетних установ 1Гкал 351,24

- інших споживачів 1Гкал 711,45


2. Централізоване опалення при відсутності будинкових засобів
обліку теплової енергії, яка використовується на опалення:

- бюджетних установ
1кв.м опалювальної площі на місяць в опалювальний період 8,61

-інших споживачів
1кв.м опалювальної площі на місяць в опалювальний період 17,43

3. Централізоване постачання гарячої води при наявності у приміщенні засобів обліку гарячої води для:
- бюджетних установ 1 куб.м 21,94
- інших споживачів 1 куб.м 50,51

Примітки:
1. Тарифи для бюджетних установ застосовуються також і при
розрахунках з окремими підприємствами, установами та організаціями,
зазначеними у додатку 1 до Тарифів на теплову енергію, що виробляється
АК"Київенерго" та ЗАТ"ЕК"Дартеплоцентраль", для відпуску бюджетним
установам та іншим споживачам.
2. В тарифах на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води враховані витрати виконавців послуг в розмірі 4 відсотків, які пов\'язані з нарахуванням, збором та обліком платежів, споживачів цих послуг.
3. Розрахунки за послуги з водовідведення гарячої води проводяться за тарифами, встановленими на 1 куб.м стоків для відповідної групи споживачів.
4. Тарифи на послуги з централізованого опалення застосовуються при розрахунках з:
- орендарями та власниками нежитлових приміщень у житлових будинках;
- орендарями та власниками приміщень у окремо стоячих нежитлових будівлях;
- власниками та квартиронаймачами квартир, які використовують їх не за призначенням.
5. Тарифи на гарячу воду застосовуються при оплаті фактично спожитих послуг при розрахунках з:
- орендарями та власниками нежитлових приміщень у житлових будинках;
- орендарями та власниками приміщень у окремо стоячих нежитлових будівлях;
- власниками та квартиронаймачами квартир, які використовують їх не за призначенням.

Заступник голови -керівник апарату

Б.Стичинський



2009-01-10
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email