'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - shevchuk

Сторінок: [1]
1
Дана тема створена для висвітлення вирішення проблеми з низькою напругою в електромережі м. Старокостянтинів Хмельницької області, район вул. Київської, провулків Величка, Герцена, Кобилянської.
Хронологія подій на 8.01.2016
1) З проблемою низької напруги я дізнався під час виборчої компанії до місцевих рад у жовтні 2015 року. Депутатом я висувався від політичної партії "Сила людей".
2) До мене як новообраного депутата Старокостянтинівської міської ради звернулись жителі з заявою-зверненням. Підписи збирались окремо, тому звернень по цій проблемі є 2: перше - від жителів пров. Кобилянської, друге - від жителів пров. Величка, пров. Герцена і вул. Київської. Тексти звернень: звернення1, звернення2, дослідження напруги з 10.11.2015  по 14.11.2015.
3) 15 листопада 2015 року я зустрівся з головним інженером Старокостянтинівського РЕМ. Він повідомив, що проблема йому відома і кошти на встановлення додаткового розвантажувального трансформатора закладено в інвестиційну програму на 2015 рік (це було продемонстровано), але кошти виділяє "Хмельницькобленерго" і ці кошти в сумі 420 тис. грн. не надходили. Також він порадив звертатися у "Хмельницькобленерго".
4) Депутатське звернення від групи депутатів від партії "Сила людей" 20 листопада 2015 року: депутатське звернення (ч.1), депутатське звернення (ч.2)
5) "Хмельницькобленерго" направило запит в Старокостянтинівський РЕМ. Старокостянтинівським РЕМ 27.11.2015 була надана відповідь, де досить аргументовано описана проблема і вказано на необхідність встановлення розвантажуваняльного трансформатора.
6) 1 грудня 2015 року була отримана відповідь від "Хмельницькобленерго"
Підсумки на 9.01.2016: ВІДПОВІДЬ ВІД "ХМЕЛЬНИЦЬОБЛЕНЕРГО" ЗВИЧАЙНА ВІДПИСКА. НІХТО СЕРЙОЗНО ПИТАННЯМ ВСТАНОВЛЕННЯ ТРАНСФОРМАТОРА ЗАЙМАТИСЬ НЕ БУДЕ.
На Новорічні свята напруга часом доходила до 140 В. Для того, щоб працювала пральна машина люди чекають напругу ночами. Статистичні дані збираються.
НАСТУПНИЙ КРОК: СКЛАДАННЯ АКТУ-ПЕРЕВІРКИ.
Далі буде...

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email