'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - bar.anatoliy

Сторінок: [1]
1
Працедавець подав в суд на робітника, щоб той сплатив вартість майна, за яке працівник ніс матеріальну відповідальність, (хоча працівник не винен).
ОДНОЧАСНО  виявилось, що  Договір між працівником і працедавцем оформлений не належним чином: немає відпису  працедавця внизу сторінки. Чи є порушенням законодавства про працю такий докуемнт? Що попрібно вжити  в цьому випадку і негайно робітнику, адже на наступний понеділок призначено судове засідання? Куди написати скаргу, чи що робити? Підкажіть, будь ласка.

2
Забудівник викупив нежитлове приміщення, змінив цільове призначення землі (під будівництво) і приступає до роботи. Мешканці обурені , тому що ніхто з ними не радився. Влада каже, що в 2013 році закон не зобовязував радитись з мешканцями... Люди планують подавати до суду. Чи може бути важливим аргументом, що не були внесені ЗМІНИ до генплану 1970 року, які мали б дозволити будівництво?

3
ХТО є "центральним органом виконавчої влади, що    забезпечує    формування    державної   політики   у   сфері містобудування" : РДА чи ОДА?

4
Доброго дня.
Потужність артсвердловини  - 1000 мешканців, а станом на  сьогодні- кількість мешканців збільшилась до 3000 тисяч.
Директор комунального підприємства видав ще двом новим забудовникам технічні умови...Є імовірність , що наступного року забір води збільшиться ще на 300 чоловік.
При цьому- верхні поверхи попередньо збудованих будинків потерпають від низького тиску (постійно), а інколи -  і зовсім   відсутня вода...
Будь ласка, скажіть, чи можна місцевій владі , комунальному підприємству, яке надає послуги з водопостачання видавати ТУ і давати згоду на будівництво (чергового) багатоповерхвого житлового будинку (приєднання до діючих водогонів) при тому, що дебіт свердловини не забезпечує потребу мешканців у воді?

5
Як змусити комунальне підприємство ВЕСТИ побудинковий облік витрат і доходів?
А то все йде в загальний котел, а послуги надаються по мінімуму...
(ЯКЩО така тема вже є на форумі, то прошу вибачення і прошу дати посилання.)

6
Виросли багатоповерхівки, які створили ОСББ. Яким чином вони повинні укладати договора з комунальним підприємством, яке надає послуги по водопостачанні та каналізації: кожен мешканець окремо, (і проводити оплату  через пошту), чи голові ОСББ , який орієнтується на загальний лічильник будинку, збирає гроші в кожного мешканця і сам несе гроші на пошту? Відповідно: з КИМ мають укладати договір члени ОСББ?

7
Орган місцевого самоврядування (ОМС) створив комунальне підприємство, що  обслуговує будинки, надає послуги з водопостачання і водовідведення. Яким чином відбувається передача основних фондів, засобів (свердловини, вежі, колектори, насоси та інші матеріали)  з балансу орану місцевого самоврядування на баланс комунального підприємства?
Чи є обовязковим ця передача, і чи може майно залишатиьс на балансі ОМС?
Чи , можливо, ця передача є передачею в оренду (скажімо, безоплатну)?
Як правильно?

8
 Є інформація, що  вода у свердловині є непридатною до споживання.
Тим не менше, її ВИСТАВЛЕНО на аукціон, і Комунальне підприємство планує взяти в оренду цю свердловину для забезпечення водою багатоквартирні будинки.
В оголошенні в газеті ЧІТКО вказана мета здачі в оренду: для забезпечення водою мешканців конкретної місцевості.
Прошу підказати, чи повинен  фонд держмайна, який  проводить торги, ПЕРЕСВІДЧИТИСЬ  про якість води ПЕРШ, НІЖ оголошувати конкурс на дану свердловину. В іншому випадку : чи має право ФДМ писати, що  мета здачі в оренду сверловини є  "забезпечення водою мешканців конкретної місцевості."
Якщо ні -то хто має це дослідити перш, ніж дати дозвіл здавати в оренду свердловину?
Дякую за відповідь.

9
ЖЕК вивісив списки боржників , але без зазначення прізвищ, а лише адреса (квартира). Чи є це порушенням і яких саме законів? Чи передбачена адмінвідповідальність за це для ЖЕКу?
Якщо дане питання уже було на форумі, то прошу вибачення. Тоід дайте посилання.
Дякую.

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email