'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Трішки передвиборчих нотаток;) Т. Монтян  (Прочитано 2217 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

alexalex

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 373
    • Перегляд профілю

Прочитала, що, виявляється, об'єднана опозиція менше ніж на 4% випереджає ПР.

Які ж вони всі кумедні, опозиціонери. Бігають по мітингах, по якихось тусівках-мєждусобойчіках і мріють про те, як скинуть "злочинну владу". При цьому ніяк не "розпилять" між собою округи і не визначаться, хто фінансуватиме утримання результатів на виборах, тобто конвертацію народного волевиявлення в реальні депутатські мандати.

Можна з високим ступенем ймовірності констатувати, що "злочинній владі" з такою, з дозволу сказати, "опозицією" можна особливо не перейматись, і спокійно продовжувати дерибанити країну.

Справа в тому, що опозиція на технічному рівні не готується до виборів ВЗАГАЛІ. Тобто, немає ані структур, ані штабів, ані активістів. Тому смоктатиме опозиція... цукерку, незважаючи на рейтинги.

Оппо не готові ані до пропорціоналки, ані, тим більше – до мажоритарки. Тому передрікаю закономірний фінал: вони тявкатимуть про "жахливі фальсифікації", але не матимуть ані скарг в суди/прокуратури/ЦВК, ані доказів тих фальсифікацій. В принципі, як і завжди. Але цього разу на Майдан за них ніхто не вийде, і Верховний Суд під них не ляже.

Для того, щоб мати докази – необхідно організовувати роботу на кожній виборчій дільниці – спостережну мережу, юридичний супровід, тощо. І працювати системно. Чого за всі роки за оппо жодного разу не спостерігалося. З іншого боку, якби ці клоуни мали хоч якесь уявлення про системність, Янукович ніколи не став би президентом.

Ніхто їм на шару допомагати не буде – 2004 рік і наступне кидалово прекрасно пам'ятають всі виборчі альтруїсти країни, які виграли вибори замість "любих друзів".

Бабло своє дешеві оппо-лузери витрачати не будуть – не кажучи вже про те, що вони є повними і закінченими імпотентами в суто технологічному плані.

Да, забула головне – ніяких суттєвих відмінностей між клоунами в різнокольорових партійних ганчірках не спостерігається – ноль креативу, ноль розуміння реальних проблем країни, на умі – тільки дерибан.

ЗІ. В 212-му окрузі, в якому я балотуватимусь шляхом самовисування, ніякої передвиборчої роботи поки що не ведеться – якщо не вважати роботою діяльність по розкиданю газєтьонок ЄДАПСівського баблопила Богдана Гребенюка, який йде від "Фронту Ізмєн", хоча насправді "голубий, як небо наді мною", та виступів Тараса Чорновола, який черговий раз вирішив "змінити парадигму" і поливає лайном ПР, від якої зайшов другим номером у Верховну Раду.

ЗІІ. Головна (і навіть можна сказати – єдина) проблема України полягає в тому, що громадяни України вміють управляти тільки своєю приватною власністю. Навичок/алгоритмів/традицій управління спільною, громадською, державною власністю – у нас немає. А недалекі журіки, політологи та інші "властітєлі дум" пишуть про що завгодно – тільки не про цю проблему, і достучатися до їхнього пафосного, амбіційного моску – неможливо.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/4fcb7406d5acc/
Записаний

Олександр

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 659
    • Перегляд профілю

Цитувати
громадяни України вміють управляти тільки своєю приватною власністю
  :o
Ага, вміють! Уві сні! ;D
Записаний

Пересiчний

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 75
    • Перегляд профілю

212 Дарницький виборчий округ відомий тим, що нібито його тримають спеціально під Чернівецького і на ньому балотуватиметься Тарас Чорновіл (джерело).

Стосовно Тетяни Монтян електорату треба вирішити, чи потрібно в Раді “Інна Богословська №2”
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email