'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Alina

Сторінок: [1]
1
Шановні  форумчани, допоможіть, як правильно поступити в цій ситуації.
Сьогодні, 01.10.2015, я отримала копію позовної заяви , Ухвалу суду провідкриття провадження з назначеною датою  суду 05.10.2015,  при чому без попереднього судового засідання.
Я не встигаю підготувати та подати до суду заперечення фізично. Підскажіть, як правильно поступити в цій ситуації??

2
 
 Це рішення судді від 26.02.14  Позов Міського комунального підприємства «ЖЕК № 7» задовольнити у повному       обсязі.
Стягнути солідарно 3 ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ зареєстрованих та проживаючих за адресою м. ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ, на користь Міського комунального підприємства «ЖЕК № 7», номер ЄДРПОУ 13343960, заборгованість за надані житлово- комунальні послуги у розмірі 4 254,43 грн., 58,77 грн. інфляційних нарахувань, 82,92 грн. у вигляді нарахованих 3% річних, а також 489,88 грн. в рахунок понесених позивачем судових витрат по сплаті судового збору.
Рішення суду може бути оскаржено до Апеляційного суду Вінницької області протягом десяти днів після його проголошення, шляхом подачі апеляційної скарги через суд першої інстанції

Це позовні вимоги

3
Не існує такого документа бухгалтерського обліку як "розрахунок заборгованості". Розрахунок не містить інформацію щодо предмета доказування, не є належним доказом. За Законом "Суд не бере до розгляду докази, які не стосуються предмета доказування" 
Розрахунок не документ бухобліку. Розрахунок це Розрахунок. Розрахунок визначає розмір позовних вимог. А от дані внесені в розрахунок повинні бути підтверджені доказами ( розмір площі квартири, затверджений тариф, показники лічильників, кількість мешканців, тощо).

 Та говорила все це, написала в запереченні. Суд відмовив в усіх моїх клопотаннях, про витребебування  бух документів.
В суді я дала акти вик. робіт позивачу і попросила сказати суму затрат за цей місяць,  Суддя і позивач дружно наді мною відкрито посміялися. Тепер я розумію, чому так весело було судді та позивачу.  знали, що записа не буде.

4
Ви заяву про застосування строку позовної давності подавали?
ДА

5
Ознайомилася з мат. справи. Попросила письмово, щоб надали  запис с/з. Надали, ще не знаю що на тому диску. Також отримала ось такий папірець. Не грама чомусь не здивувалася.
АКТ
Ми, помічник судді Терлецький Є.Б, секретар с\з Мироненко В.В, головний спеціаліст з інформаційних технологій Бистрицький В.С., склали акт, про те що по цивільні справі № 127/20919/13-ц за позовом ПКП « ЖЕК №7» до ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ про стягнення боргу , було здійснено аудіо запис судових засідань за допомогою технічного пристрою „Оберіг”.
Однак при записуванні даного засідання на оптичний носій, виявилось, що відтворити аудіо запис за 26.02.2014 р., не можливо, оскільки з технічних причин аудіо запис не зберігся.
28.02.2014 р.




6
Доброго вечора. Сьогодні отримала рішення по моїй справі.

7
Дякую. Так і було , я нагадувала про клопотання, суд виносив ухвалу про відмову. Але в кінці грудня я знову ознайомлювалася з мат. справи  письмових ухвал не було.
 Питання : суддя зобов’язаний  чи при бажанні виносить письмову ухвалу?

8
Шановні форумчани!!
Поясніть, будь ласка. Я подала в листопаді клопотання про витребування доказів з ЖЕО. Чи зобовязаний суддя винести письмово ухвалу на моє клопотання? чи усну ухвалу?
Дякую

9
Приклад запиту до міської ради про передачу на баланс житлового будинку та відрахування його до "комунального" житлового фонду завантажу. Сьогодні піду здавати до міської ради.

Ви завантажили запит?

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email