'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - owner

Сторінок: [1] 2 3 ... 11
1
Немайнові права / Re: Довідка ф.3
« : 28 Грудня 2011, 20:08:00 »

Цитувати
Зараз я направляю інформзапити по цій темі щодо укладання договорів між КП УЖГ та ПОЦ, надсилання відомостей щодо рахунків і т.п.
Шановний Генна1950! А Ви впевнені, що згадані  юрю особи  дійсно  мають  законні підстави  для укладання з Вами договорів? Хто вони для Вас?  Чи, може,  Ви  винаймаєте комунальну квартиру?

2
Цитувати
author=stepan link=topic=6475.msg32357#msg32357 date=1324555748]

І що Ви пропонуєте робити?
Як захищатись?
А в судах, де я брав участь, я захищався дуже погано, тому що не маю достатньо знань та досвіду.

Знання та досвід справа наживна. Головне бажання і правильний підхід. Зі свого досвіду Вам скажу, що правильні рекомнедації на безоплатних ресурсах Ви ніколи не отримаєте. Не з тією метою вони працюють.  Слушні поради там рідкість, та Ви до того ж  їх уперто ігноруєте.
Киньте ту кляту довідку Ф3. Викладайте позовну заяву.

3
Цитувати
А можете пояснити, чому на Вашу думку, рішення КС ускладнить оскарження бездіяльності прокуратури та міліції?
Чи правильно я зрозумів, що тепер прокуратура, і міліція, заяви громадян про злочини, не зможе тлумачити, та відноситись до них, як до "звернень громадян", на які вони дають відписки протягом місяця?
Можу. І Ви можете. У суді ж були? Бачили, як судять, навіть коли є норма процесуального закону?  А як її НЕМА? Так, у Вас залишається право скаржитись. Точнісігько,  як і раніше.  Тільки - були адміністративні,  а  будуть - загальні.  Ви ж там були не раз.  Захистив Вас суд?



4
Але, на жаль, в процесуальному законі (КПК) відсутні відповідні статті.  Не думаю, що це  рішення швидко приведе до реального судового захисту від  бездіяльності  зазначених органів

Подивимось. У мене в роботі 5 подібних скарг на бездіяльність. 1 ще не розглянута. 2 відмови суду скасовані АСК і справи на новому розгляді. 2 відмови не скасовані, проте оскаржені мною до ВССУ. На черзі ще 3 скарги. Крім того -весною 2012 р. буде новий КПК.
Ви, шановний Перо, оптиміст. Я не бачу покращень (змін на краще, для людей)  у жодному з прийнятих Нових Кодексів. Сподіваєтесь,  що  це буде у новому КПК? Хто його прийматиме, Ви добре знаєте...

5
РІШЕННЯ КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ
(справа про оскарження бездіяльності суб’єктів владних повноважень щодо заяв про злочини)

м. К и ї в                Справа № 1-29/2011
14 грудня 2011 року
№ 19-рп/2011

Цитувати
...у разі оскарження до суду рішень, дій чи бездіяльності прокурора, слідчого, органу дізнання стосовно заяв і повідомлень про вчинені або підготовлювані злочини такі скарги суди повинні розглядати аналогічно до порядку оскарження до суду рішень і дій прокурора, слідчого, органу дізнання, встановленого КПК України.

http://www.ccu.gov.ua/uk/doccatalog/list?currDir=165571

Але, на жаль, в процесуальному законі (КПК) відсутні відповідні статті.  Не думаю, що це  рішення швидко приведе до реального судового захисту від  бездіяльності  зазначених органів

6
Я не погожуюся з попереднім дописувачем, тому що як казав один НУДУЖЕ ВІДОМИЙ ПОЛІТИК - "Маємо те що маємо". А під лежачий камінь вода не потече. Тож я підтримую

Сегоднешнее решение КС усложнит (не облегчит)  обжалование бездействия органов прокуратуры  и милиции.  Могу пожелать "упрямцам"  только  успехов в споре с "идиотами".
http://www.ccu.gov.ua/uk/doccatalog/list?currDir=165571

7
Шановний пане Stepan.
Хотілось би почути про стан справ відносно цієї історії з ф.3.
На якій вона стадії, чи отримали Ви постанову про порушення/відмову кримінальної справи.
У багатьох справах, які подають КП УЖГ про стягнення заборговаонсті,  "присутня" незаконна ф.3.
Завтра я також хочу подати Заяву про скоєний злочин проти КП УЖГ "Печерськжитло" У мене з ними спір з 2007р.
Дуже прошу повідомте, як просуваються Ваші справи в цьому напрямку!

На подану мною другу заяву до прокуратури Солом. району 5 липня 2011 р., отримав простим листом приблизно в середині листопада місяця знову відписку від РУ ГУ МВС України Солом"янського району м.Києва, з текстом, який повністю повторює першу відписку, яку я виклав в першому пості цієї гілки, тільки дата інша - 07.11.11 р.
Хочу оскаржити її до прокуратури м.Києва, потім до Генеральної, а потім до суду.
А може ще оскаржити бездіяльність начальника РУ ГУ МВС Солом. району - до МВС м.Києва?
В зв"язку з цим хотів бы запитати у фахівців, чи визначено проміжок часу, на протязі якого можна оскаржити наприклад відписку МВС - до прокуратури, або до вищестоящого керівника РУ ГУ МВС?

В іншій справі, а саме в справі про скасування судового наказу, виданого проти мене за заявою ДП "ЕКОС" http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6708.msg31216.html#msg31216  - також подав заяву 14.12.2011р. про можливе скоєння злочину  до прокуратури Солом. району м.Києва.
Чекаю відповіді, потім знову буду оскаржувати.

Степан! Ми з колегою спостерігаємо, ти  схоже наші поради ігноруєш. Вони будуть давати  відписки, заміть постанови по КПК. Оскаржиш бездіяльність у суд? Суд (адмін) злісно ухиляється відкривати  провадження  по подібним  скаргам на міліцію і прокуратуру.  Апеляція? Касація? Час плине.  Ти  так  півжиття витратиш на "боротьбу з вітряками" Не шкода?
Не варта вона того, довідка форми 3. Виїденого яйця не варта.  Облиш, не розвивай цю тему - эта ветка тупиковая.


8
Немайнові права / Re: Довідка ф.3
« : 21 Грудня 2011, 14:27:58 »
Аналогічна ситуація і у мене.
В додатку до позову від КП УЖГ "Печерськжитло" проти мене, також є ця довідка ф.3. Збираюся "пройти" шлях Дописувачів та подати Заяву про скоєний злочин до прокуратури.
Не тратьте дарма сили. Якби в нас працювала прокуратура - ми уже жили при комунізмі.
 Справа в же в суді? Опублікуйте позовну заяву.  Довіка про яку ви  ведете спір не варта виїденого яйця.

9
Немайнові права / Re: Довідка ф.3
« : 21 Грудня 2011, 14:24:46 »
Попередження дописувачу owner. Чергове порушення реєстраційної угоди, п.2,7,13 Правил.
Засмічування теми, нав`язування непродуктивної полеміки, підміна понять, публічне обговорення дій адміністрації. Допис перенесено у відповідний розділ. У випадку повторення порушень користувача доведеться вчергове заблокувати.
Шановні Форумчани! Не в обіду Вам буде сказано. Мене тут і так ненавидять та блокують.  Але Ви спорите ні про що.  Опублікуйте, будь ласка  текст позовної заяви, у справі в якій жек суне ту кляту довіку. про яку йде спір.
  Ви ніколи не вирішите  проблему ( не виграєте справу) , якщо будете думати так як ті, хто її створив. 

10
Степан, а также всем остальным пользователям форума:

11
Немайнові права / Re: Довідка ф.3
« : 17 Грудня 2011, 19:53:33 »
Степан! На справках не стоит заострять внимание. Следуй этому девизу! И победа будет за тобой!

12
Немайнові права / Re: Довідка ф.3
« : 16 Листопада 2011, 16:47:49 »
Цитувати
До редагування було про "лапшу", мені більш подобалось. Взагалі то все це Ваша особиста справа...
Витребувати та/або забезпечити докази можна й окремими клопотаннями які й не зазначені в позовній заяві чи в запереченнях на неї. Також і свої подати додатково можно окремо від позовної заяви. Інколи це робиться навмисно, щоб не розкривати всі свої карти опоненту завчасно. Можливо Вам це не вдавалось, то це теж Ваші проблеми... Мені вдавалося і витребовувати і свої додавати. Важливо тільки заявляти клопотання вчасно. Але ж попереднє судове засідання може тривати й не один день.
Цитувати

    А Вам, Степане, раджу замислитись....

Цитувати
О, це дійсно...
 stepan, я помітив таку тенденцію- коли у Вас "зав`язується" з кимось конструктивний діалог, то зразу з`являється owner зі своїми, скажем так, думками і намагається будь-що втовкмачувати їх  у Вашу голову. Тож дійсно раджу замислитись.... До речі ще раніше Вам таку пораду давала й Тетяна Academia.
Ви, Юрій Васильович, артист! Навязування своєї позиції, Ви вважаєте конструктивним  діалогом? То справа Степана, вірити Вам чи мені, чи Тетяні.  Я про інше.  А на що власне  впливає  ДОВІКА ПРО ВЛАСНІСТЬ? З неї випливають права і обовязки, згідно ст. 11 ЦК України? І саме перед цим Жеком (ТЕЦом, КПТМ, водоканалом)? Яка законна підстава вимагати у суду забезпечення її витребування з БТІ? Панове, зніміть розові окуляри! Довідка  про право  власносності у таких справах не грає ніякої ролі,  хіба  для того, щоб надурити  простофілю-відповідача. В тому ж напрямку діє і Юрій Васильович.
Сподіваюсь ніхто не буде заперечувати, що я  стороння особа, а не адміністратор Гро-зи, і від того, що Ви чи хтось інший  обведе навкруг пальця Степана, (а також інших) я в принципі не можу мати зиску. Мені просто соромно за Віктора Івановича Кулю, за тих кого дурять. 

13
Немайнові права / Re: Довідка ф.3
« : 16 Листопада 2011, 08:27:37 »
Автор: stepan:
Цитувати
Ні, приватизував одну, а власник двох.
...інформацію по № 1 можно витребувати і з БТІ. А до Вас застосувати ст. 137 ЦПК
Цитувати
4. Особи,  які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд,   взагалі   або   у  встановлені  судом  строки,  зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів  з дня отримання ухвали.
     5. За  неповідомлення суду про неможливість подати докази,  а також за неподання доказів,  у тому числі  і  з  причин,  визнаних судом    неповажними,   винні   особи   несуть   відповідальність, встановлену законом.
     6. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов'язку подати суду докази.
     7. За  клопотанням  сторони суд інформує в судовому засіданні про виконання його вимог щодо витребування доказів.
Юрій Васильович! Мені соромно. Соромно від імені В. І. Кулі. Навіщо Ви вводите Степана і інших в оману? Хто такий ЖЕК? Як він підготував і уклав  договори? Без документів? Чому не може подати потрібні докази?  А як тоді позовна заява?Чи відповідає вона  ст. 10, 119, 120  ЦПК України?
 На якій ЗАКОННІЙ  підставі  втребування  не зазначених у  позовній заяві і не доданих до неї доказів,  повинен  забезпечити  суд? Кому потрібні ці казки?  Так, суди роблять саме так, як Ви пропагуєте.  Але це не значить що це законно - бо  роблять це  ВСУПЕРЕЧ КОНСТИТУЦІЇ І ЗАКОНУ.
Цитувати
Коментувати owner я не буду. Докази не тільки подаються сторонами самостійно, а й витребовуються, й забезпечуються.
Не будете коментувати? Тому що, розказуєте людям казки, в які  вірять лише  простофілі,  і то,  зважаючи на те, що  форум  заснував  Куля. Про те що він наразі в руках іншої  команди , Ви розписались  ОСОБИСТО, цитувати не буду.  Ганьба, Юрій Васильвич!
А Вам, Степане, раджу замислитись....

14
Цитувати
Подскажите, пожалуйста, очень срочно надо!!! Только что на 3 секунды отключили электричество, из за такого отключения произошла поломка варочной поверхности,
Не факт что поломка произошла именно из-за пропадания электричества. Все остальное ЦЕЛОЕ? У соседей?
Если был перепад или бросок напряжения в сети - пострадают много бытовых приборов, и не только у Вас. Тогда фиксируйте  случай. Вызывайте эксперта. Убытки придется стягивать через суд. Не иначе.


15
Немайнові права / Re: Довідка ф.3
« : 15 Листопада 2011, 07:20:40 »
Юрій Васильович пише:
Цитувати
Повністю згоден з Перо! Надання інформації до суду не є її розповсюдженням.  До того ж у разі відсутності  інформації про зареєстрованих осіб у квартирі - суд сам витребує цю інформацію. А як квартира приватна, то ще й від Вас витребує  документ про власність.
ЦПК каже, що суд повинен бути безстороннім:
Цитувати
        Стаття 11. Диспозитивність цивільного судочинства
     1. Суд розглядає цивільні справи не інакше як  за  зверненням
фізичних чи юридичних осіб, поданим відповідно до цього Кодексу, в
межах заявлених ними вимог і на підставі доказів сторін  та  інших
осіб, які беруть участь у справі.
і не повинен приймати недопустимі докази:
Цитувати
Стаття 59. Допустимість доказів
     1. Суд не бере до уваги докази,  які  одержані  з  порушенням
порядку, встановленого законом.
 

     Стаття 60. Обов'язки доказування і подання доказів
      1. Кожна  сторона  зобов'язана  довести ті обставини,  на які
вона посилається як на підставу своїх  вимог  і  заперечень,  крім
випадків, встановлених статтею 61 цього Кодексу.
 
     2. Докази  подаються сторонами та іншими особами,  які беруть
участь у справі.

Тож, БЕЗСТОРОННІЙ СУД нічого  подібного, про що пише Ю.В.,  робити не може.

Сторінок: [1] 2 3 ... 11

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email