'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - serg

Сторінок: [1]
1
Маю відмову у наданні інформації про загальні збори та прийняті на них рішення (писав про відмову тут http://gro-za.org/forum/index.php?topic=8433.msg45586.html#msg45586) з мотивів, що не є членом кооперативу. Адже я сам скасував через суд усі протоколи, залишились підтвердженими лише 23 особи/члени з 162 квартир (про суд тут
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7989.0.html). Однак, переформатувавшись правління подало на мене знов у суд Судовий Наказ, на який я вже написав заяву про скасування.
Питання: Чи можу я написати заяву до правління ЖБК про вилучення з документації кооперативу усіх моїх та членів моєї сім'ї персональних даних, ідентифікаційного коду, документів щодо набуття власності моїм помешканням та інших, та поширення та передачі їх будь-якій третій стороні, в тому числі паспортистці і суду, без моєї письмової згоди? Дочекатися відповіді, потім подати позов до суду про вилучення. Як вам така перспектива?
Я отримав від Державної служби України з питань захисту персональних даних офіційну відповідь на свій запит, що у Державному реєстрі баз персональних даних база персональних даних, володільцями яких є мій ЖБК - відсутня.
Заява в міліцію та прокуратуру нічого не дала, кримінальну справу з цього питання двічі закривали, а потім її зовсім не можуть знайти.

2
Таку офіційну відповідь я отримав з Мінрегіону відносно ОСББ та ЖБК.

3
Звичайно, відомо, що багато будинків у Києві не мають держактів на землю, однак всі нараховують плату за прибирання прибудинкової території. Яким чином можна використати цей факт у судовому засіданні у справі стягнення заборгованості за ЖКП? У переліку всіх складових тарифу я не знайшов тієї складової, яка б використовувала площу прибирання двірниками, чи не там треба дивитися?

4
Існує ЖБК із затвердженим ще у 1968 р. Статутом, який ніколи не змінювався та змінити його неможливо вже (чи можна?) Згідно Статуту збираються збори членів кооперативу та за умови їх дійсності (присутності двох третин членів) обираються члени Правління ЖБК. На зборах Правління обирається Голова Правління. Загальні збори провести дуже складно, практично неможливо, оскільки багато мешканців вже немолоді люди, проживають на дачах, а квартири просто здають квартирантам. Достеменно відомо, що люди збиралися у дворі, але кворуму не відбулося.
Однак, підробивши документи, була подана заява у районну реєстраційну установу про зміну Голови Правління, надавши тільки протокол зборів Правління (6 осіб), на яких було обрано головою сторонню людину, тобто ця людина не була членом правління!
Держреєстратор видав нові документи, зареєструвавши "Голову Правління".
З цього приводу питання: на кого подавати позов до суду, на дії держреєстратора (скасувати останню реєстраційну дію) чи на дії правління ЖБК (підробка документів)?

5
Звичайна цивільна справа про стягнення начебто заборгованості за ком.послуги. В судовому засіданні суддя сказала наступного разу принести всім прописаним у квартирі відповідачам копії паспортів та ідентифікаційних кодів. Все б добре, але  позивача у суді представляє представник колекторської компанії. Якби просто суддя, позивач та відповідачі, а так: не маю ніякого бажання надавати колекторам свої дані.
Питання: Чи це нові якісь законні вимоги судів, щоб легше було виконавчій службі стягувати борги? Начебто не зустрічав таких вимог у ЦПК!
Якщо відмовити судді, то яким нормативним актом треба це обгрунтувати?
Чи принести на вимогу судді ці документи, щоб не настроїти проти себе?

6
Наприкінці минулого року Розпорядженням КМР №2380 прийнятий та зареєстрований у управлінні юстиції тариф на утримання будинку, але порахувавши оприлюднені всі його складові він виходить значно менший: замість 2.14 виходить 1.787. Як можна владнати це питання?
І друге питання: чи зустрічав хто-небудь зміни тарифу на водопостачання та водовідведення, чи їх досі не прийнято?
Дякую

7
Тарифи / Постанова КМУ №869 від 01.06.2011 р.
« : 21 Листопада 2011, 16:59:24 »
Постанова КМУ №869 від 01.06.2011 р. "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги" http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/869-2011-%D0%BF/page, яке набуло чинності та призвело до відповідних кроків та дій  з боку Нац. комісії регулювання електроенергетики України та Нац. комісії регулювання ринку комунальних послуг. Вже надійшли листи до надавачів послуг про підвищення тарифів (один з прикладів у вкладенні), тому відповідно будуть підвищуватися тарифи й для пересічних громадян. Яким чином це може вплинути на тарифи для населення?  Чи ці дії відповідають чинному законодавству стосовно порядку прийняття та затвердження тарифів для населення?

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email