'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Що кому відомо з досвіду користування Internet Explorer 8  (Прочитано 2030 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Цитувати
http://www.microsoft.com/ukraine/windows/internet-explorer/secure/  -  Завантажити Internet Explorer 8
Щодня Internet Explorer 8 запобігає 3 000 000 атак на комп’ютери користувачів, тобто блокує 125 000 нападів щогодини або 2 000 щохвилини.
Вбудований захист IE 8    
Абсолютна впевненість
Розумний фільтр SmartScreen знає усіх шахраїв «в обличчя», тому попередить вас при спробі відвідати потенційно небезпечний сайт або завантажити підозрілу програму.
Цей фільтр постійно звіряє адреси сторінок, котрі ви відкриваєте, зі списком сайтів, запідозрених у шахрайстві, а також відслідковує шкідливі програми та файли, що можуть міститися на сайті.
SmartScreen заблокував приблизно 125 мільйонів «фішингових» сайтів. Це веб-сторінки, які копіюють дизайн відомих сайтів, але створені шахраями, щоб заволодіти Вашими паролями, даними банківських карт чи платіжних систем. Такий сайт можна визначити за підозрілою веб-адресою. Автоматичне виділення імені домену в рядку адреси Internet Explorer 8 полегшує візуально розпізнавати веб-адреси. З Internet Explorer 8 ви будете впевнені, що відвідуєте безпечні сайти, і не потрапите в тенета кібер-шахраїв.

Докладніше про фільтр SmartScreen
Вбудований захист IE 8    
Не залишайте слідів
Перевіряючи електронну пошту в інтернет-кафе або шукаючи подарунок за допомогою ПК, яким користується вся сім’я, ви не бажаєте залишати відомості про виконані в Інтернеті дії.
У режимі InPrivate браузер Internet Explorer 8 не зберігає журнал відвіданих веб-сайтів, тимчасові файли Інтернету, дані форм, cookie-файли, а також імена користувача і паролі — завдяки чому на комп’ютері не залишається жодних відомостей про ваше перебування в Інтернеті.
Можна розпочати роботу в режимі InPrivate, відкривши нову вкладку і вибравши «Перегляд InPrivate» або скориставшись кнопкою «Безпека» у верхньому правому куті браузера і ввімкнувши відповідний параметр. Щоб завершити сеанс перегляду в режимі InPrivate, просто закрийте вікно браузера.
Пишіть листи, купуйте подарунки в Інтернеті, відвідуйте будь-які сайти, не побоюючись, що ваші персональні дані, паролі чи історія відвідання сторінок стануть доступними для когось.
Докладніше про анонімний перегляд у режимі InPrivate


Невже все так сонячно і безпроблемно? А що скажуть хакери?
Записаний

Андрій

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 490
  • City: Київ
  • io_ua: Андрей
    • Перегляд профілю

Для мене ці дві описані проблеми є не актуальними. Перша проблема - це коли людина переглядає десятки невідомих їй сайтів в Інтернеті кожен день. Є такі користувачі. І ось, на якомусь з таких невідомих сайтів вона клацає на посилання, яке подібне, наприклад, до GMail. Відкривається сторінка, схожа на GMail, далі людина вводить свій е-mail та пароль, схожа на GMail сторінка зберігає ці дані, і людина залишається без своєї скриньки.
Резюме по цьому пункту: Xочеш, щоб приватні дані не вкрали - самостійно вводь адресу перед вводом таких даних і дивись, щоб вона була введена правильно. Був в мене, доречі, такий випадок, коли, користуючись поштою hotmail, порадив її приятелю усно. Він замість hotmail набрав hotmale і довго шукав на тому сайті вхід до пошти серед не зовсім одягнених чоловіків ;D Тож правильно набрана адреса дає стовідсоткову гарантію від фішингу. А розрекламована можливість Internet Explorer таку гарантію дати не може за визначенням. Тож, це можливість для захисту людей, які нічого в Інтернеті не розуміють, та дітей.

Другий пункт для мене теж користі не має. Останні декілька років з чужого комп'ютера в Інтернет ходити не доводилося. Завжди це можна зробити із свого. Може і корисна функція для інших - не знаю. Але те, що вона не є часто вживаною, це точно.
Internet Explorer 8 використовую для налагодження своїх програм, там є звичні інструменти для цього. В Інтернет з нього майже не хожу.
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email