'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pobeda

Сторінок: [1] 2 3 4
1
Отакі у нас "розумні" судді, справжні майстри своєї справи...

2
Ухвала Апеляційного суду на рішення судді Новака А.

3
Жек градусником заміряв температуру у кімнаті, а в акті написав, що температура на вводі становить +55С.
Яким чином і яким приладом здійснюється замірювання температури батарей у квартирі?
Чи десь передбачено порядок амірювання температури батарей у квартирі?

4
Викладаю на рецензію апеляційну скаргу. Всім бажаючим надати зауваження буду вдячна.

5
За  апеляційну  скаргу на рішення суду витрати на ітз оплачуються в розмірі, передбаченому за позовну заяву до суду першої інстанції. Тобто, якщо за позов з переддоговірного спору я платила 50  грн. за ітз, то за апеляційну скаргу також - 50 грн.?   :o

6
У тому ж ЦК міститься норма щодо обов'язку укладання Типових договорів, затверджених актами КМУ.
Вікторе Івановичу, а в якій саме статті йдеться про обов'язок укладення Типових договорів? Ви мали на увазі ст. 648 в якій йдеться про зміст договору, укладеного на підставі правового акта органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим, органу місцевого самоврядування, обов'язкового для сторін договору, має відповідати цьому акту?

7
Вікторе Івановичу, Ви пишете про другий прецедент, а перший - це рішення 2-611/06? Чи є у Вас світлокопія іншого рішення? Буду дуже вдячна.

8
Нарешті я отримала рішення суду... у мене немає слів... може знайдуться у Вас?

9
Цитувати
І отримаєте принаймі моральну підтримку переважної більшості мешканців м. Києва, у тому числі учасників ФОРУМУ.
Цитувати
Тримайтеся! Удачі Вам!
Якщо мою касаційну скаргу (рішення судді Калініченко, борг за ЖКП) відхилять - поїдемо до Стразбургу разом. ;)
Заразом згадаю свою французьку.

Дякую всім за підтримку.

10
Про те, що справа давно "вирішена" я зрозуміла у процесі с/з. Я також розумію, що в Апеляційному суді може бути такий же результат, але я намагаюсь не впадати у відчай і якщо доведеться, то дійду до Європейського суду, я це так залишати не збираюсь.

11
Крім цих пояснень представник відповідача в с/з більше нічого не пояснював.
В дебатах тільки зазначив, що КП ніяким законом не визначений виконавцем послуг по ЦО, ГВП та ХВП, він є управителем будинку.

12
На руках в мене тільки вступна та резолютивна частини рішення.
Повний текст судового рішення сподіваюсь отримати у понеділок чи вівторок, якщо справа буде здана до канцелярії, і одразу викладу тут.
А поки що викладу свої пояснення до позову та пояснення пред-ка відповідача.

13
Таке питання: 1 протокол с/з = 1 зауваження, чи в одному зауваженні можна торкатися всіх протоколів с/з та журналу с/з, що є  в справі?

14
Вчора суддя Новак А. відмовив у задоволенні цього позову повністю.

15
Те, що повне фіксування цивільного судового процесу є обов`язковим я знаю, але 5 с/з з 6 фіксувалися за допомогою комп'ютера (протокол с/з). Тому я і заявила таке клопотання.
Можливо, суддя не відкривав судове засідання, не перевіряв явку учасників процесу, не оголошував перерву в судовому засіданні?
Суддя Новак А. зайшов до залу, оголосив с/з продовженим, після чого повідомив, що відповідачем через канцелярію були надані пояснення і спитав, чи потрібен мені час на ознойомлення з ними. Я сказала так і користуючись можливістю заявила декілька клопотань в тому числі і про техзапис с/з.
На що той сказав: "Шановна, Ви взагалі читаєте ЦПК. В кодексі зазначено, що в разі оголошення в с/з перерви або відкладення с/з техзапис не здійснюється і наступного разу перед тим як заявляти клопотання читайте кодекс".
Додатково: як всім водіям треба в бардачку возити свіжі ПДР, ЗУ "Про міліцію" та десяток міліцейських  наказів, так і нам, учасникам процесів в "маленькій театральній оксамитовій сумочці-гаманці" треба за собою тягати як мінімум ЦК та ЦПК, А також тексти "тематичних" законів.
Той ЦПК таки треба знати напам`ять. І напрацювати "пам`ять пальців" - навичку відкривати кодекс на потрібній статті та сторінці протягом 2-5 секунд.
На мої заперечення, що відповідно до ЦПК техзапис не здійснюється тільки в разі неявки всіх осіб, які беруть участь у справі, суддя сказав щоб я уважно читала кодекс і що в розділі перерви с/з або їх відкладення фіксування здійснюється за допомогою протоколу с/з.
На моє прохання назвати статтю на яку він посилається, оскільки такого розділу я не знаю і не бачу в ЦПК - оголосив с/з закінченим. От так.
Дав мені час до понеділка ознайомитися з запереченнями відповідача, оскільки справа декілька разів відкладалася з моєї вини. На мої слова, що моя відсутність в минулому с/з є поважною, оскільки я хворіла, що підтверджується лікарняними, сказав, що це моя особиста думка, і що суд буде рішати поважна причина моєї відсутності чи ні.

Сторінок: [1] 2 3 4

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email