'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - genna1950

Сторінок: [1] 2 3 ... 20
1
Вітаю!
Чекаємо на публікацію.


Також ЩИРО ВІТАЮ!

2
На мою думку, це тільки перші "ЛАСТІВКИ" покращення життя пересічних мешканців, уже ВЧОРА! Поки ми будемо спостеррігати зп цим совковим "Безпридєлом", скільки нас і будуть "нахиляти"... Ми такий терплячий народ, але "кишка" тонка і колись прорве...

3
Апеляційний розгляд справи призначено на 16 травня 2012 р. о 14-50.




Я хочу вступити 3-ю особою без саморстійних вимог у цю ПОЦОВСЬКУ справу. Чи дотстаньо написати та додати в КААС до Заяви про вступ копію Рахунку КП ПОЦ та КП УЖГ "Печерськжитло" до цієї Заяви (Клопотання) чи іще потрібно додати копію паспорта (для переконливості "НАУМ'ЯНКУСЬ" з того ж таки ПОЦУ та Грімкуся з КМДА?)

4
Пропоную Перо та іншим (обізнаним в адміністративному судочинстві) подати колективну заяву від представників різних районів міста (я теж приєднуюся) на ГІОЦ:
1. Про скасування всіх договорів (ст. 227 ЦКУ), які він уклав з ЖЕО
2. Заборонити укладати такі договори в подальшому без отримання ліцензії.
Це відсторонить ГІОЦ від кормушки та призведе до банкрутства. Після цього можна подати цивільний позов (ті ж учасники) з вимогою повернути 0.5% та моральну шкоду!
[/size]

Автор: bav
« : 21 Квітня 2012, 16:20:54 »

Прошу викласти "КОЗУ" для подачі позову проти ГІОЦ, та повідомити хто позивач, суддя, № справи, на якій площадці в Солом'янському суді розглядається (їх дві), та дата розгляду. Я хочу бути присутнім на с/з.

5
Ці питання мають вирішуватися в цивільному судочинстві, і не колективними заявами, а окремими позовами (про визнання недійсними правочинів). Зараз одна така справа вирішується в Солом'янському р/с м. Києва.


Перо, повідом, будь ласка, яка справа, коли розглядається, хто позивач, суддя та якщо МОЖНА, для загального огляду та для в викорстанні при подачі до Пещерного суду (яку я також хочу подати), викладь (чи хто подавав цей позов проти ГІОЦ) НА форумі.

6
Відповідно до ст.360-7 ЦПК України рішення Верховного Суду України, прийняте  за наслідками розгляду заяви про перегляд судового рішення з мотивів неоднакового застосування  судом (судами) касаційної інстанції одних і тих самих норм матеріального права у подібних правовідносинах, є обов'язковим для  всіх суб'єктів владних повноважень, які застосовують у своїй діяльності нормативно-правовий акт, що містить зазначену норму права, та для всіх судів України. Суди зобов'язані привести свою судову практику у відповідність із рішенням Верховного Суду України.

Сьогодні по справі Захарченко проти КП УЖГ та його дирекрута Дворніка С.П. подав Клопотання про приєднання до справи Постанови ВСУ від 28.11.2011. Суддя Мельник відхилив моє клопотання зі ссилкою та те, що воно не МАЄ СУТТЄВОГО ЗНАЧЕННЯ для визначення правомірності заявлених позовних вимог!
"Герой" Мельник - кандидат на ешафот після Кірєєва, Волкова, Кафідової, Волкової, Горкавої (все Пещерні судді)... Список можна продовжити...

7
Розгляд скарги призначено на 26 квітня 2012 р. о 16-05.

На жаль, я не отримував ніяких повідомлень-повісток щодо розгляду цієї справи в КААС 26.04 16:05, хоч і є учасником (3-ю особою без с/в)


8
Зайдіть на Форум та подивіться УВАЖНО ПРАВОВІДНОСИНИ між Власником квартири та балансоутримувачем (якщо він у Вас є таким) та ЗУ "Про житлово-комунальні послуги". А то з Ваших повідомлень не зрозуміло, "ЗВІДКИ РОСТУТЬ НОГИ"!

9
Якщо сьогодні в Шевченківському суді Ви не будете присутні, то можливо хтось знає Ваш телефон, таж Тетяна Akademi
Можливо якимось чином повідомите, де можна з Вами зустрітися у якійсь справі чи просто зустрітися. Телефон для огляду ВСІХ надати я не може. То може якось ПЕРЕСІЧЕМОСЯ.
 Повідомте мене, будь-ласка!

10
Новини / Re: Енергоринок України.
« : 12 Березня 2012, 20:25:52 »
А чого можна чекати від цієї влади? Скоро ВСІ МИ БУДЕМО БАТРАКАМИ!

11
Коли я прибув до суду близько 13.45, то на дошці оголошень (справа № 4-365/12 у судді Губко) за Скаргою ......... гія Анатолійовича  до ...... призначалася чомусь не на 14.00, а на 13.30, як Ви мене повідомили на Форумі. Добре, що секратар с/з, яка сиділа в коридорі повідомила, що матеріали справи за Скаргою  Х Х Х Х Х Х Х Х  до  У У У У У У  іще не надійшли до суду.
Ране Stepan, повідомте, будь-ласка, чи приймаєте Ви участь та чи будете присутніми на завтрішньому с/з в Шевченківському суді (суддя - Савицький). Повідомте мене про це. Я маю бажання з Вами поспілкуватися на цю тему.
І на коли призначено с/р по справі.

12
Оплата ЖКП / Re: ЖЭК + коллекторы
« : 12 Березня 2012, 15:27:02 »
Мені на протязі грудня 2011, а зараз знову постійно надзвонюють колектори.
Я навіть маю на форумі своє повідомлення "НОУ-ХАУ КП УЖГ "Печерськжитло"



Редагування: видалене зайве ( повторне ) вкладення.

13
На жаль, судді діють не в рамках Закону, а за своїм ВНУТРІШНІМ переконанням, в чому я пересвідчився особисто під час с/р справ, коли ВСІ МОЇ КЛОПОТАННЯ з доданими запитами та відписками я додав до цих клопотань.
І тому погоджуюся з Тетяною, що ТРЕБЕ БУТИ ГОТОВИМ і також готувати Заперечення проти дій головуючої, потім знову заявляти Клопотання про витребування доказів, тому що це перебачено ст.19, ч.5 ст.55 та ст.129 Конституції України, так і Відвід судді.

14
Кира.
З Пещерним судом я борюся та відстоюю свої права та інтереси з 2004р.!!!
Конструктив є в тому. щоб ЛЮДИ НЕ БУЛИ БАЙДУЖІ! А з цим проблема в їх "совковій" ментальності...
Влада "зачищає" всє і всьооо, хто хоч якось відстоює свої права. Така сьогодні влада разом з судочиством!

15
Обов'язково потрібно подати заперечення та вказати, що згідно Постанови ВСУ від 28 листопада 2011р. тарифи, по яких нараховується плата є не чинними та додати цю Постанову, із ссилкою про те, що згідно з ЗУ "Про доступ до судових рішень" Ви надаєте цю Постанову.

Сторінок: [1] 2 3 ... 20

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email