'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом  (Прочитано 91313 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВЕНЕЦиЯ

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 378
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #60 : 09 Січня 2013, 14:33:07 »

т.е. подготовить лучше два документа....
а есть ли пример возражения на гро-зе?
Записаний

ВЕНЕЦиЯ

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 378
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #61 : 09 Січня 2013, 15:40:59 »

1 -
шапка
КЛОПОТАННЯ
про застосування трирічної позовної давності

У провадженні Калінінського районного суду м. ... знаходиться цивільна справа №.... за позовом ПП "Шепелева-Плюс" до ...., які прописані в будинку № ..., про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги у розмірі 1575 грн. 19 коп..
Як вбачається з доданого до позовної заяви Розрахунку заборгованості  позовні вимоги пред’явлені за період з 01.06.2008 р. по 01.07.2012 р., який виходить за межі строку позовної давності.
Відповідно до ст. 256 ЦК України позовна давність – це строк, у межах якого особа може звернутися до суду з вимогою про захист свого цивільного права або інтересу. Ст. 257 ЦК України встановлює загальну позовну давність тривалістю у три роки. Обчислення позовної давності відповідно до ст. 261 ЦК України починається від дня, коли особа довідалася або могла довідатися про порушення свого права або про особу, яка його порушила. Позивач – ПП «Шепелева-Плюс» за його стверджуванням (але документально це не підтверджено)  є балансоутримувачем будинку за адресою вул. ..., де прописані відповідачі, з 04.06.2008 року.
На титульному аркуші позовної заяви відсутня відмітка про дату її реєстрації канцелярією суду, або інша інформація, що засвідчує фактичну дату надходження позову до суду, крім позначки «01.07.2012 р.».
Згідно з ухвалою суду провадження у зазначеній справі відкрите 03.10.2012 року.
На підставі викладеного слід дійти до висновку, що вимоги, які відносяться до періоду з 01.06.2008 року по 01.07.2009 року, знаходяться за межами строку загальної позовної давності.
Відповідно до частини третьої ст. 267 ЦК України, сплив позовної давності, про застосування якої заявлено стороною у спорі, є підставою для відмови у позові.
Керуючись нормами ст.ст. 256, 257, 261, 267 ЦК України, прошу:
Застосувати при вирішенні спору у даній справі положення ЦК України щодо спливу позовної давності.
Відмовити ПП «Шепелева-Плюс»у позові у зв’язку зі спливом позовної давності.


2 -
шапка
КЛОПОТАННЯ
про витребування правовстановлюючих документів позивача

У провадженні Калінінського районного суду м. ... знаходиться цивільна справа №.... за позовом ПП "Шепелева-Плюс" до ...., які прописані в будинку № ..., про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги у розмірі 1575 грн. 19 коп..
До позовної заяви не додані статутні та розпорядчі документи,які підтверджуюсь, що позивач є балансоутримувачем /управителем за вказаною адресою,  що підтверджують повноваження юридичної особи та її керівників на здійснення діяльності по наданню житлово-комунальних послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, з центрального опалення тощо, на оформлення довіреностей фізичним особам діяти від імені юридичної особи, договори з постачальниками, реквізити банківських рахунків тощо.
У зв’язку з викладеним вище прошу витребувати у позивача наступні документи в оригіналах для огляду у судовому засіданні та засвідчених копій для приєднання до матеріалів справи, а також з видачею копій документів відповідачу:
1.   Рішення про затвердження результатів конкурсу на право обслуговування житлового фонду для ПП «Шепелева-Плюс»;
2.   Рішення про затвердження ПП «Шепелева-Плюс» виконавцем послуг по обслуговуванню житлового фонду(за результатами конкурсу, як переможця);
3.   Свідоцтво про реєстрацію юридичної особи – суб’єкта підприємницької діяльності;
4.   Довідку з органу статистики про присвоєння ідентифікаційного коду та про види діяльності;
5.   Копію Статуту ПП «Шепелева-Плюс».
6.   Копію Свідоцтва про реєстрацію ПП «Шепелева-Плюс», як платника ПДВ.
7.   Копію Свідоцтва про реєстрацію ПП «Шепелева-Плюс», як платника податку на прибуток.
8.   Копію Рішення виконкому Горлівської міськради про призначення ПП «Шепелева-Плюс»  виконавцем послуги з утримання житлового будинку та прибудинкової території будинку №..., по вул. ...., м. ...и, Донецької області.
9.   Копію Договору ПП «Шепелева-Плюс» з Горлівською міськрадою на надання послуг з обслуговування житлового фонду, в тому числі будинки № ... по вул. ....
10.    Штатний розклад ПП «Шепелева-Плюс».
11.   Акт передачі будинку № ... по вул. ..., м. ..., Донецької області на баланс ПП «Шепелева-Плюс».
12.   Інформацію про те, чи була проведена фіксація технічного стану (несправностей, недоліків) будинку № ... по вул...., м. ..., Донецької області, що мали місце на момент передачі будинку на обслуговування ПП «Шепелева-Плюс». Якщо так, то яких?
13.   Копію Договору ПП «Шепелева-Плюс» з власниками (співвласниками) будинку № ... по вул. ...., Донецької області, на утримання даного будинку на своєму балансі.
14.   Акт про надання в користування земельної ділянки - прибудинкової території будинку № ..., Донецької області.
15.   Технічний паспорт будинку № ...., Донецької області.
16.   Інвентарна справа з поверховими планами будинку № ...., Донецької області.
17.   Ліцензії на здійснення діяльності у сфері будівництва, тепло- та водопостачання;
18.   Довідку з БТІ про реєстрацію об’єкта нерухомого майна – будинку за адресою вул. ....;
19.   Розпорядчий документ про визначення ПП «Шепелева-Плюс» балансоутримувачем /управителем будинку за адресою вул. .....;
20.   Договір з "Тепломережею" на постачання теплової енергії для потреб центрального опалення та гарячого водопостачання.
При цьому Позивачем не надано документацію, яка підтверджує виконання ним робіт з утримання житлового будинку та прибудинкової території будинку № ..., Донецької області, передбачені п. 1.5 Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій п (Державний комітет України з питань житлово-комунального господарства. Наказ від 17.05.2005 № 76)
21.   Акти обстеження будинку № ...., Донецької області, передбачені п. 2.1.1. Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій (Державний комітет України з питань житлово-комунального господарства. Наказ від 17.05.2005 № 76)
22.   Журнали обліку результатів обстеження будинку № ...., Донецької області, передбачені п. 2.2.2. Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій (Державний комітет України з питань житлово-комунального господарства. Наказ від 17.05.2005 № 76)
23.   Плани-графіки (тижневі, місячні, річні) виконання робіт з технічного обслуговування будинку № ..., Донецької області, передбачені п. 2.3.1. Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій (Державний комітет України з питань житлово-комунального господарства. Наказ від 17.05.2005 № 76)
24.   Річні плани поточного ремонту будинку № ..., Донецької області, передбачені п. 2.4.4. Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій (Державний комітет України з питань житлово-комунального господарства. Наказ від 17.05.2005 № 76)
25.   Акти прийняття робіт з поточного ремонту будинку № ..., Донецької області, передбачені п. 2.4.6. Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій (Державний комітет України з питань житлово-комунального господарства. Наказ від 17.05.2005 № 76)


3 -
шапка
КЛОПОТАННЯ
про витребування доказів

У провадженні Калінінського районного суду м. ... знаходиться цивільна справа №... за позовом ПП "Шепелева-Плюс" до...., які прописані в будинку № ... по вул. Волкова, про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги у розмірі 1575 грн. 19 коп..
У якості доказу, що підтверджує на думку позивача факт наявності заборгованості та визначену ним ціну позову, є «Розрахунок заборгованості» на суму 1575 грн. 19 коп.
Однак, цей розрахунок не може вважатися належним і відповідним доказом, оскільки не підтверджується первинними документами бухгалтерського обліку про витрати виконавця послуг по даному будинку, нормативно-правовими актами про затвердження тарифів на послуги з утримання будинку і прибудинкової території, не містить правовстановлюючих документів на закріплену за будинком прибудинкову територію, технічного паспорту будинку з даними про житлову та загальну площу будинку, площу підвалів, технічних поверхів, сходових клітин, та інших показників, які впливають на визначення розміру щомісячної плати за житлово-комунальні послуги, і які є підставою для формування тарифів відповідно до постанов КМУ від 12.07.2005 р. № 560, ПКМУ № 529 от 20.05.2009 р.  та ПКМУ № 869 от 01.06.2011 р.   
На підставі викладеного та для повного і всебічного розгляду справи, а також у зв’язку з неможливістю самостійного отримання нижче вказаних документів,  прошу витребувати у позивача наступні докази:
1.   Затверджений у порядку, встановленому законодавством, перелік послуг, які щорічно надавалися виконавцем по утриманню будинку, споруд та прибудинкової території за адресою вул. ....
2.   Первинні документи бухгалтерського обліку, які підтверджують виконані роботи та витрати позивача по кожній з  складових частин тарифу на утримання будинку, споруд та прибудинкової території за адресою вул. ..., передбачені Порядком формування тарифів, затвердженим постановою КМУ від 12.07.2005 р. № 560 ( ПКМУ № 529 от 20.05.2009 р., ПКМУ № 869 от 01.06.2011 р.).   
3.   Документи що підтверджують витрати на ремонтні роботи: накладні на придбання, оприбуткування на склад, на списання витратних матеріалів, використаних при виконанні ремонтних робіт у нашому домі; наряди на проведення робіт в нашому домі; акти прийняття виконаних робіт.
4.   Документи що підтверджують витрати на утримання аварійної служби: графіки чергувань диспетчерів, слюсарів та майстрів АВР; журнали реєстрації повідомлень про аварії та НС; шляхові листи чергових та спеціальних автомобілів.
5.   Документи що підтверджують витрати на обслуговування ДВК: журнали реєстрації перевірок і чищення ДВК, наряди на проведення робіт з чищення ДВК, акти прийняття виконаних робіт.
6.   Документи що підтверджують витрати на підготовку до експлуатації в зимовий період.
7.   Документи що підтверджують витрати на експлуатацію інженерних комунікацій (водопровід, каналізація, гаряча вода, газ, опалення, електроенергія): накладні на придбання, оприбуткування на склад, на списання витратних матеріалів, використаних при виконанні ремонтних робіт у нашому домі; наряди на проведення робіт в нашому будинку; акти прийняття виконаних робіт.
8.   Документи що підтверджують витрати на інші потреби (вказати на які саме).
9.   Договори ПП «Шепелева-Плюс» з уповноваженим підприємством на проведення дератизації та дезінсекції у житловому фонді м. ..., обслуговуваному ПП «Шепелева-Плюс» з 2008 по 2012 р.
10.   Акти прийому виконаних робіт з дератизації та дезінсекції проведених в будинку № ... (із зазначенням в яких приміщеннях будинку дана робота проведена і розміру площі, підданої санобробці) за період 2008-2012р.р.
11.   Копії банківських платіжних документів, підтверджуючих здійснення ПП «Шепелева-Плюс» оплати проведених робіт з дератизації та дезінсекції в приміщеннях будинку № ... за період 2008-2012р.р.
12.   Перелік нормативно-правових актів органу місцевого самоврядування та завірені копії, якими керувався позивач при нарахуванні плати мешканцям будинку за житлово-комунальні послуги протягом спірного періоду у відповідності до ЗУ «Про житлово-комунальні послуги».
13.   Акти виконаних робіт.
У разі відсутності перелічених доказів у позивача прошу вважати його позовні вимоги щодо стягнення заборгованості безпідставними, тобто не підтвердженими доказами.

Ну вот такие документы получились.
Сейчас еще дорабатываю встречное исковое и все таки сделаю возражение на иск. Вот только пример найти и посмотреть чтобы более грамотно оформить.
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #62 : 09 Січня 2013, 16:57:37 »

т.е. подготовить лучше два документа....
а есть ли пример возражения на гро-зе?
Есть, но надо поискать. Поищите в "Нарисах", например.
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #63 : 09 Січня 2013, 17:00:54 »

По давности ЦК предусмотрена Заява.
П.п. 21 - 25 из первого ходатайства больше относятся ко второму.
Записаний

ВЕНЕЦиЯ

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 378
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #64 : 09 Січня 2013, 17:08:32 »

хорошо, я их перенесу.... наверное вы правы...
Записаний

ВЕНЕЦиЯ

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 378
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #65 : 09 Січня 2013, 17:09:35 »

По давности ЦК предусмотрена Заява.
Вот это не совсем поняла...
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #66 : 09 Січня 2013, 17:39:40 »

По давности ЦК предусмотрена Заява.
Вот это не совсем поняла...
Не ходатайство, а заявление. Хотя это не критично.
Записаний

ВЕНЕЦиЯ

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 378
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #67 : 09 Січня 2013, 18:51:02 »

Хочу уточнить некий материал, который нашла изучая тему:
Согласно норме ч.3 ст.118 ГПК Украины исковое заявление о взыскании долга за жилищно-комунальные услуги подаётся только в случаях отказа в принятии заявления на выдачу судебного приказа, либо отмены выданного судебного приказа. Истцом был получен судебный приказ № оооог. от 14.12.2010г. о взыскании с Ответчика задолженности за период с 01.08.2008г. по 01.11.2010г. согласно поданного им  заявления от 26.11.2010г. 
Данный судебный приказ был отменен определением Комсомольского районного суда г.оооооо от 17.01.2011г. ( копия определения суда истцом предоставлена). Таким образом у Истца возникло право подачи искового заявления для рассмотрения ранее ( 26.11.2010г.) им заявленных требований уже в исковом производстве. В то же  время, Истцом в исковом заявлении от 31.08.2011г. заявлены требования уже за больший период, а именно за период с 01.08.2008г. по 01.08.2011г..  Но период с 01.11.2010г. по 01.08.2011г. в приказном производстве не рассматривался и согласно норм ч.3 ст.96 ГПК Украины в исковом производстве заявлен быть  не может.
В соответствии со ст.ст. 257, 267 ЦК Украины, исковая давность по судовому приказу № ооооог. от 17.01.2011г. исчисляется с 17.01.2009г. Заявленные требования Истцом превысили сроки исковой давности. Период с 01.08.2008г. по 17.01.2009г. в исковом производстве заявлен быть  не может.
Право требования о взыскания долга  допустимо с 17.01.2009г. по 31.10.2010г.
      В соответствии  с п.3 ст.118 ЦПК Украины исковое заявление может быть подано после отмены судом судового приказа. Согласно Ухвалы об отмене судового решения, от 17.01.2011г. дело №2-н-2449/10, следовательно следующие статьи законов, применяемые Истцом, не соответствует сути рассматриваемого вопроса, это:
ст.161 ЖК Украины ст.95 ЦПК. п.п.1.2 ст. 96 ЦПК ст.102 ЦПК, п.п.1.2 ст. 105 ЦПК.

Теперь касаясь моего дела:
первое заявление истец подал от 07.12.2010 года с периодом от 01.06.2008 по 01.01.01.2011 года
Все прошло без нашего участия (потому что ничего не знали и дошло до исполнительной службы).... я все это отменила - писала заявление об отмене судебного приказа и исполнительного листа....
второе (уже исковое заявление) истец подал уже 01.07.2012 года с увеличенным периодом с 01.06.2008 по 01.07.2012 года - я подала заявление на пересмотр судебного решения, 26.12.12. его отменили ухвалой.
Теперь вот жду очередного заседания и не знаю к чему готовиться.

Так вот применимый ли для моей ситуации выложенный выше текст. у меня ведь то же самое. Увеличенный период, который не был в приказном производстве, а сразу очутился в исковом. Разве так может быть? Я так понимаю, что истец имел право подать это же дело в приказном производстве только указывая тот же период.
Записаний

ВЕНЕЦиЯ

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 378
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #68 : 09 Січня 2013, 19:13:09 »

И еще такой нюанс - если я готовлю и подаю сейчас "заперечення" за него судебный сбор оплачиватся?
Т.К. у меня в сопроводительном листе (в уведомлении) которое пришло вместе с заочным решением сказано только, что я имею право на подачу заявление о пересмотре заочного решения (бесплатное). И ни слова о "запереченні проти позову".....А я теперь и не знаю как за это платить нужно будет или нет?
т.к. разъяснили, что встречный иск лучше попозже подать отдельно....
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #69 : 09 Січня 2013, 19:48:56 »

За "заперечення" судовий збір не потрібен.
Записаний

ВЕНЕЦиЯ

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 378
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #70 : 09 Січня 2013, 23:08:58 »

Немного переделала и дополнила заявление о применении сроков исковой давности, прошу прочесть и высказать мнение, дополнения или замечания:
КЛОПОТАННЯ
про застосування трирічної позовної давності

У провадженні .... районного суду м.... знаходиться цивільна справа №... за позовом ПП "Шепелева-Плюс" до ..., які прописані в будинку № ... по вул...., про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги у розмірі 1575 грн. 19 коп..
Як вбачається з доданого до позовної заяви Розрахунку заборгованості  позовні вимоги пред’явлені за період з 01.06.2008 р. по 01.07.2012 р., який виходить за межі строку позовної давності.
Згідно з нормою ч.3 ст.118 ЦПК України позовна заява про стягнення боргу за житлово-комунальні послуги подається тільки у випадках відмови у прийнятті заяви на видачу судового наказу, або скасування виданого судового наказу. Позивачем був отриманий судовий наказ № ... від 04.01.2011 року про стягнення з Відповідачів заборгованості за період з 01.06.2008г. по 01.01.2011р. згідно поданої ним заяви від 07.12.2010г. Хоча це є порушенням, т.я. Позивач повинен був вказати кінцеву дату періоду заборгованості 01.12.2010 року, т.я. подавав заяву ще у 2010 році, а вказав 2011 (мабуть авансом).
Даний судовий наказ був скасований визначенням ... районного суду м. .... від 02.07.2012г. (Копія ухвали суду надана позивачем). Таким чином у Позивача виникло право подання позовної заяви для розгляду раніше (07.12.2010р.) їм заявлених вимог вже в позовному провадженні. У той же час, Позивачем у позовній заяві від 01.07.2012р. заявлені вимоги вже за більший період, а саме за період з 01.06.2008г. по 01.07.2012р. Але період з 01.01.2010р. по 01.07.2012г. в наказовому виробництві не розглядався і згідно норм ч.3 ст.96 ЦПК України в позовному провадженні заявлений бути не може.
У відповідності зі ст.ст. 257, 267 ЦК України, позовна давність по заявленим вимогам складає 3 роки. Позовна заява подана 01.07.2012г. А позовні вимоги заявлені з 01.06.2008г. Заявлені вимоги Позивачем перевищили терміни позовної давності. Заявляю про необхідність застосування строку позовної давності.
Відповідно до ст. 256 ЦК України позовна давність – це строк, у межах якого особа може звернутися до суду з вимогою про захист свого цивільного права або інтересу. Ст. 257 ЦК України встановлює загальну позовну давність тривалістю у три роки. Обчислення позовної давності відповідно до ст. 261 ЦК України починається від дня, коли особа довідалася або могла довідатися про порушення свого права або про особу, яка його порушила. Позивач – ПП «Шепелева-Плюс» за його стверджуванням  є балансоутримувачем будинку за адресою вул. ..., де прописані відповідачі, з 04.06.2008 року.
На титульному аркуші позовної заяви відсутня відмітка про дату її реєстрації канцелярією суду, або інша інформація, що засвідчує фактичну дату надходження позову до суду, крім позначки «01.07.2012 р.».
Згідно з ухвалою суду провадження у зазначеній справі відкрите 03.10.2012 року.
На підставі викладеного слід дійти до висновку, що вимоги, які відносяться до періоду з 01.06.2008 року по 01.07.2009 року, знаходяться за межами строку загальної позовної давності.
Відповідно до частини третьої ст. 267 ЦК України, сплив позовної давності, про застосування якої заявлено стороною у спорі, є підставою для відмови у позові.
Керуючись нормами ст.ст. 256, 257, 261, 267 ЦК України, прошу:
1.   Застосувати при вирішенні спору у даній справі положення ЦК України щодо спливу позовної давності.
2.   Відмовити ПП «Шепелева-Плюс»у позові у зв’язку зі спливом позовної давності.
« Останнє редагування: 09 Січня 2013, 23:12:14 від ВЕНЕЦиЯ »
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #71 : 10 Січня 2013, 01:04:47 »

Навіщо Ви  ускладнюєте?
Коротко вкажіть про пропущений строк. Рахуйте з дати подання позову. Суд погодиться - добре! Не погодиться - застосує з дати подання заяви на наказ.
Записаний

ВЕНЕЦиЯ

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 378
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #72 : 10 Січня 2013, 12:19:15 »

Вот сегодня наконец то получила первый официальный ответ от юриста нашего ЖЭКа. И это с июня 2012 года! На все обращения.
вот теперь даже и не знаю что же мне со всей этой кучей "добра" делать!
« Останнє редагування: 10 Січня 2013, 12:33:16 від ВЕНЕЦиЯ »
Записаний

ВЕНЕЦиЯ

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 378
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #73 : 10 Січня 2013, 12:35:05 »

Естественно, что данный ответ не содержит ровным счетом ничего из того, что было у них затребовано. Исходя из этого возникает вопрос - мои дальнейшие действия, в частности касательно этих бумажек?
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю
Re: Заочное решение суда - воюем с ЖЭКом
« Reply #74 : 11 Січня 2013, 19:05:43 »

Естественно, что данный ответ не содержит ровным счетом ничего из того, что было у них затребовано. Исходя из этого возникает вопрос - мои дальнейшие действия, в частности касательно этих бумажек?

Подать "бумажки" в суд как доказательство невозможности получить истребуемую информацию, что есть основанием ее вытребовать.
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email