'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - rosomacha

Сторінок: [1] 2
1
Не ма (загального) опалення вже давно, а є автономне!!! Це й факт!!!
Питання...
На даному форумі шукають СПОСОБИ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ чи причини, винуватих, (і т.д....) для знівелювання ПРОБЛЕМИ???

2
ВИДАЛЕНО.

Тільки ось Ви не могли би ПО СУТІ мені пораду дати???
В який суд позов на ЖЕК подавати???
Адмін??? Господарський??? Чи загальний???

Порушення п.п. 9, 12 Правил форуму.

3
Ще раз дякую.
Відбулось Судове засідання - ПОНОВИЛИ СРОК ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ, на листи, які не хоче видавати ВДС.
Ще раз дякую за компетентність.

4
Мене цікавить таке питання- за допомогою яких юридичних інструментів можна відстояти і захистити у даному випадку свої права?

Якщо вважаєте свої права порушеними -слід звертатися до суду із позовом на сусіда, з вимогою привести димовентіляційні канали у первісний стан. Для цього запитати у балансоутримувача копію проекту комунікацій будинку. У разі відсутності відповіді чи відписки -в суді подати заяву про витребування доказів. Далі подавати клопотання про призначення судової експертизи з питанням -чи відповідає проекту те, що влаштував там сусід; а також встановити причини того, що там зараз влаштоване (насамперед, хто саме мав технічну можливість все це влаштувати), щоб довести суду особу, яка винна у порушеннях, якщо такі є.

Дякую п. Петро

5
Ннн да.
Невміння і НЕБАЖАННЯ відстаювати свої ПРАВА породжує в звичайних громадянах відчуття безвихіддя ОБРЕЧЕННОСТІ, А у ПРОВЛАДНИХ структурах - ВІДЧУТТЯ БОЖЕСТВЕННОЇ БЕЗКАРНОСТІ. І тоді вирішення проблеми провладним "Олімпом" вирішується не знанням і вміння вирішувати проблеми, а НАГЛІСТЮ і ...
І виходячи з тої точки зору, Юрій Васильович,- ТАК Я ТРОЛЬ (який прагне відстояти свої порушені права!!!) А Ви тоді ким будете Юрій Васильович???
Тим більше в світлі посліднього повідомлення де ви виписуєте казна що, сходячи на МОЮ ТРОЛІВСЬКУ ОСОБИСТІТЬ, яке не має ні найменшого відношення до ТЕМИ???

6
Не, як можна давати відповід, не прочитавши запитання до кінця.
Концепція всіх Ваших коментарів дуже проста - ЯКЩО ПОРУШИЛИ ТВОЇ ПРАВА ОДИН РАЗ - ВТІКАЙ, БО ЦЕ ЛИШЕ ПОЧАТОК. Втікай може мати напрямки (до юрист, до адвоката, до нас і взагалі в невідомому-му напрямку)
Повторюсь в мене є дозвіл на котел з 2004р. з привязкою до моїх ДВК (повністю законний зі всіма підписами і резолюціями довідками і талонами про надання пожливості підключення 2-х контурного котла. Сусуд живе в іншому (суміжному) будинку і має ІНШІ ДВК (з другої сторони будинка), але він взяв "незаконно" мої ДВК і вентеляційні канали ТАКОЖ!!!
Прийшов ЖЕК - побачив. Зробив великі очі... Побачив відкрите порушення. Почав жалітись, що сусід (тож що використовує мої ДВК незаконно) не пускає їх до хати. В нього новий ремонт... І т.д... і т.п. І каже мені - бери ДВК іншого сусіда (ЗНИЗУ, який доречі 2 неділі назад віддав Богу душу, з приводу тих же самих ДВК)!!! [ВИДАЛЕНО] собі, що подумав - А В ГРУДЯХ КИПИТЬ вулкан і кажу НІ - КАТЕГОРИЧНО НІ!!! Ну то ЖЕК каже - Я ТОБІ ВІДКЛЮЧУ ГАЗ!!! Я думав, що це ШУТКА. АЛЕ ЧЕРЕЗ 2 неділі - сталося відключення газу МЕНІ!"!
Прийшов я в ОблГаз питаю за що??? Відповідають - ЖЕК!!! Питаю на якій підставі??? Дають пакет документів!!! Приглядуюсь, а він ВЗАГАЛІ ВІДНОШЕННЯ ДО МОГО БУДИНКУ (і моїх каналів) НЕ МАЄ!!!
В доданих файлах все видно НЕВООРУЖЕННИМ глазом:
1. ПроектДВК (реальний) - Реальний переріз ДВК на 2004р - присутній в моєму дозволі на котел.
2. ПроектЖЕК - переріз ДВК виданий ЖЕКом мені в 2015р. - зверніть увагу, що мій ДВК знаходиться зрузу біля вентиляційного каналу, а НАСПРАВДІ він міститься між ДВК кв. 2 і кв. 6
3. Фото ДВК і вентиляції - фото, яке я зробив на горищі де видно РЕАЛЬНЕ розташування ДВК і вентиляції, А НЕ ТО ЯКЕ МЕНІ "ВПАРЮЄ" ЖЕК, піддаючи загрозі моє життя і здоровя і брутально порушуючи мої законні права!!!

І коли хтось не може прочитати ці ПЕРЕРІЗИ - ТО ВІН НЕ МОЖЕ ЧИТАТИ - а які тоді він може поради давати???
Ідентично ЖЕК - БАЛАНСОУТРИМУВАЧ ДВК - субєкт, який має слідкувати за дотриманням нормативів, ДБН і порушеннями!!! А він що робить - НАГЛО ПРОДАЄ МІЙ КОМФОРТ, БЛАГОУСТРІЙ І ЗДОРОВЯ!!! А коли я намагаюсь відстояти свої законні права - ВІН ВІДРУБУЄ МЕНІ ГАЗ!!! За що????

Правда вчора голова Р-ну звонив і зі страхом питався: ВАМ ВЖЕ ВКЛЮЧИЛИ ГАЗ???
Редагування: Видалено, допущене дописувачем, спотворення нормативної лексики.

7
Як раз і були пропущені по тій причині, що виконавчі листи були в ДВС, справу що до нематеріального стягнення що до спілкування і виховання (7 років дитині) - ЗАКРИЛИ, в звязку з повним виконання, а листи не повертали ні стягувачеві - НІ ВІДДАВАЛИ В СУД!!!
Зрозуміло???

8
Ну так.
Але саме відключення зареєстроване ще 8 років назад - КОЛИ ЦЕ МОЖНА БУЛО РОБИТИ В ЗАКОННИЙ СПОСІБ. І зареєстроване ще у попереднього власника квартири. Були дзвінки на гарячу лінію (8 років назад) - тоді почалась реакція Влади.
То як тоді жити. Бути відключенним (мати власний котел) а за тепло платити на загальних підставах???

9

Цитувати
Газовщик опломбировал газ в квартиру. Акт Вам дали? Указана причина отключения?
Был в руководителя в ОблГазе - сказали что ЖЕК написал о нарушении ДВК - поэтому они отключили газ. Директор ЖЕКа так и сказал - не врежешься в каналы другого соседа - ОТКЛЮЧИМ газ.
Цитувати
Где и кому продано решение? Может имеете ввиду, что выдано решение соседу? Можете доказать факт продажи или незаконность выдачи.
 У Вас есть доказательства, что Ваша жизнь и здоровье в опасности?
Прямое нарушение експлуатации ДВК и ДБН (санкционированное ЖЕКом) соседом - НЕСЕТ ЗА СОБОЙ УРОЗУ моей жизни так как угарный газ... И соответственно газ перекрыли потому что есть угроза!!!
И доказывать это в ЦПК надо, а согласно ст..366 ККУ, а саме
службове підроблення - складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів.
Кроме того подал на Исполнительный комитет Р-на.
Цитувати
Разве до 2004г. сосед оформлял свои документы? Только в этом случае должно быть в плане ДБН указано о его врезке. По событиям это произошло в этом году, возможно в 2014г. Ваши документы и не обязаны иметь информацию о второй врезке.
Конечно, но согласно моим разрешениям (2004г) у меня стоит 2-х контурный котел, а сейчас (после несанкционированных изменений) я могу себе поставить только колонку и то на расстоянии 50см от соседа - ЧТО НЕВОЗМОЖНО СОБЛЮСТИ!!! То бишь: дом соседа (и квартира соседа) имела (и имеет) свои ДВК! Но... Он сделал перепланировку и труба с ДВК через всю комнату - БЫЛА ЕМУ ОХ КАК НЕ КСТАТИ!!! И он воспользовался моим ДВК
Цитувати
Изменения в сам проект дома не вносят (именно по данному вопросу). Отдельно составляются соответствующие документы где указывается где, куда, кем и на каком основании вносятся изменения.
Насколько мне известно, если изменения и вносятся, то это делается явно не в одностороннем режиме (как в моем случае) и только с соблюдениями существующих ДБН и не создавая угрозу здоровью и жизни людей!!! И я хочу не просто ОПРАВДАТЬ СВОЕ ЗАКОННОЕ СУЩЕСТВОВАНИЕ а призвать к ответственности ЖЕК за незаконные действия повлекшие за собой угрозу моей жизни и здоровю!!! И реализовать свое законное право на проживание в моей квартире со всеми удобствами и с ДВК!!!
За совет по сбору документов - ОТДЕЛЬНОЕ СПАСИБО.


10
Вот что у нас получается - ЖЕК балансо содержатель ДВК должен смотреть за сохранением ДБН и т.д. А он что делает - продает свои решение ПОДВЕРГАЯ ОПАСНОСТИ МОЮ ЖИЗНЬ И ЗДОРОВЬЕ!!!
1. У меня на руках разрешение от ЖЕКа + разрешение от ОблГаза (датированное 2004г) на установку 2 секторного котла в моей квартире. И в плане ДВК ничего на тему ОБЩЕГО использования ДВК НЕ УПОМИНАЕТСЯ!!!
2. 2 месяца назад - НИКТО НИКАКИХ Актов не составляв. Просто посмотрели - головами покивали...
3. Хочу найти такой юридический инструмент - ЧТО БЫ ТАК ДАТЬ беспредельному ЖЕКу в кость - КУДА ПИСАТЬ???
4. Где можно посмотреть ДБН дома??? Там же изменение внести в одностороннем режиме - НЕВОЗМОЖНО!!! Или я ошибаюсь???

Всем спасибо

11
Доброго вечора!
Підскажіть будь ласка які додаткові аргументи можна використати у справі про поновлення строку предявлення виконивчих листі до виконання Причина пропуску строку- листи довгий час не повертались з ДВС. А коли повернулись їх строк прелявлення закінчився. Виконавче провадження закрили з фактичним повним виконанням рішення суду, однак рішення стосується участі і вихованні і спілкуванні з дитиною( особисте немайнове зобовязання).Яким чином аргументувати що участь у вихованні дитини не може мати разовий характер і тому виконавче провадження не може бути закрито?

12
Мене цікавить таке питання- за допомогою яких юридичних інструментів можна відстояти і захистити у даному випадку свої права?

13
Будь ласка, допоможіть!
Скільки я не шукав, так і не знайшов інформацію, до якого саме суду треба оскаржувати бездіяльність прокуратури Луганської області.
Просто з моста:
Я завжди подавав до того р-го суду на территорії якого знаходиться прокуратура --- області.

14
Цитувати
ДБН порушено. Зміни наврядчи внесено  в проект ( тим паче це не можливо зробити самовільно). Змінено будову, а не креслення.
А не підскажете де можна переглянути прект будинку в "первозданному" нетронутому вигляді???
І ким (і в який спосіб) туди вносяться зміни???

Що я зробив???
1. Я вчора написав в Прокуратуру Повідомлення про вчинення кримінального правопорушення ст..366 ККУ, а саме
службове підроблення - складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів,
внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів
2. Написав на міський виконавчий комітет міста звернення про протиправних діях директора ЖЕКа.

В понеділок це все діло відправлю.

15
Цитувати
Нарушены не нормы ДБН, здесь самовольно внесены изменения в проект дома, даже двух.
Сосед там вообще ЧУДИТ, так как имеет крышу в РайАдминистрации. Стены (несущие) пораздолбывал, каналы... Домой никого не пускает - ТОЛЬКО ПО РЕШЕНИЮ СУДА. А где-то 2 месяца назад произошел несчастный случай - начали проверять ДВК и вентиляцию. Нашли мое - сказали что у нарушение соседа!!! А виноватым делают меня!!!
Цитувати
Разрешение ЖЭКа на установку котла надо видеть, говорить можно разное. Сосед не говорил кто дал разрешение на врезку в ДВК соседнего дома?
Сосед не совсем порядочную игру ведет. Сейчас, внимательно проанализировав разрешение на котел свое и соседа, понимаю, что ВРЕТ ЖЕК. Тот проект, согласно которому у нас общие ДВК - грубая фальшивка и НЕ ИМЕЕТ НИКАКОГО ОТНОШЕНИЯ К НЕШЕМУ ДОМУ!!! У соседа были и есть свои ДВК, но он решил воспользоваться моими - по дизайну ему так лучше было!!!
Цитувати
Вы с этим соседом находитесь на одном этаже?
Да. Мы с соседом на одном этаже. Счас сброшу план-проект тот который ЖЕК мне впаривает на совместное использование ДВК!!!
Цитувати
Отключил (перекрыл вентиль) или отрезал? Акт об отключении составлен?
Перекрыли вентиль и опломбировали. Акт составили, если это можно назвать актом. Подписался работник ОблГаза и весь акт.

Сторінок: [1] 2

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email