'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Beholder

Сторінок: 1 [2]
16
Запитання по ЖКП / Re: Спрут
« : 19 Лютого 2011, 17:38:25 »
Есть решения суда на эту тему.
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/8998745
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/7616921

По технической стороне вопроса.
Один из вариантов "Спрута" состоит в том,  что в стояк помещается резиновый мячик, который затем надувается. Извлечь такой мячик не просто, но возможно.

17
Не всё так грустно. Встречаются и положительные ответы...

19
Ви можете оприлюднити кошторис?
Що це Вам коштувало?

20
А який сенс відмовлятися?
Є такий принчип: "Не чіпай те, що працює". Поки лічильник працює - нехай перевіряють його на відповідність ДСТУ ГОСТ 8.259-2007.

Цитата: Юрій Васильович
Електронні лічильники рахують точніше (клас точності вищий), але ніяк не в рази. У мене по двох адресах майже два роки працюють (НІКи) і різниці в платежах немає. Все як завжди.
От і чудово. Ви мене заспокоїли.

Цитата: Юрій Васильович
Якщо лічильник "бреше", то це свідчить або про його несправність, або про невірне підлючення ( дивись тему В. І.  http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4694.0.html ), але це може бути і зі старим, і вирішується шляхом претензії.
Дивився. Це мене переконало, що є сенс залишити старий. Буду вирішувати шляхом претезії коли настане необхідність...

Цитата: Юрій Васильович
Але в лічильника ще є граничний термін експлуатації після чого його вже не повіряють а просто списують,
Якщо можливо - про це трішки детальніше. Чим обумовлено граничний термін експлуатації? Скільки він становить для індукційного лічильника СО-2М?

Цитата: Юрій Васильович
як у такому разі Ви  заперечуватимете проти його заміни?! Крім того при повірці ще "нестарого за віком" лічильника можуть встановити, що він непридатний до подальшої експлуатації ( не заглиблюватимемося по яких причинах - по разних) і знову ж таки, як у такому разі Ви  заперечуватимете проти його заміни?!
А як тут заперечувати? Не працює, значить не працює... Але це повинно бути встановлено повіркою...

Цитата: Юрій Васильович
Якщо ж Вас хвилює питання "відмотувань", "гальмування", а простіше кажучи крадіжки електроенергії, то це тема не цього форуму.
Ні, мене це питання не хвилює...

Цитата: Юрій Васильович
Причому якщо Ваш ЖБК саме з метою протидії цій проблемі робить заміни, то установкою електронних лічильників, але в межах квартир, він навряд  її вирішить( і знову ж таки - це тема не цього форуму).
Поцікавтеся, чи має взагалі Ваш ЖБК займатися заміною лічильників. Хто Вам їх пломбує Жбк чи Київенерго? Договір у Вас з ким? Платите Ви  на чиї рахунки?
Ой, не наступайте на мозолі... Коли люди з неповною середньою освітою беруться керувати житлово-експлуатаційною організацією, апріорі нічого путнього вийти не може....

Цитата: Юрій Васильович
І ще. Чи ЖБК, чи Київенерго (хто Вам послугу надає?) може без Вашої згоди і участі встановити лічильник за межами квартири (це елементарно) на східцевому майданчіку
Ну, тут буде як в анекдоті -  "Що ти в ту курку напхала? - Нічого... я хотіла напхати, але там не було місця.." :)

22
Дійшла і до нашого будинку кампанія з заміни старих лічильників. Наш ЖБК наполягає на заміні старих індукційних лічильників на електронні. Лічильники розташовані безпосередньо в квартирі, тож заміна без згоди власника неможлива. У випадку незгоди на заміну лічильника ЖБК погрожує від'єднати від електромережі...

Чи пробував будь-хто відстояти старий лічильник? Що з цього вийшло?

24
Цитувати
На жаль, юридичних підстав для поновлення дії розпорядження № 2406 немає.Норми, стандарти, порядки, методики має затверджувати центральний орган виконавчої влади, а не КМДА. А раніше місцева виконавча влада мала такі повноваження.
Але ж п. 12 постанови 630 і ЗУ "Про захист прав споживачів" Попов не скасовував? ;)
То може є підстави подати позов "про зобов'язання вчинити дію"?

25
Можливо буде прийнятий новий порядок перерахунку?
Думаю, що якби вони планували вводити новий порядок перерахунку, то його б уже оприлюднили. Вони просто у такий спосіб хочуть назбирати додаткових коштів "на реформування ЖКХ".
Мабуть треба буде подавати позов про скасування цього розпорядження...

26
Шановний Вікторе Івановичу!

Дуже вдячний Вам за відповідь. Спробую більш детально вивчити надані Вами матеріали.

З повагою, Андрій.

27
Цитувати
Не потрібно ні за якими. Тарифи доводиться узгоджувати при укладанні Типових договорів, як це продемонстровано мною на власному досвід. Законодавством це дозволене. А спірні питання вирішувати у суді. Інших способів наша держава не знає.
Це зрозуміло. Але ж, як видно з розміщеного Вами рахунку за квітень 2008, Ви сплачуєте за ХВП по 0,82 за куб, за ГВП по 2,58 за куб і за теплопостачання по 65,30 за Гкал. Якими НПА передбачено такі тарифи?

28
Враховуючи велику кількість скасованих розпоряджень КМДА, прошу допомогти з'ясувати - за якими ж тарифами потрібно було сплачувати за житлово-комунальні послуги за останні три роки?
Законних нормативно-правових актів про встановлення/погодження/затвердження тарифів на ЖКП у м. Києві не існує. Продовжується перетягування каната - хто кого? На цю тему безліч повідомлень знайдете на цьому та інших сайтах, в пошукових системах - Гуглі, Яндексі. Влада вважає законними тарифи, оприлюднені на сайті КП ГІОЦ КМДА. Суди здебільшого так не вважають, не згадуючи вже про мешканців. Комунальні підприємства не можуть надати фактичні витрати на надання ЖКП по кожному будинку окремо. Ця нерозбериха усіх по-своєму влаштовує.
Саме з цього приводу і виникло питання. Тривалий час я намагався самостійно систематизувати наявну інформацію, але врешті-решт заплутався.
Що зрозуміло, це розміри оплати за газ та електроенергію.  :)
Але за якими тарифами потрібно було сплачувати в 2006-2010 роках за теплопостачання, ГВП та ХВП, послуги за обслуговування будинку і прибудинкової території?
Прошу Вашої поради - на яких саме тарифах варто наполягати при розгляді справи про заборгованість з житлово-комунальних послуг?

З повагою, Андрій.

29
Враховуючи велику кількість скасованих розпоряджень КМДА, прошу допомогти з'ясувати - за якими ж тарифами потрібно було сплачувати за житлово-комунальні послуги за останні три роки?

Сторінок: 1 [2]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email