'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Валентина

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 27
16
КААС, де розглядається наша апеляційна скарга по справі 2а-/2610/482/2012 дійсно знаходиться за адресою: вул. Московська, 8 корпус 30.
Доїхати можно 62 автобусом, йде від контрактової площі та метро, вийти на зупинці "Арсенальна"

17
Новини / Re: Хаос в ЖКГ. Т. Монтян
« : 06 Лютого 2013, 21:04:04 »
Є Особистість і особистість. Особистість з великої літери вирізняється тим, що має гаряче серце (наповнене великою любов’ю  до людей), тому у неї вистачить терпіння сприяти перетворенню «стада» у громаду, а як це зробити йому підкаже серце.
 Індивідуальність Людини проявляється у розвитку своїх творчих здібностей, які Особистість використовує у праці на загальне благо. Саме творчою працею на покращення умов життєдіяльності не тільки для себе коханого, та надання безкорисливої допомоги іншим, які проявляють прагнення до подальшого спірального розвитку своєї свідомості, яскраво вирізняється Особистість серед  особистостей-індивідуалістів, які заклопотанні тільки тим, щоб їх якнайменше турбували чужими проблемами ( «моя хата з краю, я нічого не знаю»).
  Тетяна Монтян випереджає багатьох у розумінні того, що гряде епоха  стрімкого розвитку громад, за якими майбутнє.
  ОСББ перші ластівки. Складність у роботі ОСББ, які находячись у першій шерензі мають торити шлях для інших, є хворобою росту. І не нарікати треба нам Тетяні за її намагання допомогти спільноті зрозуміти, що майбутнє за громадами, а засукувати рукава і братися до роботи, активніше наступати на чиновнічу братію, брати громаді контроль за їх діяльністю .

18
Відповідно до ст.11 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" повинні перед зміною тарифів на послугу з утримання будинку та прибудинкової території провести громадські слухання, на яких вирішити питання щодо послуг, які мешканці мають бажання виключити із типового переліку затвердженного Постановою кабміну № 529, також обговорити ціни.
Крім того є норма у зазначеному законі щодо необхідності випередження доходів населення над зростанням тарифів.
Необхідно проконтролювати ким прийнято рішення про зміну тарифів на ЖКП і чи має цей орган ( особа) відповідні повноваження і т.д.

19
Відповідно до ч.1 ст.123 ЦПК  України "Відповідач  має  право  пред'явити  зустрічний  позов  до початку розгляду справи по суті".
Форма і зміст зустрічного позову регламентується ст.124 ЦПК України.
 1. Зустрічна  позовна  заява,  яка  подається  з  додержанням
загальних правил пред'явлення позову,  повинна відповідати вимогам
статей 119 і 120 цього Кодексу.
До зустрічної позовної заяви,  поданої з порушенням вимог,
встановлених частиною першою цієї статті, застосовуються положення
статті 121 цього Кодексу.
Зустрічний позов на мою думку краще подати на першому засіданні після попереднього засідання, правда за умови наявності доказів, якими Ви будете обгрунтовувати свої вимоги. При цьому бажано саме в позовній уже надати розрахунки. Коли розрахунки надаються потім в поясненнях, як правило судді їх ігнорують.
Не забудьте зазначити статтю із ЗУ "Про судовий збір" щодо пільг для споживачів комунальних послуг і в позові зазначити, що Він подається на захист прав споживача, тоді не потрбно сплачувати судовий збір.

20
Намудрив ВСУ, оскільки за ст.525,526 ЦК України зобов'язання повинні виконуватись належним чином відповідно до умов договору та вимог чинного законодавства, одностороння відмова від виконання зобов'язання не допускається.
 КМДА не встановлює, а погоджує тарифи на постачання теплової енергії і відповідно до ст.20 Зу "Про теплопостачання" – «У разі якщо тимчасово тариф на  теплову  енергію  встановлено нижче її собівартості з урахуванням граничного рівня рентабельності, то орган, яким установлено цей тариф ( у даному випадку погоджено), повинен передбачити механізми компенсації цієї різниці в  порядку, встановленому законодавством» тягар компенсації за тимчасово нижче встановлений рівень тарифу  лягає на орган місцевого саоврядування, який погодив тариф а не на "Промбудівельник-3".
  Органи місцевого самоврядування і до липня 2010р не мали право встановлювати тарифи на теплову енергію. а тільки погоджувати. (Виділено модератором).

Редагування: Твердження не відповідає  чинному законодавству. Коментар  виділено у окрему тему:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=8061.msg40821.html#msg40821

21
Чому проект?  Проект Рішення суду  не є Рішенням суду. Чекаємо саме Рішення

23
Хотілося б побачити саму Довіреність.

24
 Постанову ВСУ від 28.11.11р. судді Солом'янського райсуду та колегія Апеляційного суду м. Києва не вважає за нововиявлені обставини.
Дмитро!, Тетяна! Необхідна порада.
Ная яку норму послатись нам в касац. скарзі.

25
Оскільки суддя Бим М.Є. був доповідачем також у справі № 37740/10 і колегія в мотивувальній частині встановила, що «предметом оскарження є Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), а не його рішення, тому даний позов пред’явлено до відповідача як до державного органу виконавчої влади, а не як до органу місцевого самоврядування» і тому добре усвідомлював, що приймає неправосудне рішення.
Може є сенс також Особі 4, та "ФАХ" подати заяву про злочин, тим більше, що справа №37740 за позовом В.Блащука ?

26
Може вже досить ломитися нам у відкриті двері і подати позов на неправомірні дії органу виконавчої влади КМДА (Голови КМДА) щодо втручання в місцеве самоврядування,  всупереч ст.19 Конституції, ст.20, ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні,  ст.25 ЗУ Про столицю ..., та ст.ст.1,14,35 ЗУ Про місцеві держадміністрації, також неправомірні дії щодо опублікування своїх НПА до здійснення держреєстрації цих НПА і направлення до застосування нормативно-правові акти стосовно тарифів, які не пройшли держреєстрацію.

27
Постанова ВГСУ по справі 2/297

У форматі Документ  Microsoft Word

Посилання на ЄДСР http://reyestr.court.gov.ua/Review/24041559

28
Ціківо було б подивитися на реакцію суду та чиновників КМДА на позов, в якому біля сотні позивачів.

29
Рішення Київради № 284/5096 від 02.12.2012р. є на нашому сайті?

30
Запитання / Re: Борьба за подвал.
« : 07 Листопада 2012, 22:14:35 »
Через вступ третьої особи без самостійних вимог. Знайдіть мешканця приватизованої квартири, який зможе прийти на засідання. Якщо є час для подання заяви про вступ третьої особи без самостійних вимог (зразок вкладаю) через канцелярію суду краще подати через канцелярію ( отримати відмітку на копії заяви), але можно подати безпосередньо у судовому засіданні. Як додаток до заяви надати Свідоцтво про приватизацію.

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 27

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email