'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - inari

Сторінок: [1]
1
Прошу порадити, як діяти.
Київ, Шевченківський район, п'ятиповерховий будинок на 4 парадних. На поверсі 4 квартири. У моїй однокімнатній квартирі 3 стояки опалення: кімната, санвузол та кухня. Від початку опалювального сезону стояк кухні не працював. Звертались протягом листопада та грудня до диспетчерів ЖЕКу, на прийом до ЖЕКу, на 1551 - телефоном та через інтернет - жодних дій з боку ЖЕКу. Написали колективну від 5 квартир заяву про надання перерахунку на ЖЕК, копії до РДА та мерії. У січні прибула комісія для встановлення факту відсутності опалення по стояку. Ремонт виконали, а от у перерахунку відмовили (РДА, письмово), посилаючись на постанову КабМіну №151.
Тобто мене змушують платити за себе і за сусіда, бо кількість тепла, спожитого будинком, за винятком опалення місць загального користування, механічно ділять на опалювальну площу квартир, не відкидаючи непрацюючий стояк.
Маю на руках: відповідь Шевченківської РДА з визнанням факту проведення ремонту і відмовою у перерахунку на підставі 151 постанови, можу видряпати акт обстеження.
Усвідомлюю, що діяти требя швидко, до кінця опалювального сезону.
Куди та із чим маю звертатись, щоб зробили перерахунок?

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email