'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - lllika

Сторінок: [1]
1
Цитувати
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7934.15.html Бо відповідно до положень Наказу Держжитлокомунгоспу № 59 - 1997р. ( http://zakon.nau.ua/doc/?uid=1041.4614.2&nobreak=1 ) кількість штатних працівників ( по цих послугах) розраховується відповідно до розмірів наявних площ. На одного двірника норма від 3000 до 4600 кв. м ( залежить від класу території). Тобто, наприклад, як у Вас площа 1500 - у Вас 0,5 двірника (пам'ятаєте мультик про 1,5 землекопа?)- Ваш двірник обслуговує ще якийсь будинок, а як 6000 - то 2 двірника. Для інших професій там є інші (свої) нормативи.

Цитата из ответа Юрия Васильевича. А что делать, если исполком установил тариф в нарушение нормативам Приказа №59. Один дворник обслуживает площадь в два раза меньше нормируемой, и т.д.

2
Цитувати
У договору є дві сторони, отже звертатися до суду може не тільки виконавець, але й споживач. Чекаємо повного тексту постанови ВСУ від 10.10.2012 р. № 6-110цс12 і звертаємось до суду з вимогами до виконавця послуг про визнання договору (в редакції Типового) укладеним. Тобто у позові слід вказувати повний текст Типового договору (з усіма даними сторін); цей же повний текст має бути відтвореним у резолютивній частині рішення суду.
А можно на основании признания договора (на основании Типового) заключенным утверждать, что если тарифы, не утверждены  органами местного самоуправления, и отсутствует копия такого решения, то они являются незаконными?

3
Якщо у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ є дві ухвали. Нумер судових справ відрізняється лише буквами ск та св (Х-ХХХХХск12 та Х-ХХХХХсв12), а цифри однакові, то це може бути одна й та же справа, чи це дві різні справи.

4
Запитання / про фактично надані послуги
« : 16 Серпня 2012, 12:14:19 »
Как можно доказать, стоимость фактически оказанных услуг по обслуживанию внутренних домовых сетей, если работы проводились самой организацией. "Руками не пощупаешь" и уборку подвалов, чердаков. Кроме того выставляется счет за обслуживание внутреннедомовых электросетей, хотя должен быть договор о совместном обслуживании электросетей. При аварии водопроводных сетей жильцам дома начислена дополнительно месячная оплата за обслуживание дома и придомовой территории. Предоставили смету (проверить соответствие затраченных средств реальной стоимости выполненных работ практически невозможно). Количество фитингов, вентилей и т.д. "пересічному громадянину" сложно оценить. Тоже самое касается обслуживания лифтов. Если лифт перестанет функционировать скорее всего будет дополнительная оплата снята с жильцов.

5
Цитата из кассационной жалобы позивача:"Переглядаючи справу в апеляційному порядку, апеляційний суд дійшов до передчасного не обгрунтованого не підтвердженого жодним доказом висновку про те, що позивач є балансоутримувачем житлового будинку..., оскількі відповідні документи ні позивачем, ні відповідачем суду не подавалися" Як наслідок твердження, що позивач є балансоутримувачем, суд дійшов висновку про те, що позивач повинен довести право власності або користування земельною ділянкою, на якій розташований багатоквартирний будинок".  Это цитата из кассационной жалобы. Вопрос следующий: если позивач не является балансоутримувачем, то он не должен предоставлять документов, которые подтверджают "право власності або право користування земельною ділянкою",или документы, подтверддают  площадь придомовой территории? Вопрос возник, потому что на этом основании позивачу было отказано в требованиях по выплате долга. Цитата из решения апелляционного суда: "доводи позивача про те, що площа земельної ділянки становить ...кв.м. не підтверджується відповідними доказами, що впливає на розмір витрат на утримання прибудинкової території".

6
Може хтось розібрався з цим розрахунком? По методиці астрономічні суми виходять. Може є ким-то зроблений розрахунок? Або ссилку підкажіть, будь ласка!

7
В тарифе на обслуживание дома, сооружений и придомовой территории на эту составляющую заложено  80 коп/м2. Как проверить стоимость фактических услуг по этой составляющей, какие документы потребовать в качестве доказательств?

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email