'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Юрій Алмаз

Сторінок: 1 2 [3]
31
Запитання / Опалення
« : 24 Лютого 2010, 21:47:55 »
У мене є запитання, що являє собою одна гігакалорія. Як вона вираховується, яку частину площі вона повинна обігрівати?

32
Прибудинкова територія – територія навколо багатоквартирного будинку, визначена актом на право власності чи користування  земельною ділянкою і призначена для обслуговування  багатоквартирного будинку.
Прибудинкова територія встановлюється для будинку (будинків) і не може виділитися для частини будинку (блоку, поверху, секцій, квартир тощо).
Виділення частки земельної ділянки власникам квартир і нежитлових приміщень  в натурі та її окреме відчуження не допускається.
Відповідно до статті 42 Земельного кодексу України при будинкова територія може бути, за відповідним рішенням органу місцевого самоврядування, передана у власність або надана в користування власникам приміщень у багатоквартирному житловому будинку лише  в разі створення ними об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку.
Відповідно до статті 41 Земельного кодексу України житлово-будівельним кооперативам (ЖБК) можуть отримати земельну ділянку у власність для житлового будівництва. Тобто, ЖБК мають право отримати у власність лише земельну ділянку для майбутнього будівництва будинку, а   не прибудинкову територію.

Як тоді вчинити, коли ЖБК нараховує оплату за утримання прибудинкової території.

Сторінок: 1 2 [3]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email