'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Боротьба з приватним ЖЕО у м. Києві  (Прочитано 2911 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю

Добрий день, шановний Вікторе Івановичу!
Мене звуть Олена (Станіславівна).
Звертаюсь до Вас з прохання про невідкладну допомогу (нещодавно ми спілкувались по телефону).
Кілько слів по суті справи.
З лютого 2010 р. у суді Оболонського р-ну розглядається справа за позовом ТОВ "Ж" про стягнення з мене заборгованості за опалення та за утримання пр/території в період 2006-2010 р. (холодне/гаряче водопостачання я регулярно сплачую окремо за лічильниками). З часом, вимоги ТОВ "Ж" у періоді зменшились, а саме: з 2006 по 01.07.2009 р..
Але, враховуючи те, що суддя вже відверто і неприховано надає переваги ТОВ "Ж", я змушена негайно (до винесення рішення) реагувати і окремо подати власний позов. Приводів для цього багато, наприклад:
враховуючи те, що в моєму будинку встановлено власний водогрійний котел з лічильником, однак нарахування за опалення протягом всіх 10 років існування будинку ТОВ "Ж" робило як за централізоване. Про інші начебто "надані послуги" взагалі мови немає - що можна було робити ТОВ "Ж" у новобудові?
Зрозуміло, що протягом останніх 5-8 років я регулярно вимагала у ТОВ "Ж" перелік всіх послуг з метою перевірити їх надання по факту, а також пропонувала укласти зі мною відповідний договір. На щастя, вони жодного разу ненадали належних документів і повністю проігнорували мене. За такими умовами я офіційно сповістила ТОВ "Ж" про небажання (відсутність наміру) отримувати їх невідомі послуги і моєї несплати за них як за незамовлені.
Вважаю, що саме зараз настав час вже мені наступати в "атаку".
Але є один момент, який мене дуже бентежить: я хочу  подати позов не за останні 3 роки, а за весь період їх обслуговування будинку (11 років). Підставами для цього  я хочу зазначити - "спричинення шкоди моєму здоров’ю в наслідок неналежного надання  послуг" і примусити зробити перерахунок за весь час їх обслуговування на підставі того, що я тільки нещодавно дізналась про неправильне застосування і нарахування мені за послугу "опалення".
Я не знаю, що з цього може у мене вийти, тому і звертаюсь до Вас в друге. Дуже розраховую на Вашу пораду і допомогу. Можливо хто не будь із наших співгромадян звертався до суду з такими вимогами?
Також я хочу у Вас запитати - чи не змогли б Ви мені порадити порядного адвоката для цієї справи, виходячи з власного досвіду - на одинці я дійсно не впораюсь. 
Вікторе Івановичу, як що можна, напишіть будь ласка мені відповідь на мій еmail: horst5@yandex.ru  (для збереження конфіденційності на даному етапі).
З нетерпінням буду чекати від Вас повідомлення.
З повагою, Олена.
« Останнє редагування: 11 Жовтня 2012, 20:30:22 від Перо »
Записаний

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Re: Боротьба з приватним ЖЕО у м. Києві
« Reply #1 : 06 Серпня 2010, 17:05:08 »

Шановна Станіславівно! Я уникаю приватного спілкування на теми, які становлять публічний інтерес. Щодо перспективи стягнути кошти з відповідача, сплачені за межами позовної давності, то при наявності заяви відповідача про застосування позовної давності суд не має повноважень порушувати відповідну норму ЦК України. Крім того, довести, що Ви платили саме за послуги, а не робили благочинні внески до КП ГІОЦ, буде неможливо. Ви самі попалися на гачок шахраїв з КП ГІОЦ, які Вам ніколи ніяких послуг не надавали, але Ви платили. Навіщо? Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності.
Не можу Вам також рекомендувати того чи іншого юриста у якості представника без попереднього погодження з ним чи з ними. А свахою бути у такій делікатній сфері мені недоречно. Краще буде, якщо при необхідності Ви самі до них звернетеся. На цьому сайті Ви можете знайти реквізити юристів, які своєю практикою довели власну порядність і глибокі знання у даній галузі права.
« Останнє редагування: 06 Серпня 2010, 17:06:51 від gro-za »
Записаний

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю
Re: Боротьба з приватним ЖЕО у м. Києві
« Reply #2 : 30 Серпня 2012, 16:19:47 »

Наконец получила ухвалу ВССУ.

Да…. как говорится «ворон ворону глаз не выколет»… т.е. судьи ВССУ отказались «топить» своих коллег, поскольку в тексте практически ВООБЩЕ отсутствуют грубейшие нарушения последних (в моей жалобе только сокращённо и через запятую, были перечислены номера нарушенных статтей, которые еле вместились на страницу!!?). 
Спасибо, конечно и на том, что снесли предыдущий бред….но ...осадочек остался….
По самой ухвале тоже возникает несколько вопросов:
-   что это за Постанова ВСУ від 20 червня 2012 року №6-68 цс 12 ???????? (в реестре я её не нашла, а в интернете открывается документ по делу, которое не имеет никакого отношения к аналогичному спору и тем более, к процентам и инф/начислениям);
-   каким образом Аппеляция (при всех её недостатках в моём споре) могла нарушить ст. 360-7 ЦПК України, если  своё решение вынесла на 8 месяцев раньше этой Постановы (и учитывая существование на тот момент, других решений с противоположными выводами различных судов) ????
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Боротьба з приватним ЖЕО у м. Києві
« Reply #3 : 30 Серпня 2012, 16:55:00 »

Ви мабуть помилилися з гілкою. Щодо згаданої постанови ВСУ -вона є у ЄДРСР і на Форумі:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7328.msg38007.html#msg38007
Записаний

Helen

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 249
    • Перегляд профілю
Re: Боротьба з приватним ЖЕО у м. Києві
« Reply #4 : 30 Серпня 2012, 17:35:43 »

Дякую, знайшла.
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email