'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Registration Agreement

13 лютого 2010 р., місто Київ.

Шановні Гості та Користувачі сайту і Форуму!
 
Прошу звернути увагу на цільовий характер даного ресурсу. Він створений виключно з метою сприяння захисту прав людини і громадянина юридичними методами. На Форумі забороняється відхилення від цього основоположного принципу. Форум організований не для вільного спілкування на довільну тему, і не для полеміки з Засновником чи Модератором. Сайт не є засобом масової інформації у розумінні законодавства про ЗМІ. Всілякі спроби обійти зазначені принципи будуть припинятися Засновником з застосуванням технічних засобів форумного двигуна.

Раніше оприлюднена "РЕЄСТРАЦІЙНА УГОДА" англійською мовою для даного Форуму була помилково збережена за замовчуванням при адмініструванні форумного двигуна в умовах цейтноту, коли виникли форс-мажорні обставини, пов'язані з вилученням сервера io.ua правоохоронними органами і втрати доступу до первісних сайтів gro-za.io.ua та viki1234.io.ua . Вона є недійсною з дати оприлюднення цього Форуму. Форум модерується. Небажані виступи на ньому можуть блокуватися та/або видалятися. На даний час ще нічого не видалялося, блокування у якості тимчасової міри застосовувалося, але будь-які претензії з цього приводу прийматися не будуть.

Сподіваюся на розуміння ситуації.

Недолік "РЕЄСТРАЦІЙНОЇ УГОДИ", раніше помилково збереженої в оригіналі англійською мовою, усувається даним повідомленням українською мовою, яке можна вважати публічним договором відповідно до законодавства України.

Засновник - ГРОмадський правоЗАхисник (ГРО-ЗА).


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email