Судові справи > Кримінальне судочинство

ПИСЬМО В ПРОКУРАТУРУ

(1/2) > >>

psandra:
Хочу наябедничать в прокуратуру на деятельность начальника жека, нужно ли? как обычно реагируют в прокуратуре на такие обращения? есть ли смысл?

genna1950:
На жаль, прокуратура, так як і інші правоохоронні органи (СБУ, МВС, суди) діють не дуже лояльно до громадян. які відстоюють свої права.
Але, іншого виходу в нашій зашкарублій, корумпованій державі - просто НЕМАЄ !
І тому, коли до мене надійшов лист-погроза з назвою "ДОСУДОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ" (а це не що інше, як ЗДИРНИЦТВО (ст.182, 355, 365 КК України) від Колектора ТОВ "Служба стягнення заборгованості" разом з довірителем від КП УЖГ "Печерськжитло" , то я відразу 15.12.11 на особистому прийомі в прокуратурі м.Києва подав Заяву про скоєний злочин!
Наразі, телефонні погрози припинилися, а там будем діяти в правовому полі!
Наполягаю звертатися в ту контору, адже це буде доказом в суді, а потім і можливо для того, щоб подати позов проти прокуратури щодо дій та бездіяльності...

genna1950:
Від прокуратури міста прийшло повідомлення, щзо моя Заява про слочин перенаправлена до прокуратури Печерського району. З понеділка "навідоюся" до цієї най-най-поважнішої установи

genna1950:
З моменту подання Заяви про злочин до прокуратури м.Києва (15.12.11) пройшло 2 місяця і 7 днів. Реакція - НУЛЬОВА!
З.02 та 22.02 направив інформаційний запит щодо бездіяльності як прокуратур міста та району, так і ГПУ. Повна тиши. Наразі збираюся знову подати вже письмову скаргу до ГПУ щодо їх бездіяльності.

psandra:
я уже представляю какой будет ответ.... в этой стране ПРАВДУ искать БЕСПОЛЕЗНО!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version