'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.


Відповідь

Ім'я:
Email:
Тема:
Іконка повідомлення:

Вкладення:
(Clear Attachment)
(Вкладення)
Restrictions: 4 per post, maximum total size 24000KB, maximum individual size 8000KB
Verification:

підказка: натисніть alt+s для відправлення або alt+p для перегляду повідомлення


Повідомлення в цій темі

Автор: thunderclap
« : 31 Січня 2016, 13:42:02 »

І в наказі, і в позові предмет - це ЖКП послуги, щодо яких стягувач висуває вимоги. Те що позивач іншим чином виклав обгрунтування щодо предмету не повинно перешкоджати йому просити задовольнити вимоги в позовному провадження. Сумма позову та ж як в наказі? Період за який висунуто вимоги однаковий?
Автор: Петро
« : 31 Січня 2016, 00:48:59 »

питання такого змісту
Пару місяців назад отримано мною було судовий наказ про стягнення заборгованості. Правовою підставою для звернення з судовим наказом, згідно з заяви про видачу судового наказу було завдання заявнику (жеку) позадоговірної шкоди внаслідок неоплати послуг.
Однак нещодавно отримано позов, правовою підставою є зобов'язання відповідача оплатити послуги, яке виникає на підставі закону з узгоджених дій виконавця і споживача послуг.
До позову прикладено ухвалу суду про скасування судового наказу
Тобто маємо два різні предмета спору.
Питання наступне.
згідно ст 118 ЦПК, Позовна заява щодо вимог, визначених у частині першій статті 96 цього Кодексу, може бути подана тільки в разі відмови у прийнятті заяви про видачу судового наказу або скасування його судом.Якщо вимоги щодо зобов'язання відповідача оплатити послуги, яке виникає на підставі закону з узгоджених дій виконавця і споживача послуг (повернення безпідставно набутого майна) не було предметом розгляду у наказному провадженні,  то чи має право розглядати ці позовні вимоги у позовному провадженні суд?.Чи законно відкрито провадження іі чи є підстави для залишення позову без розгляду

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email