'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Валентина

Сторінок: 1 2 [3] 4 5 ... 27
31
Новини / Re: Фейєрвек на вул. Прирічній
« : 28 Жовтня 2012, 00:33:25 »
Не зрозуміла, до чого податок на опади до свята мешканців, які відстояли свою прибудинкову територію та можливість використовувати для своїх потреб комунальне майно та земельну ділянку, яка знаходиться у комунальній власності  територіальної громади Оболонського району м. Києва?

32
Новини / Фейєрвек на вул. Прирічній
« : 27 Жовтня 2012, 14:35:56 »
Вчора мешканці Вул. Прирічній святкували перемогу!
На набережній затону по вул. Прирічна,5 відбулось тріумфальне відкриття дитячого та спортивного майданчиків, споруджених на місці котловану, виритого забудовником "Київміськбуд", який існував із 2007року.
11 років мешканці будинку №5 протистояли намаганням Міськбуду збудувати на Прирічній, 3  багатоповерховий будинок, замовлений Оболонською радою. У серпні цього року нарешті Київрада здалася, виконала рішення суду і розглянула місцеву ініціативу Приріченців та прийняла рішення про надання статусу скверу території по вул. Прирічній,3.
Треба все ж відзначити, що значно скорочено час виконання рішення суду із допомогою депутата Київради В.Лаврененко. За це йому велика подяка від Оболонців.
  Прийняте рішення Київрадою про виділення коштів на демонтаж будівельного крану, засипку котлована і спорудження дитячого та спортивного майданчика через відсутність коштів не могло бути виконане у цьому році.
Намагання мешканців будь-що досягти засипки котловану до виборів все ж дали позитивний результат. Депутат Верховної ради Вадим Столар підключився, виділив свої кошти ( немаленькі).
Торжество було грандіозне. Дітей і дорослих було дуже багато. Закінчилось торжество дивовижним фейєрверком.
 Сьогодні я знову з'їздила на Прирічну,5. На дитячому майданчику та і на спортивному було багато дітей, видно що з різних будинків вул. Прирічній.
Заради такого стоїть працювати і докладати багато зусиль.
Найближчим часом викладу фотографії.

33
Дмитро! Вітаю Вас із  включенням  третіх осіб із самостійними вимогами.

34
Відповідно до п.36 Положення про  порядок передачі квартир (будинків) у власність громадян, затвердженого Державним комітетом України по житлово-комунальному господарству № 56 від 15.09.1992р.(чинним до 16.12.2009р.) списувались приватизовані житлові приміщення з балансу основної діяльності. Тобто ЖЕКами здійснювався позабалансовий облік приватизованих квартир.

35
Харченко була також в колегії 04.10.2012р. Мабуть страх, що її попруть на пенсію, змушує її підтримувати заказні рішення.

36
Представник "Київенерго" просив залишити без розгляду касаційні скарги тих хто не брав участі у сраві, посилаючись на ст.171 КАСУ.
 До цього Марченко К.М.прочитав підготовлені мною пояснення, що оголошення не у повній мірі відповідали ст.171 КАСУ і наголосив на тому, що кияни не були належним чином повідомлені про цю справу.
Не можна однозначно визначитись, але суд просто не задовільнив усі касаційні сгарги а прохання предтавника "Київенерго" не врахував.
Правда результат все одно не втішний для нас. Є необхідність ще поборотися.

37
Аліна! А де додатки до позовної? Нема інформації щодо наявності державного акту на користування прибудинковою територією виконавця послуг. Відсутня інформація щодо кількості приватизованих квартир у будинку. Необхідно витребувати від позивача рішення місцевого органу самоврядування щодо призначення позивача балансоутримувачем Вашого будинку. Чи проводились громадські слухання щодо тарифу з утримання Вашого будинку, споруд та прибудинкової території? Якщо державний акт відсутній наполягайте на невизначеність Вашої частки у витратах на утримання прибудинкової території, отже неправомірності застосованих тарифів.
При окремих оплатах у квитанціях Ви у графі призначення платежу, що  зазначали ( оплата боргу чи плата за конкретні місяці)? Якщо плата за конкретні місяці наполягайте, що Ви здійснювали поточні виплати у відповідності до фактично наданих послуг, отже строк позовної давності не переривався ( хоч незрозуміло чому йде мова щодо строку позовної давності, якщо спірний період розпочинається з 01.01.10р.
Щодо інфляційних та 3% річних треба ознайомитись з матеріалами сайту Гро-за (Цивільні справи) ВССУ інфляційні нарахування.
 Копії рішень позитивних для Вас (про відмову у стягненні інфляційних та 3% річних) клопотаням долучіть до матеріалів справи.При цьому зверніть увагу що інші окрім пені штрафні санкції ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" не передбачені.

Для надання більш ефективної допомоги Вам необхідно викласти повну інформацію і копії матеріалів справи. Обов'язково зробіть копії документів, що є в матеріалах справи, це Вам допоможе краще захищатись, вірніше нападати на позивача, це буде найкращий спосіб захисту.

38
Сьогодні я була у Вищому адіністративному суді і з'ясувала, що хоч ніякої Ухвали я не отримала, але за моєю касацією на рішення Парінова відкрите касаційне провадження. Дальше я почула не зовсім зрозуміле. Спочатку працівник інформаційного відділу сказала, що засідання ще не призначене, потім секретар Чалого С.Я. підтвердив, що за моєю касацією відкрите провадження але засідання не призначене ще.
Хотілось би побачити Ухвалу про призначення судового засідання по розгляду касацій інших учасників на рішення Парінова.

39
Перелік послуг зазначений у Постанові Кабміну № 529. Знаходиться перед частиною Типовий договір.
Правда, остання послуга щодо повірки лічильників відповідно до Постанови Кабміну № 630, а головне закону "Про метрологію і..." оплачується виконавцями послуг з холодно та гарячого постачання.

40
Чому дивну? Абсолютно правдиву! Віват Монтян!

41
Шановна Аліна! У Вас у Вінниці ситуація відрізняється від ситуації в Києві.
Рішення виконавчого комітету ради, як органу місцевого самоврядування не потребують державної реєстрації нормативно-правових актів.
  Тільки нормативно-правові акти органів виконавчої влади (держадміністрацій), які зачіпають права та законні інтереси громадян підлягають такій реєстрації.
Якщо у Вас є складнощі, викладіть на сайт документи, які є і зазначте, які виникли складнощі. Тільки маючи повну інформацію форумчани зможуть надати Вам дієву допомогу.

42
У судовому процесі по справі визначення членства у кооперативі ОК "Радуга-11" правонаступник ЖБК "Радуга" з'ясувалось, що не всі ЖБК є балансоутримувачами ( як на мене то жоден нині не може бути балансоутримувачем без згоди всіх співласників передати повноваження ЖБК бути балансоутримувачем їх спільного сумісного майна).
 Підтвердженням є Довідка, яка є в матеріалах зазначеної справи щодо відмови БТІ зареєструвати кооператив ОК "Радуга-11" як балансоутримувача, оскільки Він не має статуса власника будинку і не уповноважений ніким бути балансоутримувачем.
Для того, щоб ЖБК ( будинок якого після прийняття закону про власність і відповідно ст.15 цього закону члени кооперативу, які виплатили повністю пайовий внесок стали власниками квартир перестав знаходитись у кооперативній власності ЖБК)  став балансоутримувачем необхідно щоб значна більшість власників квартир були членами ЖБК (нині більшість ЖБК таковими не є) а власники, які не є членами цього кооперативу, заключили договори на балансоутримання спільного сумісного майна. Тому питання щодо балансоутримувача ЖБК не таке просте.

43
Чи вступила в справу третя особа із самостійними вимогами? Якщо позовні вимоги не змінювались є сенс такого вступу

44
Які перспективи передбачаєте щодо подачі позивачем касаційної скарги?

45
Завтра у мене судове засідання, в якому я повинна довести, що  термін "прибудинкова територія" у 60-ті  70-ті роки не існував. Я так думаю, що він почав формуватись десь після прийняття Верховною радою УРСР Постанови  "Про земельну реформу" і після введення плати за землю.
 Мені відомий (для мене перший документ) ЗУ "Про приватизацію державного житлового фонду" де зустрічається термін "Прибудинкова територія", ще у Правилах користування жилими приміщеннями здається.
 А от чи застосовано цей термін у більш ранніх документах чинного земельного законодавства до початку 90-х років не знаю.

Сторінок: 1 2 [3] 4 5 ... 27

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email