'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Chiva

Сторінок: [1]
1
Запитання / Договора про надання ЖКП
« : 29 Квітня 2010, 22:52:23 »
Доброго дня, Вікторе Івановичу.

Хочу з Вами порадитись. Дружина придбала квартиру у новобудові після підписання акту приймання квартири встало питання підписання договорів з експлуатуючою організацією прочитавши договора які надав жек виявив що вони відрізняються від типових тому не підписав.
Я взяв типові договора які затверджені Кабінетом міністрів заповнив їх і надіслав у ЖЕК листом з вимогами підписати їх та надати мені додатки до них та статут підприємства (вхідний номер записали на моєму примірнику)
На наступний день підійшов до директора жеку з питанням чи підписані мої договора а він  мені сказав написати протокол розбіжностей я написав і заніс до жеку але без листа. До теперішнього часу ні мій договір не підписано ні протокол розбіжностей кажуть що вивчають а вчора знайшов папірець від жек в якому написано підписуйте договір з ЖЕКом а не то ми Вам відключимо воду та електрику
і дійсно прийшли на наступний день і відключили а мені ремонт робити треба
я пійшов і включив на щитку електрику і воду на стояку і думаю замки поставити і нікого не пускати до щитків.

Ще в мене запитання до Вас:
1. Чи правильно я дію які дії порадити далі робити
2. Квартиру придбала дружина і право власності у неї  а договора хочу укласти я, я ж її чоловік).  І проекти договорів відіслано від свого імені і листа підписував я.
Чи можливо так робити якщо ні то що мені зробити щоб договір було укладено саме зі мною у дружини грудна дитина і їй нема зовсім часу займатися цими питання бігати по жекам тому я і хочу саме зайнятися підписанням договорів.




2
Шановний Вікторе Івановичу!

Подивиться будь-ласка документи щодо безпределу Київенерго та інш!

                                                                                      Прокурору Деснянського району м. Києва
                                                                                      02225, м. Київ, вул. Каштанова, 9

                                                                                      Петрик Ірини Олександрівни
                                                                                      м. Київ, вул.. Волкова, 10-А, кім. 101


СКАРГА
на постанову про відмову у порушенні кримінальної справи

26 листопада 2009 року громадянин Ісько В. Г. здійснюючи протиправне виселення мене із кімнати № 103, в якій я в той час проживала та не дивлячись навіть на те, що я перебуваю у стані вагітності, вчинив щодо мене і громадянки Ніколаєнко А. Ю. фізичне та моральне насильство, в результаті чого, я була вимушена звернутись за медичною допомогою.
Згідно акта медичного огляду СМЕ № 7385 від 26.11.2009 року нанесені тілесні ушкодження відносяться до легких.
Що стосується показів свідків щодо того, що бійки не було, то це дійсно так, так як я будучи вагітною не могла битись з громадянином Ісько В.Г., лише він, користуючись фізичною перевагою бив мене в односторонньому порядку.
Враховуючи вищезазначене та наявність акту медичного огляду, яким підтверджено нанесення легких тілесних ушкоджень, про що в самій постанові прямо і сказано, дивним є висновок – що ознак злочину, передбаченого ч.1, ст. 125 КК України – не виявлено!
А хто ж тоді наніс мені легкі тілесні ушкодження, підтверджені актом медичного огляду, чому ця обставина не досліджена та не перевірена?
Крім того, дільничний міліціонер відмовляється прийняти заяву про …….

Враховуючи вищезазначене, складається однозначне враження, що працівники Деснянського РУ ГУ МВС України в м. Києві відверто «фришують» громадянина Ісько В.Г., який вчиняв вищевказані протиправні дії не самостійно, а з дозволу та сприяння посадових осіб «Київенерго», які спонукали вищевказаного В. Ісько до даних протиправних дій.
Таке сприяння підтверджується і тим, що вчинене В. Ісько насильство було підтримане цілим «загоном» найманих «биків», які від імені власника сприяли моєму виселенню, демонстративною цинічністю якого залякували інших мешканців. Ця їх, з дозволу сказати, охорона, захопила гуртожиток, кілька діб тримала його в облозі та здійснювала тиск на його мешканців. Таким чином самоправство громадянина В. Ісько, поєднане з насильством, було не «самодіяльністю» останнього, а спланованою і організованою акцією власників гуртожитку, які в останній час розпочали «активну роботу» по виселенню мешканців з гуртожитку, слід розуміти для дерибану кімнат, які вивільняться.
Враховуючи вищезазначене, перш за все те – хто наніс мені і громадянці Ніколаєнко А. Ю. тілесні ушкодження (якщо це навіть і не громадянин В. Ісько, як стверджують працівники Деснянського РУ ГУ МВС), вважаю, що постанова про відмову у порушенні кримінальної справи – є необґрунтованою та такою, що підлягає скасуванню.
Враховуючи вищезазначене, прошу скасувати постанову Деснянського РУГУ МВС України в м. Києві, а матеріали направити на додаткову перевірку.


30 грудня 2009 року                                                                     Петрик І. О.


3
«Це просто неприпустимо! Ми всією родиною на новорічні свята їздили до друзів. Коли повернулись додому, то побачили, що частини нашого улюбленого парку вже немає» - розповідає Олена, мешканка прилеглого будинку. «Від знайомих дізнались, що парк знищили на час новорічних свят за постановою КМДА без проведення жодних громадських слухань з мешканцями прилеглих будинків та мікрорайону». 

Громадська організація «Кияни об’єднуємось» в порядку місцевої ініціативи зібрала понад 1000 підписів киян для винесення на розгляд Київради мораторію на вирубку зелених зон столиці та відновлення знищеного скверу по вулиці А. Малишка. Тепер слово за депутатами Київради, кожен з яких за їхніми ж словами, насамперед дбає про інтереси своїх виборців.

На розгляд Київради «Кияни об’єднуємось» вже подала дві пропозиції: 

Про встановлення в м. Києві заборони (мораторію) на надання під громадську та житлову забудову земельних ділянок, зайнятих парками, скверами та лісами.


4
Шановний Вікторе Івановичу!
Вами було було подано ПОЗОВНу ЗАЯВу про визнання невідповідними законодавству нових розпоряджень КМДА про тарифи на ЖКП. Оскаржені розпорядження від 17 листопада 2009 року № 1292, від 15.10.2009 р. № 1192, від 30 листопада 2009 року: №№ 1332, 1333, 1334, 1335.

А саме:
3. Визнати невідповідними законодавству, недійсними з дати прийняття та скасувати розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30 листопада 2009 року:
-№ 1334 «Про погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій»;

Хочу запитати Вас на якій стадії розгляду дана позовна заява?

Чому я це питаю тому що згідно цього розпорядження у гуртожитку вул. Волкова, 10а, незаконно встановлено тариф з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій

такод  звертаюсь до Вас у зв’язку із грубим порушенням АК «Київенерго» вимог законів та нормативних актів України, а саме при формуванні тарифу з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій гуртожитку по вул. Волкова, 10а порушено вимоги закону України про захист прав споживачів статті 4, 15, 17, 213 та п.2. постанови кабінету міністрів України  від 20 травня 2009 р. N 529  «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій …», мешканцям гуртожитку не було доведено жодної інформації, щодо тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, з яких витрат складається тарифів, розрахунків його складових, згідно якої площі прибудинкової території були розраховані тарифи, законності таких нарахувань та нехтуючи мешканцями гуртожитку по вул. Волкова, 10а компанією Київенерго подано на затвердження до КМДА необґрунтовані та непогоджені з громадськістю тарифи, які  30 листопада 2009 розпорядженням виконавчого органу Київської міської Ради (КМДА)  N 1334 погоджено, без проведення належної перевірки. Після затвердження службами КМДА було проведено перевірку тарифу в результаті якої виявлені численні порушення з боку АК «Київенерго» при формуванні тарифу, а саме виявлено неточності у житловій площі будинку, площі сходових маршів та нежитлових приміщень та інш (лист КМДА від 20.01.2010 № 007-КО-20618/2) але до теперішнього часу жодних змін до тарифу не внесено. 
   Наші звернення щодо надання інформації про тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій відверто ігноруються жодної інформації не надано, а навпаки  АК «Київенерго» без укладання договорів на надання послуг примушує вже платити по новим  незаконним тарифам включаючи їх до розрахункових листів, а у працівників АК «Київенерго» які мешкають у гуртожитку ці суми просто вираховуються з зарплати не надаючи їм жодної інформації!
Слід зауважити що в зв’язку із тим що гуртожиток по вул. Волкова, 10а знаходиться на утриманні АК «Київенерго» мешканці гуртожитку (як споживачі) не можуть відмовитись від вище зазначених послуг, тому що  одержувати їх можуть лише від Київенерго, а Київенерго в свою чергу нав'язує такі умови одержання послуги, які ставлять нас у нерівне становище порівняно з іншими споживачами таких послуг, крім того вище зазначені послуги не надаються у повному обсязі.
Також АК «Київенерго» грубо порушено вимоги закону України про захист економічної конкуренції та Положення «Про державне регулювання цін (тарифів) на продукцію виробничо-технічного призначення, товари народного споживання, роботи і послуги монопольних утворень» затвердженого постановою кабінету міністрів від 22 лютого 1995 р. N 135, а саме АК «Київенерго» займаючи монопольне становище у сфері надання житлово-комунальних послуг у гуртожитку по вул. Волкова, 10а (без отримання ліцензії на надання вищезазначених послуг) незаконно завищено тариф з надання послуг по утриманню будинків і споруд та прибудинкових територій гуртожитку по вул. Волкова, 10а, змушуючи нас платити по завищеним тарифам.  Так згідно розпорядження КМДА від 30.11.2009 р. N 1334 середній тариф по Деснянському району м. Києва становить 1,44 грн за 1 м.кв. середній тариф по м. Києву  2,45 грн за 1 м.кв. по  гуртожитку вул. Волкова, 10а тариф завищено до 4.82 грн за 1м.кв.
Необхідно наголосити що до тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по гуртожитку по вул. Волкова, 10а  АК «Київенерго» незаконно включило статтю «інші витрати» 0.7240 грн/м2  з ПДВ, згідно п.2 Постанови № 529 від 20.05.2009  Кабінету Міністрів України вартість інших послуг (утримання служб консьєржів, вбудованих паркінгів, установлення і утримання замково-переговорних пристроїв тощо) сплачується понад розмір плати за послуги на підставі договорів, укладених відповідними надавачами послуг. Завищені статті «обслуговування внутрішньобудинкових систем» 1.0211 грн/м2 з ПДВ та «Поточний ремонт» 1.1062 грн/м2з ПДВ.  Необґрунтовано включена стаття «прибирання підвалу» 0.6549 грн/м2з ПДВ вартість прибирання якого перевищує «прибирання сходових клітин» 0.1654 грн/м2з ПДВ та «прибирання прибудинкової території» 0.3946 грн/м2з ПДВ разом взятих, крім того підвал це не місце загального користування (він постійно зачинений) і використовується  тільки технічними працівниками.   
Крім того АК «Київенерго»:
-   у 2008-2009 роках було АК «Київенерго» самовільно незаконно включила до розрахункових листів, «Експлуатаційні витрати» наказ філіалу «Енергосервіс Київенерго» № 129 від 28.03.2008, які не регламентуються жодним законодавчим актом та не обґрунтовано, в зв’язку чим АК «Київенерго» незаконно отримало з мешканців гуртожитку значну суму коштів, яку до теперішнього відмовляється повертати.
-    до рахунків на сплату за житлово-комунальні послуги незаконно включило статтю оплата за послугу «радіо» яка фактично не надається.
-   до рахунків на сплату за житлово-комунальні послуги незаконно включило статтю оплата за послугу «консьєрж» згідно Постанови № 529 від 20.05.2009  Кабінету Міністрів України вартість послуг на утримання служб консьєржів сплачується на підставі договорів, ніяких договорів з мешканцями не укладено! Та не погоджено з мешканцями взагалі необхідність залучення такої дорогої та не ефективної  служби консьєржів. 
На теперішній час, на мешканців гуртожитку з боку АК «Київенерго» утримувача гуртожитку по вул. Волкова 10-А здійснюється моральний тиск, по незаконно встановленим тарифам, погрожують звільненням з роботи, відключенням від електроенергії, затримують реєстрацію дітей та видачу форм № 3, тижнями не проводять санітарне прибирання гуртожитку.

Такі вот наші справи  :-\

Ще Київенерго звернулось до Деснянського районного суду про стягнення боргів за те що ми відмовляємось платити по незаконним тарифам попереднє засідання відбудеться 10.02.2010

З вище викладеного хотілосяб почути Вашу думку.
на форуми або звязатся по телефону 0509692020 Андрій (Голова Ради гуртожитку Волкова, 10а)

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email