'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: як Оболонський суд виносить Рішення стосовно боргів за жит/ком послуги  (Прочитано 3242 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олена

  • Гість

Шановний Вікторе Івановичу та форумчане!
Пропоную Вашому перегляду позов та рішення вище зазначеного суду проти звичайних громадян (в даному випадку - проти мене).
Потрібно лише додати, що з мого боку до суду було подано купу письмових доказів про порушення позивача (в т.ч. письмову відмову Товариства "Ж-1" укласти зі мною належний договір на обслуговування), де-кілько заяв про забезпечення/вилучення необхідних для розгляду справи документів, 2 заяви про невиконання  Товариством "Ж-1" ухвал суду, про порушення у проведенні судових засідань (відсутність належної фіксації, підміна документів у матеріалах справи та багато іншого).
Але, незважаючи на ці обставини (які, зрозуміло, були повністю проігноровані "справедливим" Оболонським судом), у мою відсутність (тобто, за офіційним повідомленням суду про власну відпустку), справу було швидко розглянуто і винесено рішення на підставі єдиного доказу позивача, а саме – його власного розрахунку "начебто" моєї заборгованості (питання щодо існування в моєму будинку/квартирі лічильників взагалі не розглядалось). Це було тільки 4-те засідання по справі.
Отже, нахабність судді мене просто вразила. Я непогано розумію політику, що проводиться на даний час у державі, але щоб так відверто "зливати" громадян - не допустимо. Я витрачу ще зайвий час, але такі судді дуже пожалкують про власні рішення і отримані хабарі!
Наступна черга Апеляційного суду - подивимось, яке там  "суддівство" (ілюзії у мене відсутні).
Записаний

Олена

  • Гість

Продовження
Записаний

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Продовження ...
Шановна Олено! Для того, щоб отримати перевагу у спорі з подібними негідниками, необхідний практичний досвід, і не маленький. Якщо будете систематично займатися цією проблемою, то через деякий час отримає практичні результати. Вивчіть мій досвід на цьому сайті, робіть, як я, робіть краще за мене. Бо життя змінюється, і зовсім не на краще. Судді з низькими моральними якостями нахабніють. А чесні судді не витримують тиску і масово звільняються. От вже і Вища рада юстиції з цього приводу забила тривогу.
Але не варто втрачати оптимізму. Всьому приходить кінець. Цій владі також. Дивіться, вже й у Черновецького рейтинг нижче плінтуса. А хто на це сподівався?
Отже, кращі часи нас чекають попереду!
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email