'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bar.anatoliy

Сторінок: [1] 2
1
Плану зонування не було, то що тоді? Скажіть, будь ласка, детальніше: як мав діяти забудівник?
Який порядок виділення земельної ділянки із зміною цільового призначення?
Чи повинен був розроблятись в 2013 році (вересень-жовтень) Детальнйи план території, затверджуватись ДПТ?

3
Це положення вступило в дію з 1.01.2015, а  наші дії відбувались на протязі осінь 2013- березень 2014.
В цей час не дуже зрозумілим була процедура відведення земельної діялнки із зімною цільвоого призначення. Закон, який ви приводите,  "попутав" карти для влади і забудівника: спершу розробили Детальний План Території, потім  вирішили, що його не потрібно - і НЕ ЗАТВЕРДИЛИ сесією. Значить, він (ДПТ) тут ні при чім. Залишається Генеральний план...але  в ньому не передбачено побудова багатоповерхівки на даній земельній ділянці. ТОМУ, як ми розуміємо, треба було вносити ЗМІНИ до Генплану- аж тоді двати дозвіл.
То питання залишається відкритим: чи повинна була селищна рада  внести ЗМІНИ  в Генплан ПЕРШ, ніж давати дозвіл на зміну цільового призначення землі для будівництва багатоповерхового будинку???

4
105 переглядів на цю хвилину- і ЖОДНОЇ ВІДПОВІДІ. ЧОМУ?
Питання : ПЕРШ, ніж давати дозвіл на зміну цільового призначення землі для будівництва багатоповерхового будинку, чи повинна була селищна рада  внести ЗМІНИ  в Генплан???

5
Працедавець подав в суд на робітника, щоб той сплатив вартість майна, за яке працівник ніс матеріальну відповідальність, (хоча працівник не винен).
ОДНОЧАСНО  виявилось, що  Договір між працівником і працедавцем оформлений не належним чином: немає відпису  працедавця внизу сторінки. Чи є порушенням законодавства про працю такий докуемнт? Що попрібно вжити  в цьому випадку і негайно робітнику, адже на наступний понеділок призначено судове засідання? Куди написати скаргу, чи що робити? Підкажіть, будь ласка.

6
ПИТАННЯ СТОСУЄТЬСЯ БУДІВНИЦТВА ДОРОГИ ЗАБУДІВНИКОМ

В нас склалась така ситуація: забудівник планує будувати 9-ти поверхівку в селищі.
Громада- проти, оскільки вважає, що є багато порушень.
Незважаючи на це, забудівник взявся прокладати дорогу повз будинки , коло яких він буде "добиратись" до свого будівництва. Селищна рада ...ніби пасивно дивиться на це, адже їй нормально -  ніби щось тай робиться в селищі...
АЛЕ:
1)цей забудівник не має права будувати дорогу, тому що для цього потрібно мати якусь ліцензію, сертифікат тощо...
2)сел.рада не давала йому ні дозволу ні вказівки...

ЯК можна боротись з таким проізволом? Дякую.

p.s.Цей забудівник вже збудував два будинки ( з порушенням як документації, так і є проблеми на сьогоднішній день)...

7
Забудівник звертався в селищні раду для того, щоб змінити цільове призначення землі. Селищна рада дозволила.
Але питання стоїть в тому, що , відповідно до Генплану 1975 р.на цьому місці не повинен бути багатоповерховий будинок.
Питання : чи повинна була селищна рада  внести ЗМІНИ  в Генплан, ПЕРШ, ніж давати дозвіл на зміну цільового призначення землі для будівництва багатоповерхового будинку?

8
Новини / Re: Новини Нацкомісії (НКРЕКП)
« : 03 Серпня 2015, 14:25:23 »
Комунальні підприємства сел.рад не підчиняються НКРЕКП.

9
Новини / Re: Новини Нацкомісії (НКРЕКП)
« : 29 Липня 2015, 21:46:15 »
Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) - це для КРУПНИХ (обласних)ВОДОКАНАЛІВ.
А як для комунальних підприємств селищних рад, наприклад?

10
Зрозуміло, що , відповідно до ст.Стаття 40. Пайова участь у розвитку інфраструктури населеного  пункту Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", "Замовник, який має намір щодо забудови земельної ділянки у відповідному  населеному  пункті,  зобов'язаний  взяти  участь   у
створенні   і   розвитку   інженерно-транспортної   та  соціальної інфраструктури  населеного  пункту".

Та пайова  участь у розвитку інфраструктури населеного пункту полягає  у   перерахуванні   замовником   до   прийняття   об'єкта будівництва  в  експлуатацію до  відповідного  місцевого  бюджету
коштів для створення і розвитку зазначеної інфраструктури.

ТОБТО: коли обєкт вже буде збудований - аж тоді!
А ХТО ЗНАЄ, що може бути потім?
Ми маємо гіркий досвід, що збудовано 11 багатоповерхівок - і НІ ОДИН НЕ ДАВ НА РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ! ЗБУДУВАВ І ...ПРОПАВ...
Влада сказала, що  НЕ БУЛО ЗАКОНУ, ЯКИЙ ЗОБОВЯЗУВАВ БИ ЗАБУДОВНИКІВ РОБИТИ ПАЙОВІ ВНЕСКИ В РОЗВИТОК МІСЦЕВОСТІ.

11
Забудівник викупив нежитлове приміщення, змінив цільове призначення землі (під будівництво) і приступає до роботи. Мешканці обурені , тому що ніхто з ними не радився. Влада каже, що в 2013 році закон не зобовязував радитись з мешканцями... Люди планують подавати до суду. Чи може бути важливим аргументом, що не були внесені ЗМІНИ до генплану 1970 року, які мали б дозволити будівництво?

12
Чинне законодаство нічого не говорить про те, що при недостатньо розвиненій інженерній інфраструктурі НЕ МОЖНА давати дозволи на нові будівництва?

14
ХТО є "центральним органом виконавчої влади, що    забезпечує    формування    державної   політики   у   сфері містобудування" : РДА чи ОДА?

15
Доброго дня.
Потужність артсвердловини  - 1000 мешканців, а станом на  сьогодні- кількість мешканців збільшилась до 3000 тисяч.
Директор комунального підприємства видав ще двом новим забудовникам технічні умови...Є імовірність , що наступного року забір води збільшиться ще на 300 чоловік.
При цьому- верхні поверхи попередньо збудованих будинків потерпають від низького тиску (постійно), а інколи -  і зовсім   відсутня вода...
Будь ласка, скажіть, чи можна місцевій владі , комунальному підприємству, яке надає послуги з водопостачання видавати ТУ і давати згоду на будівництво (чергового) багатоповерхвого житлового будинку (приєднання до діючих водогонів) при тому, що дебіт свердловини не забезпечує потребу мешканців у воді?

Сторінок: [1] 2

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email