'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - UAP

Сторінок: [1]
1
Порядок денний засідань Конституційного Суду України на 3-5 вересня 2016 р.
5 жовтня 2016 року, середа.
Початок о 10.00
Засідання

Розгляд питання щодо відкриття конституційного провадження у справі за конституційним поданням Верховного Суду України щодо відповідності Конституції України (конституційності) окремих положень законів України „Про природні монополії“, „Про електроенергетику“, „Про державне регулювання у сфері комунальних послуг“, „Про питну воду та питне водопостачання“, а також указів Президента України „Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг“, „Про затвердження Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг“.
http://www.ccu.gov.ua/publikaciya/poryadok-dennyy-zasidan-konstytuciynogo-sudu-ukrayiny-na-3-5-veresnya-2016-r

2
Цитувати
А яка періодичність пленумів ВСУ?

Ст. 46 Закону України "Про судоустрій і статус суддів".
У поточному році вже скликано 3 пленуму, але у порядку денному відсутнє питання до розгляду. Є якісь терміни щодо розгляду, чи то може тривати вічність? Дякую.

3
В юридичній прощині стосовно третіх осіб не виникає питаннь, питання суто етичне і щодо окремого випадку. Враховуючи непрозорість встановлення тарифів НКРЕКП, не можна виключати підозри змови монополіста з комісією.

4
Дякую, зачитався апеляційною скаргою, а на попередній пост не звернув уваги). І чисто етичне питання по справі №826/5126/15, якого біса на боці відповідача з*явилися представники "Київенерго" - суб*єкту монополії? Таку "зацікавленість" можна класіфікувати як корупційні дії?

5
Зрозуміло, що "функціональне" правонаступництво то є особиста думка(вигадка) пана Лавриновича)

6
Доброго дня, скажіть будь ласка є якась інформація чим закінчилося засідання КААС по справі? І ще, НКРЕКП базує свій довід на принципі "функціонального" правонаступництва, що видно з апеляційної скарги. Натомість Гугль) не знає прикладів застосування того принципу у юридичній практиці. Я не є фахівцем у праві,  тому питання до фахівців. Чи це чергова "новація" як то було з терміном "ринкова собівартість" стосовно обрунтовання ціни газу для населення.

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email