'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Гриша

Сторінок: [1]
1
Шановний Юрію Васильовичу! Дякую, що долучилися. Але в мене особисто проблема відсутності вихідних даних. В будинку ОСББ. Голова правління не надав інформацію про площу опалюваних МЗК. Тому в моєму проекті нема потрібного для застосування методики коефіцієнта. Таким чином, ОСББ унеможливлює прозорі розрахунки. З 2015, коли прийшов приватний виконавець, за моєю спиною разом з ОСББ вони щось там вирішили ( я про необгрунтовану, завищену площу МЗК ) і надсилають рахунки, в яких 2 рядки: витрати за моїм лічильником, витрати на МЗК, а до сплати пропонується одна спільна сума, без розподілу за цими рядками, причому МЗК коштують стільки ж, скільки ще одна квартира. Контакти з виконавцями відсутні - вони не відповідають на зареєстровані звернення. Може, щось порадите в моїй ситуації? Дякую.

2
Шановні! Не знаю, чи ще проблема актуальна. В мене є така пропозиція - вимагати від виконавця послуг письмового обґрунтування нарахувань за МЗК. Поки такого нема - не платити. Пропоную судове рішення  № 76128328 у ЄД Реєстрі СР з апеляціями. Там є уся правова база.

3
Здоровеньки були! Як ветеран з лічильником ( з 2007 р ), причому -один із двох у під'їзді, можу Вам одразу сказати: звертатись нема куди, бо закони у нас не діють. Вас обманюють щодо приміщень з перших поверхів, жодні нежитлові приміщення не належать до МЗК. Я не юрист, та цікавився, і знайшов про МЗК - це загальні коридори у під'їзді, сходи та ліфтові площадки, причому тільки ті з них, де є працюючі батареї. А також суміжні приміщення, які мають спільні двері. Приміщення, які мають двері назовні ( на вулицю ) не належать до МЗК. Так здається. Отже, перевірте!

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email