'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - mirrorer

Сторінок: [1] 2 3
1
Запитання / Перекриття проїзду
« : 26 Листопада 2021, 14:36:08 »
Наступна проблема.
Квартал старої забудови - хрущовки. Виїзд до дороги відбувається через прибудинкові території інших будинків. Прямий виїзд на вулицю існує, але він практично непридатний для використання у протилежному від напряму руху напрямку (подвійна осьова, корки).
Мешканці одного з будинків, через територію якого відбувався виїзд до світлофору заблокували його напівсферами. Внаслідок чого суттево змінився рух автомобілів в кварталі.
Мешканці п'яти сусідніх будинків мають їхати до зручного виїзду із світлофором через три інші будинки у сусідній квартал. Наразі почастішали випадки порушень ПДР, коли люди просто їдуть через подвійну осьову. Тобто встановлені обмеження суттево вплинуло на життя мешканців всього кварталу у гірший бік.
Документального оформлення напівсфер не було.
Як правильно розібратися з цією ситуацією?

2
Наш сайт / Телеграм канал
« : 28 Вересня 2020, 20:36:58 »
Створено телеграм канал gro_za_org для інформування користувачів в разі недоступності сайту.

3
Наш сайт / Роботу сайта відновлено
« : 12 Вересня 2020, 21:18:58 »
Роботу сайта частково відновлено після аварії. Наразі не працюють повідомлення електронною поштою. Прохання, повідомляти про проблеми у цій темі.

4
Завтра, 25.06.2020, можлива зупинка роботи сайта. Згідно попередження від Київенерго вони можуть відключити мені електропостачання з 10:00 по 17:00 у зв'язку з якимсь ремонтом. Якщо відключення відбудеться, сайт цей час працювати не буде.

5
Власне, питання в темі. Віддав лічильник на повірку і більше місяця результату немае.

6
Сьогодні (19.05.2018) починається процесс оновлення операційної системи на сервері, що хостить форум. На першому етапі форум буде поставлений на нетривале технічне обслуговування для створення сталої копії і перенесення його на резервний сервер. 

7
Причиною блокування домену gro-za.pp.ua було названо участь сайту в системах генераціі трафіку. Наскільки я зрозумів для цього на сайті мала б бути система банерної реклами, спливаючі віконця з рекламою, тощо. Адміністрація форуму та технічна підтримка ніколи не розміщувала подібний контент на сайті. Але є деяка вірогідність, що такі речі могли з'явитися на сайті в результаті зламу. Прохання до користувачів, у разі, якщо хтось бачив, чи буде бачити на сайті якусь рекламу (банери, спливаючі віконця, тощо) повідомляти у цій темі.

9
http://kmr.gov.ua/uk/content/pat-kyyivenergo-spilno-z-pat-kyyivvodokanal-pererahuyut-komunalni-taryfy-za-period-z-grudnya


ПАТ "Київенерго" спільно з ПАТ "Київводоканал" перерахують комунальні тарифи за період з грудня 2006 по січень 2011

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати підтримали проект рішення "Про здійснення перерахунку нарахованих платежів за житлово-комунальні послуги, надані мешканцям багатоквартирних будинків міста Києва з 1 грудня 2006 року по 1 січня 2011 року, на підставі тарифів, затверджених незареєстрованими у встановленому законом порядку розпорядженнями виконавчого органу Київради (КМДА)".

Згідно з проектом рішення, міський голова до 01.10.2015 має створити комісію задля розслідування факту порушення процедури державної реєстрації розпоряджень виконавчого органу Київради (КМДА) щодо встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги та теплову енергію у період з грудня 2006 року по січень 2011. Також ПАТ "Київенерго" здійснить перерахунок нарахованих платежів за теплову енергію (опалення та гаряче водопостачання) та за комунальні послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води, а ПАТ "Київводоканал", в свою чергу, — перерахунок за постачання питної води та водовідведення за вказаний період часу.

Проект рішення також передбачає, що Департамент житлово-комунальної інфраструктури (спільно з Управлінням цінової політики Департаменту економіки та інвестицій) виконавчого органу Київради (КМДА) до листопада поточного року розробить методику здійснення перерахунку.

"У період з грудня 2006 року по січень 2011 було порушено процедуру реєстрації розпоряджень виконавчого органу Київради (КМДА) щодо встановлення тарифів — вони не були зареєстровані у встановленому законом порядку в Головному управлінні юстиції, внаслідок чого, логічно, вони не мають законної сили. Проте, за цей період вказані тарифи за комунальні послуги та теплову енергію надавалися за тарифами, встановленими відповідно до цих розпоряджень. Тому, наразі, існує нагальна необхідність у здійсненні перерахунку платежів за надані житлово-комунальні послуги" — зазначив ініціатор проекту рішення, депутат Київради Василь Гацько.

Проект рішення направлено на розгляд постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

11
http://www.capital.ua/ru/news/43983-vse-chleny-nkre-dolzhny-otvetit-za-povyshenie-tarifov-na-gaz-dlya-naseleniya-yurist
Цитувати
Все члены НКРЭКУ должны ответить за необоснованное повышение тарифов на газ для населения. Так считает адвокат Ростислав Кравец, старший партнер адвокатской компаний «Кравец и партнеры». Об этом он заявил в программе «Работа над ошибками» проекта CapitalTV на деловом портале «Капитал».

Он напомнил, что с 1 апреля 2015 года в Украине начал действовать новый тариф на газ для населения, который будет в 3,3 раза выше от предыдущего. По мнению адвоката, этот тариф сформирован неправильно, и все ответственные за неправомерное повышение тарифа должны понести отвественность.

12
Лічильники / Пломбування лічильників
« : 23 Березня 2015, 23:35:13 »
Вчора побачив коментар по процедурі встановлення лічильників від одного з депутатів Київради. Стверджується, що опломбування може проводити тільки КиївЕнерго чи Дарницька ТЕЦ.
Цитувати
установить может организация имеющая лицензию. Пломбировка - КЭ и Даарницкая ТЭЦ
Я пам'ятаю, що раніше пломбувати могла організація, що встановлювала лічильники. Щось змінилося у цьому питанні за останній час?

14
Наш сайт / Вставка видео
« : 10 Квітня 2013, 21:34:56 »

Типове запитання від користувачів:
Цитувати
Не можу зрозуміти як вставити відео у повідомлення, не знаходжу відповідної "іконки"

Роз'яснюю:
Ніяких кодів не треба просто вставте посилання в повідомлення, але з http замість https
тобто:
замість
Код: [Select]
https://www.youtube.com/watch?v=s5Xg1i6b124наведіть
Код: [Select]
http://www.youtube.com/watch?v=s5Xg1i6b124i отримаєте належний результат.

15
Наш сайт / Пошук по сайту
« : 04 Грудня 2011, 11:19:40 »
На сайті запроваджені дві додаткові можливості пошуку.
Перша - в заголовку форуму. Тепер користувач на додачу до стандартного пошуку може шукати по сайту за допомогою трьох пошукових систем Google, Yandex і Nigma.
Друга можливість - у нижній частині сторінки пошук Яндекс шукає відразу на gro-za.pp.ua і gro-za.io.ua.

Сторінок: [1] 2 3

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email